Uloguj se

Objašnjenje oko postavljanja novih artikala

Kao što znate, do sada je bio limitirano postavljanje novih artikala - blogova, anketa, kvizova, slika, postera, videa, video postera i slikovnica. Od sada možete neograničeno postavljati artikle. Ali...

Uvek ima neko "ali". Svaki artikal kasd postavljate (osim videa) izabirate opciju da li je artikal samo za profil ili je javan. Ako je artikal samo za profil, on će biti (na javnim spiskovima artikala) vidljiv samo vašim prijateljima i onima koji vas prate, a ostali neće ni znati da ste napravili artikal, niti će taj artikal biti ispisan kao novi na home stranici. A pak, ako ste želeli da bude javan, on svakako mora proći odobrenje administratora. Dok administrator ne odobri (ili ne odobri) artikal, on će biti u statusu kao da je postavljen samo za profil, dakle neće biti nevidljiv, ali neće svima. Kad administrator odobri artikal, dobićete određen broj žetona i artikal će postati vidljiv svima.

Kod fotografija ima i dodatna opcija - vidljiv samo za prijatelje, to znači da če iskljućivo prijatelji moći da vide tu sliku, a ne bilo ko ko poseti profil.

Ovo sve gore napomenuto ne daje nikom za pravo da postavlja artikle uvredljive, nacionalističke, šovinističke, porno i sličnih sadržaja, jer će biti uklonjeni (kada se primete) a korisnik trajno banovan.

Šta nije jasno.. pitajte

slavica.j pre 6 god

Postovani ja se izvinjavam ako pitam glupo pitanje,nisam bas vesta u ovim stvarima gde su mi nestali prijatelji?

IceCold pre 6 god

Draga Slavice, isto kao i do sada, listu prijatelja možete videti i ažurirati na svojoj profil stranici.

Kliknite na strelicu pored svog imena na profilu i otvoriće Vam se padajući meni sa opcijama.