Cassiopeia - Blogovi

Praznična razmišljanja


Prvi dan Nove godine. Sunčan zimski dan, i prijatna temperatura, idealni za blagu šetnju. Po već nekoj mojoj tradiciji, odlazim u crkvu da upalim sveću, da ova godina bude bolja, sa manje nedaća i nekih nemilih događaja, da paljenjem sveće prizovem pozitivnu energiju i lepše momente.

Udišem prazničnu atmosferu, sve je tako mirno i usnulo, tek po koji automobil i slučajni prolaznik, vazduh pun svečanosti. Razmišljam o tome da sam željna da mogu ponovo da zagrlim koga hoću i kada za to osetim potrebu, da zaboravim na nošenje maske, i da je nosim kada krenem na maskenbal, i to samo venecijansku masku, da izolaciju više nikada ne doživim, da ponovo imam prijateljska okupljanja i druženja.

U malenoj crkvi tek nekoliko upaljenih sveća dogorevaju. Svojim plamičcima obasjavaju zidove i nekako govore da nada ipak postoji. U mojoj glavi su posejane pozitivne misli, iz kojih će izrasti lepe biljke, (i zasmejavam samu sebe ), zamislila sam da sam najbolja baštovanka, da ću imati polja punih mirisnih cvetova čiji se miomirisi šire i prenose.

 

Želim vam svima da u Novoj Godini budete pozitivni samo duhom, da vam se ostvare neke obične želje, jednostavne i ne tako velike, da zdravlje poštujete više, da preduzmete odgovornost nad svojim životom. Neka vam Nova godina počne lepim mislima i još lepšim i pozitivnim dešavanjem.

 

Srećni praznici i Nova 2021. godina.

maruska, 2mes

Sretna i blagoslovljena i tebi  NG 

Cassiopeia, 2mes

 Draga Maruška, hvala !

 Da praznici lepi i svecani Hvala CASII .I u ovim teskim danima osmeha i duha mi nije manjkalo nadam se da ce tako  i ostati .A ja tebi zelim da se smejes i radujes koliko ja , ili jos vise.

Cassiopeia, 2mes

Hvala Zvonka  Smejem se, taman da mi život cveta kolko treba  

press, 2mes

Casi, podsetila si me na jednu mudru izreku:

"Pozitivan stav je zarazan, ali nemojte čekati da se zarazite njim od drugih, već vi postanite njegov jedinstveni nosilac"! 

 

Cassiopeia, 2mes

 Prelepo!!! Zapamtiću je!!!

Cassiopeia
Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2021. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.