gipsy - Blogovi

Cekajuci Bandidosa


ook Antiqua">Ode covek pa ga i Bog zaboravio. Kako to odete na more po 15 dana? Meni je posle 5 vec pun nos, jer kuca koju ste rezervisali preko poznanika po pravilu bude na vrhu brda, a posto se cuvate kojekakvih zracenja strogo vodite racuna da odete s plaze do 10 prepodne i da se vratite na istu oko 5 popodne pa uzivate u prskanju sopstvene a i tudje dece ( a o bacanju para na americke krofnice i slicne gluparije necu ni da pricam). Jos ako se odlucite i za vecernju setnju pored obale to vam je 3 mukotrpna silaska i 3 dushoispustljivog pentranja. (ooo ravnico moja voljena !) Tusirate se kisnicom iz nekog davno rashodovanog bojlera, grejanom solarnom energijom. Ako zal'adi - nista od odrzavanja higijene. Ali ne kazu za dzabe... cistoca je pola zdravlja - necistoca celo.
U principu volim more... sve je tamo lepo i super dok mi na um ne padnu lokalni skakavci. Onda mi je sve lepse na mom lepom plavom Dunavu.
Ko bi rekao da ce Bandit bas toliko da nam nedostaje? A i jeste malo cudno da se pojavi neko nov i da bude tako fin i jos lepo pise. To je ipak malo sumnjvo. Malo? Malooo E nas Banditu, da ti znas pod kakvom lupom si bio... i kakve su pretpostavke padale... da l' da pisem o tome uopste.... ma necu.... ma sto pa da necu? Svasta je bandi leptirastoj palo na pamet... i da si manijak sa ridjom kosom i serijski ubica, ubaceni spijun sa nekog drugog sajta... ali sam si kriv ! Zip te takvim napravio! Tu ru ru tu ru ru ru... (muzika iz Zone sumraka)
Prva je pala Leptiric Rambo, dobra i plemenita dusa. " Gresite vi debelo ! Sasvim je fin. Meni vise nije sumnjiv uopste." Kulermaster se jos lomila. Popustila bi i ona ali joj razum govorio "ko se cuva i Bog ga cuva". Samo je Terminator jos bila nepokolebljiva: "Dobro, dobro... nemoj posle da kukate kad napravi sacekusu u praznom lobiju pa neko ostane bez bubrega!"
Nego da se vratim na temu... Cime prekratiti duge letnje dane do zeljno ocekivanih Banditovih blogova? Nacusmo mi da Admin prvi bilijar. Jaooo divno ! Nova igrica ! (od pustih yaya ili cemo dobiti zuticu ili cemo prokvocati). Pocele smo da opsedamo Admina da nam da samo malko da zirnemo kako izgleda bilijar, ma nema veze sto nije gotovo. Prepredeno smo igrale na kartu da cemo pomoci sugestijama i znanjem fizike. (lazemo samo kad moramo, da se zna!). Dade on nama link za testiranje. KS je samo bacila oko i odmah imala primedbu: "Soba nema kamin i zavese! Tamo gde sam ja igrala ima divan kamin i cvece u vazi. Znas kako je fino... sve onako 3D."
Dobro... zalbe cemo kad bude gotovo, nije u redu da se zalimo unapred. Sampinjon bar zna da igra... neka vezba mracan pogled preko stapa dok Riv i ja dokucimo neka osnovna pravila. Objavicu ceo dijalog bez ulepsavanja, bas kako je i bilo.

