Uloguj se

Problemi

Kako resiti to sto se ponekad ne otvaraju slike, ja je vidim kad kliknem na 'vidi sliku', ali oni koji resavaju kazu da je nema u toku kviza?

*Wednesday* pre 8 god

Svaku sliku pre postavljanja kopiram prvo u pretrazivac da vidim da li ce je otvoriti, jer ne vidim drugi nacin kako bih proverila.

Admin pre 8 god

Problem moze da nastane ako se napravi neki ekstra razmak u samom linku ili posle linka ili ako se ne razdvoje kako treba @@... Kako sam video u bazi, tvoje pitanje je napisano korektno tako da ni meni nije bas najjasnije zasto slika nije izasla..

*Wednesday* pre 8 god
Pa ni meni, a kad kliknes tamo gde su rezultati na vidi sliku, slika se pojavi. I zato povuci zuti karton
Admin pre 8 god
Sad sam proverio zasto nije izaslo... Dok sam pratio sta se otvara, dobio sam ovu info GET http://kakonarodkaze.com/wp-content/uploads/2011/09/5080604_l.jpg [HTTP/1.1 403 Forbidden 113ms] Iz kog razloga je forbidden, ne znam. A zuti karton nisi dobila samo zbog tog, nego zbog ogromnih slika, lepo sam rekao da slike ne idu preko 600 px, a tvoje su pozamasne. Kad se meni, koji imam superbrz net, otvaraju po 5-6 sec (tih nekoliko), ne smem ni da pomislim kolko se otvaraju nekome sa shklj netom...
*Wednesday* pre 8 god
aaaaaaaaaa, onda cu ga izdrzati, al sta cu kad volim lepe slike Pazicu ubuduce. Tebi isto ne da sliku kad kliknes na nju? U rezultatima?
Admin pre 8 god
Daje sliku u rezultatima... al dzaba posle da se vidi Problem je do tog servera odakle slika ide, nije ni do mene ni do tebe.
*Wednesday* pre 8 god
Aha, a kako cu ja znati za ubuduce, sa kog servera uzeti sliku a sa kog ne, hmmm.