- Blogovi

 

Prvaci sveta, iliti evropski Brazilci


   Kao i svaki zitelj sa ovih nasih balkanskih prostora i ja sam izvrsni poznavalac igre koja se zove fudbal. Povod ovog pisanja je poslednja u nizu velikih moralnih pobeda fudbalske reprezentacije Srbije. 

   Igrali smo sa Skotskom i osvojili bod veliki kao kuca, na terenu fudbalske velesile Skotske. Mozda ista ta Skotska nije ucestvovala na velikim smotrama fudbala, ali nemojmo se lagati, sila je to. Nakon toga dosla nam u goste jos jedna od najvecih reprezentacija sveta...Vels. Eeeeejjjj Vels...e tu pokazasmo kakav mi fudval igramo. Odrasmo ih 6:1. Molim ?, aloooo 6 komada bre. Poletesmo u oblake, pa nismo mi bzvz "Nebeski" narod. Belgiju ne bih pominjao, jer je ocigledno da smo ih pustili zbog politicke situacije i naloga EU. Shvatate, to je jedan od uslova za prijem Srbije u EU.

   E sad, doslo vreme da igramo sa Makedonijom. Tradicionalno neugodan protivnik, fudbalski znalci, nebrojeno puta svetski i evropski prvaci...bas kao i mi. Utakmici prethodile silne svadje unutar nase expedicije. Pa sta, ko se bije, taj se voli. Znaci nasi se vole onolikooooo. U vazduhu se vec osecala nasa velika, moralna, pobeda. Istrcali nasi baletani...pardon, fudbaleri na teren i rastrcase se tako, da kamera nije mogla ih pohvata. Normalno kamera je pokretna stvar, pa u svom tom mrdanju levo desno...nigde nasih baletana...pardon, fudbalera.

   No, pustimo sad nase junake, ponos nase nacije, nase divne momke...poenta je u sledecem. Dokle cemo okrivljivati nas same ? Tvrdim da su krivi Makedonci, evo i zasto. Koliko jedan selektor treba da bude bezobrazan i protiv nasih asova izvede 11 fudbalera. Da stvar bude gora, u tih 11 je bio i 1 golman. Eeeeejjj, golman bre. I posle svog tog bezobrazluka, mi ocekujemo da nasi junaci, nase dike, daju gol. Hehehe pa to ne bi ni Brazilci mogli. 

   Shvatite ljudi, da su Makedonci igrali sa jednim, dva fudbalera, mozda jos bolje da su neki strajk imali, pa se nisu ni pojavili na terenu..mi bi izvukli najmanje nereseno. Ovako, ostaje nam da cekamo neku drugu priliku, pa za nekih 50 godina, idemo i mi na svetsko prvenstvo.



 

tri_praseta, 11god

ko nam kriw? kad god imamo dobrog fudbalskog trenera mi najurimo (antitj reprezentatzija, stanojewitj partizan), kad god imamo dobrog politichara mi ubijemo (ne bih nawodio imena)... walda smo zato nebeski narod shto letimo u oblatzima i u iste shaljemo swe kwalitetne ljude... mada mi chudno da nebeski narod ima toliku kolichinu zemlje pod noktima

tri_praseta, 11god
dobro je
gipsy, 11god

tri_praseta, 11god
bukowina suwa
gipsy, 11god

Nisam gledala jer me od svih sportova fudbal najmanje zanima, ali se prica u kraju da bi ove dole bolje odigrale

gipsy, 11god
Moze. Mesto fizioterapeuta je popunjeno... da se zna.
tri_praseta, 11god
ja tju owu engleskinju, najruzhnija je...al za mene `wakog i nije neka bolja
NeznankA, 11god

nema vise vremena za bilo staaaa{#mmmm}

c-izida, 11god

{#smile} ko gubi ima pravo da se lutiiiiii. Igrali mkd sa 2 fidbalera i dali gooll zamisli))) sto bi bilo da su svi igrali)) A tebi evo

 navijacka himna pa je uci...trebace ti)))

slika, 11god

{#hoho}

delta, 11god

jos malo pa nestalo

queequeg, 11god
Ovi su otisli na svetsko
Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.