gipsy: ook Antiqua">znas ti da igras bilijar?
Riv: imGray">jok, nikad nisam probala
gipsy:ook Antiqua"> nema veze, KS ce da te nauci za 15 min, drz' link samo da vidis
Riv: imGray">jaooo sto je super, kao neki golf sto sam igrala....
Riv: imGray">jupiiiii uterala sam jednu !
gipsy: ook Antiqua">supeeer.... jos ako nisi uterala onu koja se ne sme
Riv: imGray">crnu sam ubacila, crna ne sme?
gipsy:
ook Antiqua">pojma nemam, meni upala bela
Riv:imGray"> iimGray">dem negdje potraziti pravila da se ne provaljujem vise... bijela se ne smije ubaciti, crnu ubacis tamo gde ti udje zadnja kugla... zato ja zavrsim odma s crnom hahhahha... kugle imaju brojeve i to se prati.... i nekakve pune i sarene kugle... moras gadjati kuglu sa najmanjim brojem... pa tako redom
ook Antiqua">gipsy predano trenira
Riv: imGray">sta si se ucutala?
gipsy: ook Antiqua">pokusavam da vidim brojeve, sitno ovo
Riv: imGray">ma to su pravila za profi igrace, ja nisam ni skontala da brojevi uopste postoje
gipsy: ook Antiqua">da, to je komplikovano (ali ne prestaje da udara jer joj se strasno dopada zvuk)
Riv: imGray">evo na nekom forumu ima jedan igrac a' la mi... vidi...
Unidje Bijela ne smije u tu rupu? A što ako unidje? Kako je ne smiješ dirati? Ja je stalno diram pa nikom ništa

Riv: imGray">ej nemoj da si nekom pricala kako smo igrale
gipsy: ook Antiqua">ma jok, napisacu blog
Riv: imGray">mislim da treba da organizujemo turnir
gipsy: ook Antiqua">nece ovo proci ako soba nema kamin i zavese...
KS bi mi rekla ne blamiraj se za belu kuglu. Uvek gadjas belom. Pa i jesam ! Al' se odbila.

Sve ovo sam napisala da bih ubedila exija da vodi brigu o tabelama. Sigi je smrsao 8 kila pa ne moze. A rora sa novom frizurom proteruje prodavce miljea sa plaza iz prvog pasusa.
Banditu, vrati se pre nego bude tavla gotova...

ook Antiqua">p.s. izvinjavam se svima koji su ocekivali neke mudrolije, danas sam ona kategorija koja je Ajsi zamalo dosla glave... ono cuveno "bez mozga i pameti"
ook Antiqua">


Kika, 14god

ooooooooo kisssss zenska (Riv)
ma rupa je rupa, samo treba dobro centrirati i podesiti zamah
gipsy :***

gipsy, 14god

ook Antiqua">Hej Riv, nasla sam kugle na tufne, kazu za te nam ne trebaju ni rupe hahahhahhah

Riv, 14god

arkOrchid">Jao divnoo , sad jos samo da nadjes stol bez rupa, pa da organizujemo turnir

tri_praseta, 14god

jes stwarno ako je otishao na more mozh barem da se jawi iz nekog internet kafea (okachi blog) ili da poshalje razglednitzu (sa nekim gologoozim tetama) pa da nam swima bude lepo (iako nismo sa njim na moru)
a shto se tiche bilijara od tog sporta sam operisan odawno....josh ako nema zawesa i kamina, pa dokoni putnitzi namernitzi mogu da gledaju kako neampojma da igram, molim leptiritje da me iskljuche iz te igritze....ja tju i dalje uzimati jajajajajajajaajaja (uparen sa dzipsonkom) i biti najbolji u lori (protiwu loh nes i jowitja)
naredj`o sam dosta neoprawdanih na zoki.com, i totalno sam wan deshawanja na multiplejeru...jel nam admin sprema josh neko lepo iznenadjenje mozhda, na primer neku zhurkitzu u beogradu (to bi mi bash prijalo)?
pozzdraw od prasitja leptiritja (joj kako je owo slatko a?)

Sigmund_Freud, 14god

Svi ste vi dobri likovi mislim na gore spoemnute u blogu tj postu pa i bandit, al` jedan je Sigy)...Vratice se bandit sa godisnjeg bitje blogova, a sta kad ja odem ne na godisnji nego zivotni odmor sa zokija, `otju li vam nedostajati a to ce se desiti za koji dan...ne ne ne pretim vam daleko od toga)) al` nek vam nedostajem, znam da me volite)
A sto se tiche bilijara me number one al` u dzepnom ))))

paulina, 14god

Eeeeee gipsy da znas da nedostaje...... a mogu i ja bilijar da igram ?

