- Blogovi

 

MOJE LUJKE


Od prvog dana, kako sam dosao na sajt, desavale su mi se cudne stvari. Nema osobe koja mi se obratila, da nije mislila da sam neki drugi lik, al se krijem pa necu da kazem.

 Tako i ove dvije. Posto zele ostati anonimne, nazvacu ih lujke. {#smile} Upoznao sam ih, ne zajedno, vec jednu po jednu al sudbina htjela, pa se spojile, i to protiv mene (il samnom, zavisi kako se uzme).

Dosta ljudi ne razumije salu, zezanje, pa dodje do frikcija, do nesporazuma, ali medju nama toga nema. Dosta vremena provodimo pricajuci, djeleci neka misljenja, koja djelimo sa ljudima u koje imamo povjerenje, koja ne oglasavamo na velika zvona.

Iz dana u dan, druzimo se, upoznajemo. Ima tu svega, od ljutnje, do smjeha, najvise ovog zadnjeg, posto kad god neko od nas nije raspolozen, nekako to prevazidjemo, ipak smo 2 na 1.

Prosli smo puno toga zajedno.

 Cudna smo ekipa, ja volim nljsc, jedna od lujki jamb, a druga yaya. Posto sto se igara tice, najjaci pobjedjuje, obicno igramo nljsc (komentare tipa pametniji popusta zadrzite za sebe vas dvije).

Tri razlicita smo svjeta, al opet, navezali smo se jako, bar vjerujem da je tako. Ovo pisem, da im dam do znanja da ih volim obadvije, svaku na svoj nacin.

 

Edited by bali-beg, 2013-06-29 22:40:55

queequeg, 11god

Sledeci put malo veca slova...ovo suvise sitno za mene

Voljena, 11god
to on hoce da kaze da sam ja corava
Voljena, 11god

Tenkju sto si ispravio, sad mogu rec da sam procitala {#tt2} Volemo i mi tebeee najpunooooo {#icon16}

Voljena, 11god
nema vise manje, obadvije al svaku na svoj nacin reko si
Voljena, 11god
:****************************** jesi se ti vcrs razbaco po sajtu....
Soya, 11god

secam se tog napada u pocetku {#bigsmile}

uzivaj sa svojim lujkama {#smile}

Sofija, 11god
Stavio je istu sliku kao Brko pa smo na to reagovale. Istom brzinom kad shvatismo da to nije Brko pustile smo ga
Soya, 11god
tacno, uz veliko izvinjenje
Sofija, 11god
hahhahha veeeeeeeeelikooooooooooooooooooo
Sehel, 11god
Jeste, i ja sam bila ubedjena zbog avatara, da Brka pravi neku ujudurmu. I cim se brecnuo na Soyu, znala sam da NIJE nas brkan. Elem, uzivaj, nadam se da te nije posle niko vise dirao.
Soya, 11god
ma :*** nesporazum nista drugo soya javno prihvata izvinjenje
tri_praseta, 11god

brawo za prwenatz i pozzdrawi lujke

c-izida, 11god

super blog, jedna je stvarno lujka nad lujkama i ja je ih  voleeemmmm{#bigsmile}

Talija_, 11god
vidi moje kokoske kako prepoznala :*********
Talija_, 11god

Ma sta reci na ovako lep blog dusa nasa i nas lujkaaaaaaaaaaaaaaan Bas nas lepo nahvalio... vec nas i raja prepoznala...sala zeza na prvom mestu nasli se

:*

Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.