queequeg - Blogovi

PORNO(EVRO)VIZIJA


Sedim na terasi i pijuckam kafu. Razmisljam o prolaznosti zivota.Gledam sator podignut na terasi.Crven. Za dve osobe. Ima i kuhinju unutra, malo escajga, par lonaca i jedan lezaj. Kad je pretoplo, spavam tamo. Zena me proklinje ali meni lepo. Jos samo struju da uvedem i da se preselim. Naravno letnja varijanta. Mudre misli mi same nadolaze i eto razmisljam zasto se kaze usisIvac a ne usisAvac. Pobogu zar usisIvamo? Valjda usisAvamo. I moja siva masa se seti evrovizije 2004.

Sedimo moja draga mladji sin i cerka i pratimo Evrosong. Zeljko lane moje Joksimovic peva za, cini mi se tada SiCG. Nebitno. Ja od evrovizije najvise volim glasanje. Da vidim ko su nam prijatelji. Istorijski ili novi, kako god. Od rusa nikad nista, nemci nam nekad udele neki poen ali uglavnom glasaju za turke a turci iako su ovde proveli nekoliko vekova ni jedan poen da nam dodele. Sreca te imamo komsije. Ali prica nije o tome, jok, (jok=turcizam) prica je o daljinskom za tv. Slika nam na RTS-u a bogami i ton nesto bio los, pa smo gledali malo na TV Espanja gde je slika ko casa a ton fantastican. Jos nadjosmo dugme na daljinskom, klik jednom i vrati ga na prvi, klik opet eto ga na Espanji. Svasta ziv covek izmisli. I u neko zlo doba daljinski kod gazde, (moja zena) i klik na Espanju, kad tamo, Bozemilicudavelikoga, onaj je samara necim sto nije palica a ona vristi ko Sarapova i Azarenka zajedno, u najmanju ruku ko brata da zeni. Sinu oci ispadose, cerka se ucuta, pocrvene dete a zena stiska onaj daljinski, ko neprijatelja. Bije po njemu i zapomaze. Jeste li culi za Marfijev zakon? jeste? E eto ga, daljinski ne reaguje. Skoci zena na noge lagane i poce ispred televizora da izigrava ventilator. Mase rukama i zapomaze da promenim kanal, na um joj ne pada da ugasi tv. Ja pokusavam da vidim fabulu radnje, da udjem u tok price ali ometa me. Uzimam daljinski i laganim dodirom prsta menjam program. Zeljko drugi. Oplakah to vece. Prvo od smeha a onda vetom od mesec dana na ono cega se rado secam i volim ga.

quietly, 10god

Muškarac kojem se sviđa žena će učiniti sve za nju ali..muškarac koji voli svoju ženu, spavaće i u šatoru. Crvenom.

queequeg, 10god

Crveni nego sta.

tri_praseta, 10god

kad smo wetj kod ewrowizije turske i zheljka ewo najbolje pesme na ewrowizijama...ikada  

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.