Uloguj se

Krediti na multiplayer

Ovaj artikal obavezno procitajte pazljivo i prosledite dalje da drugi citaju, iako ce da se link vrti jedno duze vreme. Radi se u proknjizavanju kredita. Samo proknjizavanje kredita je, iskreno, pain in the ass, jer da bi se sagledalo ko je gde kad i sta uplatio izgubi se citav dan, pogotovu ako se ne prati nekoliko dana, a nemoguce je ispratiti sve. Da se provere uplate proverava se online devizni racun u srbiji, dinarski, paypal, moneybookers, i informativno kolege iz Hr, BiH i Mkd. Ali sama ta info nije dovoljna (osim za paypal) jer se ne zna ko je uplatio, uglavnom. Zato i saljete poruke. Ali, neko salje poruku na giovanni@zoki.com, neko na voja@doyaya,net, neko na vojjin@gmail.com, neko ostavlja poruku na my.zoki, neko na multiplayeru, poceli su i ovde portuke da stizu, a cak mi salju i SMS poruke sa izvestajem o uplati. Sto je mnogo, mnogo je.

Od ovog momenta postoji stranica na kojoj cete moci sami da proknjizite vase kredite. Mislite da se salim? NE! Nakon izvrsene uplate, po bilo kom osnovu (osim SMS uplata), odete na tu stranicu i sami sebi upisete, bez ikakvog slanja maila meni ili poruke ili sta ja vec znam cega. Clanovi koji su dugo na zokiju i imaju vec poprilican broj uplata, vec imaju automatsko proknjizavanje, dok ce ostali (oni koji retko uplacuju, ili su novi) sacekati malo na knjizenje. Naranvo, i to vreme cekanja ce biti znatno krace nego do sada, zbog mnogo lakseg pregleda situacije
Prilikom mog (ili cijeg vec) preglada tih zahteva bice ili odobreno knjizenje ili odbijeno. O tome cete dobiti automatsku poruku na multiplayer. Cak i oni koji su dobili kredite vec, dobice poruku da im je potvrdjeno da je OK.

Molim vas da dobro procitate tekst na toj stranici, kako ne bi bilo nesporazuma ili ono "jaooo, pa nisam znao" i slicno. Nista necu priznavati sto je u suprotnosti sa navedenm tekstom na stranici.

A famozni link je: http://www.zoki.com/multiplayer-games/ewallet.php?p=5

Jos jednom napominjem da DOBRO procitate tekst!