TTajanstvena, 14god

http://www.zoki.com/upload/img/KdbDtUWpR0GVpxS1.jpg

pih nema rupe!!! ejj al ima pepeljaru

Sigmund_Freud, 14god

@ Gipsy: Volim te bre, sta hotjesh sada?))) Na jesen svadba, obecao sam ti da cu te zenim, ap u tom pravcu i razmisljaj i ne daj te glupost iznervira, jel glupost je neunishtiva
Zato mljljlmjmlmjllmlmjlmjmljlmj cu`emo se i gledamo se...
@ Magare AtakuRe: Sa tobom ne mogu nikako drugachije osim vako kissss B
Lepo je poznavati te i jos lepshe te je imati za najbolju zensku prijateljicu, idemo na Belef da razbijamo plocice po toaletima
Javi se
@ Ice Cold ili ti Netkice : Jedina si koja je znala koja da me izuje iz cipela u pozitivnom smislu, a kad neko deluje pozitivno na mene ja se odmah nerviram....
Tebi cu umesto poljupca retji Abatel, znam da ces to shvatiti kako treba
@ Kraljica Srce: Ima li neiskvarenije osobe.....nema, ako ti neko o5 pokloni cvece, nemo` ga o5 upamtish, nego se seti mene, kako ja do cveca nikako nisam mog`o da stignem u lokalnim komshijskim dvoristima, preduhitrili me mangopi, oni koji su ti ga vec poklanjali
@ Aurrora: Rorry ljudino i istovremeno oloshu i banditu onaj poljudski, ljudina i dobrica najveca, sve znash sta da tikazem, slusaj i dalje Inxse dobri su :*******
@ Ti, Upsu: Sta da kazem sve znas iako se pravis da ne znas, retji tju samo ovo :

Ljubimo se rukama
To je baš zgodno
za decu poput nas
koja ne znaju za vreme
i nije ih briga za osećaje

Jer danas si mi sve na svetu
sutra mi je svet Ti

a za koji dan
što petak se zove
pod nama se savija beton

Ne plači
Ideš mi na živce
Sve dobro ionako postane odlično
a odlično ne može tek tako
da se pokvari
od stajanja na vazduhu...

Ovde nije dovoljno hladno
da te premalo osetim
Mi smo deca, seti se,
deca idu za šarenim
glasnim
nelomljivim igračkama

Reci samo reč
i oboyi mi svet

Zato glasno
trči
pevaj
Nasmeši se
Poljubi me

Uozbilji se
i ostani
zagrli me i zasviraj očima

To bi bilo sjajno
dupe uz dupe u ritmu
Johnny Cash-a ......................

Ako se okupite pomislite makar malo na mene
I ako se desi situacija da me imate u vidu javite se
Mnogo vas volim da bi mog`o da vas mrzim, ipak su prijatelji prijatelji a vi ste mi upravo to, a jedna osoba i vishe od toga.....Upsuuuuu
Ljooooob ja vassssss kolektivno i posebno :*****************
3.2.1

.

I ako me se nekad pozelite, izvol`te

.

gipsy, 14god

ook Antiqua">Znas sta Sigi, idi pisi sebi blog pa se tamo oprastaj. A sto se udadbe tice, bih ja al mi muz malo brani ) ook Antiqua">I nemoj sad da ti pustim Balasevica !

Sigmund_Freud, 14god

I rekoh ti ne ljuti se zaboga pobogu...necu pishem blog...izvini ako smeta sto sam ostavio comment ovde....
Bye lmjlmjlmjlmjljlmjmljlmjlmjlmjlmjlm, a Balasevic moze da ga ......

gipsy, 14god

ook Antiqua">Sampinjon nasiva karnerice na zavese? Ajsi se javila, otisla da ulovi vepra pa da imamo i trofej da visi iznas kamina

tri_praseta, 14god

preferirash dzepni bilijar haha tis lood hahaha...
mada moram priznati da je mnogo lakshe nauchiti taj dzepni nego owaj stoni bilijar (jedina rupa koju morash da pogodish je ona u dzepu, za razliku od stonog bilijara gde ih ima 6, ai shtap je kratji i lakshi za rukowanje)

IceCold, 14god

Jel' me ovde ocrni da lovim veprove?
Jes', ovde...

Ajsi se javila, otisla da ulovi vepra pa da imamo i trofej da visi iznas kamina
ook Antiqua">lack">
Kad već izmišljavaš što bar ne reče da lovim jelene kapitalce, bolje zvuči a i rogata živina mi je draža.

gipsy, 14god

ook Antiqua">Joooj Ajsi, kako ti nije zao jelena? To je nekad bio Bambi... a i jeleni umiru samiiiii...
A gle isped kamina sto bi legla medvedja koza... I ja od svih riba nekako najvise volim medvede
Sampinjonu, avion i helikopter hahhahhah i pistu iza zgrade

IceCold, 14god

Ne znam gipsy, nekako mi se čini da su posle onih silnih medveda koje je Cis pojeo Leptirići iskoristili svoj bonus kod medvedje populacije.

