Lawanda - Blogovi

Sreća,Ljubav Bol (nastavak 1)


          ..... Da baš je shvatila da je  u njemu našla sve što je ikad želela......

      Zavolela ga je kao nikog do tada, ali nije znala. Jednoga dana nestao mu je profil , a samo veče pre toga poslao joj je najlepšu pesmu koju je do tada pročitala i koju joj je sam napisao ,ah da nije rekla da je bio najbolji pesnik kojeg je ikad upoznala .Kad je videla da mu je nestao profil suze su joj same krenule niz lice , kao što joj teku dok stavlja ove reči na papir.  Dok se je borila sa suzama u očima i bolom u srcu  pisala  je  prijateljici da ga pozdravi ako se ikad vrati jer je previse boli da bi ostala ,ona joj govorila da je on nebi ostavio i da ce se sigurno vratiti i neka čeka. Na kraj pameti joj nije palo da joj se ta navodno drugarica smeje iza ledja i čeka da se on vrati sa novim profilom da bude sa njom.Skoro mesec dana su je pravili budalom i dopisivali se iza njenih ledja, on je ugasio chat na sajtu da ona nije znala da je tu i preko poruka tipkao sa njom , a svakog dana su se igrali zajedno.Rekla mu je neka izabere izmedju njih dve , jer iako promeni profil ona ne želi da on bude sa njom. Naveče sam se prijavila na sajt s namerom da se pozdravim sa svima sa kojima sam uspela da sklopim lepo prijateljstvo i tamo je bio i on. Pozdravio  me kao što je samo on znao , i vratio mi  osmeh na lice i sjaj u oči,tog trenutka bila sam najsrećnija ali nisam znala da će kratko potrajati.

    Nekoliko dana kasnije došli su praznici.Jedno jutro baš pred Novu godinu , dočekale su me 4 poruke u inbox.

Sa najvećim veseljem sam se prijavila na sajt  misleći da su od njega,ali nažalost nisu bile, bile su od te navodno drugarice .Kad sam počela da čitam poruke jednu za drugom ,srce mi  je pucalo na komadiće.

..........................

Sinorita, 4mes

Zavoleti osobu X ,ta slova prazna na monitoru,  nesto sto ustvari i ne postoji, plakati zbog tako "nekog" je tek bezvredno, sto pre shvatis to "zdrava si" ,i zato 

live your life! beyond this world, and all false profiles and patients. Good luck!

Lawanda

Copyright Zoki Games © 1995-2021. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.