tony* - Blogovi

ODA HRASTU


Ljudino, veličino, dobra dušo, čestiti čoveče !

Ponovo iz pepela dižeš ovo naše malo selo koje si sagradio na oblaku pa dao svom narodu igara i hleba. A mi ovakvi kakvi smo, svakakvi, živimo u njemu više od deceniju. Volimo se , ratujemo, venčavamo  i razilazimo, odlazimo i uvek se vraćamo. Bijemo se kockicama i gadjamo jajima. Presvlačimo i maskiramo da bi se opet sami svima razotkrili jer svako od nas ima svoje mesto ovde i svoju ulogu koliko god ona velika ili mala bila. Zasmejavamo jedni druge ili se posvadjamo. Samo ne puštamo miš i tipkamo po tastaturi dok prsti ne utrnu, jer sve to bez tvojih igrica nema onu specifičnost i posebnost koju samo ZOKI.COM ima. 

Ja nisam baš neki poetski tip. Ne znam da sročim lepu reč a kamoli nešto nežno i osećajno. Pravili me moji verovatno posle neke žestoke svadje. Više sam da se namažem ratničkim bojama, opašem sablju i naoštrim strele. Zato se sad osećam tako beskorisno jer jedino si ti taj koji će na svojim ledjima izneti sav teret i odraditi ceo posao. 

Od jutros mislim o naporima koje sad ulažeš da nestrpljivi dugo ne čekaju. I ako se mislima i ogromnim poštovanjem koje imam prema tebi može poslati energija, a verujem da može, onda ti ja šaljem svu svoju !

Neka nam te Bogovi čuvaju ADMINE i daju ti snage i za ovu bitku.

chante, 1god

Hatidza, 1god

amin!

Copyright Zoki Games © 1995-2022. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.