Vreme je da krenemo na pitomiju divljač.

tri_praseta, 14god

Kad već izmišljavaš što bar ne reče da lovim jelene kapitalce, bolje zvuči a i rogata živina mi je draža.
jes wala bash...nabijajte rogowe nekom drugom (bogowima) prasitje ostaw`te na miru...Miru wel`kim slowom, p` da

gipsy, 14god

pravila za bilijar

''Kod nas bilijar moze igrati do 6 igraca odjednom, u 2 ekipe.''

ook Antiqua">jooooj Riv, ko ce nas da primi u ekipu hahhahahha
ustvari ti i ja bi bile dream team
)

explorer, 14god

svasta ste napisali...ja nemam sta da dodam...KAD CE TAVLAAAAAAAAAAAAAAA Se nesto preko reda se prvai....strajkovacu gladju .

gipsy, 14god

ook Antiqua">Pa dobro bre majkovicu... jel vam moj blog dodje kao neki informativni centar... kad ce okupljanje, pa kad ce tavla... Salim se, za tavlu cu umiljato da trepcem da mi neko pu pu daleko bilo i da ne cuje zlo ne oslabi koji gram )
ook Antiqua">Exi, ti samo dodaj: "s' radoscu vas obavestavam da cu savesno da brinem o tabelama na svim dzipsinim turnirima" )

gipsy, 14god

http://www.zoki.com/upload/img/Is1LG5boZdFkF0On.jpg

ook Antiqua">
moja prva partija

gipsy, 14god

ook Antiqua">8:1 (osam prema jedan) hahhahhahhahhha
ook Antiqua">zovi me "majstore"
http://www.zoki.com/upload/img/mEq96moCQFJ2dj6g.jpg

explorer, 14god

ook Antiqua">"s' radoscu vas obavestavam da cu savesno da brinem o tabelama na svim dzipsinim turnirima" http://www.zoki.../images/smilies/pack2/smile.gif...eto

Olivera, 14god

Ja sam znam jedan bilijar. Svoje lopte u dzep, crna na kraj i ti si pobednik. A tu ima vishe, ne uci mi se za sad mada sa josh jednu malo shvatila.

Ja bi i malo dominoes!

gipsy, 14god

ook Antiqua">Samo da se zna !

ook Antiqua">p.s. nego... je l' se i vama malo otegao Banditov odmor? Bandidos... znas ti da plivas?

IceCold, 14god

http://img641.imageshack.us/img641/8370/48369706.png

Ne likujte više !
Hunter i Kulermaster vam spremaju osvetu !
Dosta smo vas puštali.

gipsy, 14god

ook Antiqua">Posle ovoga bilijar moze komotno da se ukine

http://www.zoki.com/upload/img/KGFWOYIS4ER42bSP.jpg

gipsy, 14god

ook Antiqua">Ajsi u dokolici smislja nove zagonetke:

lack">[COLOR=Magenta]IceCold: sta je ovo? nema stapa a bela lopta ide za mnom[/COLOR]

luda_mama, 14god

Sve to izgleda divno kada vidis sto.... a kada ne vidis Ugledam sinoc sobu sa imenom "Zenske uteruju"..... vrlo poetichno...Udjem, kad ono Riv i Kika "uteruju" a Mo navija, (iako ne vidi sto)... Pokusala sam na blic da skontam koja uteruvachica je bolja, ali uz tekst: "jaooo....ne tu.....sta je ovo.....pogresna..... pih....." nisam bas mogla da skontam. Mnogo mi je zao sto ne mogu da prilozim sliku stola, ali, ionako bi samo pisalo: cekajte da se zavrsi tekuce...uterivanje )

Tea_bg, 14god

ook Antiqua">"Kako to odete na more po 15 dana?"
lack">I ja gipsy mislim da to nije u redu, bez 23 dana nish

http://i34.tinypic.com/243hxls.jpg

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.