Uloguj se

Pravila turnira

Turnir se igra u tri faze: 1. kolo, polufinale i finale. Sve tri faze se sastoje iz grupa. U prvoj fazi ima 4 grupe sa po 8-9 igrača. Igra se svako sa svakim na 3 dobijene partije.

Po završetku, 4 prvoplasirana iz svake grupe formiraju 2 nove grupe po 8 za polufinale i isto se igra svako sa svakim na 3 dobijene partije.

I na kraju, po 4 prvoplasirana iz obe polufinalne grupe prave grupu od 8 i istim sistemom se igra - do pobednika.

Pobednik turnira dobija potpisanu sliku naše slikarke tony* (ukoliko lokacija pobednika dozvoljava slanje slike) ili umesto toga 500 zlatnika (za slanje poklona drugim korisnicima)

Drugoplasirani/a dobija 350 zlatnika, a trećeplasirani/a 250 zlatnika.

Igre mogu da počnu, a kao što znate, važno je pobediti a ne učestvovati

Admin pre 6 mes

Dopuna pravila:

S obzirom da dosta njih nije dolazilo na igre u 1. kolu, i da su neki varali pa bili diskvalifikovani, ispalo je da je jedan broj igraca igrao mali broj partija, neki vise... pa umesto da idu u polufinalne grupe po 4, u grupama A i C je povecan broj na 6, tako da 2 polufinalne grupe nece biti po 8 takmicara nego po 10. A u finale ce ici prvih 5 iz grupe.

A najveci problem jeste ispadanje iz sobe, sto se desava. Prilikom ispadanja podrazumeva se da je taj/ta koji je ispao/la izgubio/la partiju, s tim da pobednik/ca, na osnovu toga kad je porazeni/a ispao/la moze, a ne mora, da dozvoli igranje nove partije. Nadamo se da cete biti fer i uvideti da li je protivnik kod ispadanja bio blizi pobedi i ponoviti partiju ili je ispadanje bilo na samom pocetku.

 

tony* pre 6 mes

Odigravanje polufinala završava se 04.12.2019 .