Uloguj se

Problem sa javnim chatom - sto stalno skakuce gore

Novije verzije flash plugina imaju neki cudan bug i jednostavno komanda koja govori tekstu da se skroluje gore ne funkcionise. A to se desava svima koji su uradili update flash plugina, da li za IE ili za ostale Non-IE browsere (Firefox, Safari, Opera, Chrome). Ta verzija je 10.1.xx.xx koja je bugovita. Neke pocetne verzije plugina 10.1. takodje rade ali nije bilo gde da se skinu na netu, a verzija koju mozete odavde skinuti je 10.0.45.2 koja radi besprekorno.

Postupak vracanja na staru verziju flash plugina:

1. Skinite ovaj Flash uninstaler.
2. Zatvorite SVE browser prozore, ukljucujuci i ovaj gde citate ovo
3. Pokrenite uninstal flasha.
4. Ako koristite IE, skinite OVAJ INSTALER, a ako koristite neki drugi browser, skinite OVAJ INSTALER. Ako koristite oba tipa browsera, skinite oba fajla i instalirajte.
5. Pokrenite browsere.
6. Kad otvorite lobby, kliknite desnim misem negde u polje i izaberite opciju iz menija "About ADobe Flash Player 10" ili kako vec pise... To ce vas odvesti na adobe sajt gde ce po sred ekrana pisati: "Vi koristite verziju 10.0.45.2"... ako to pise, uspesno ste obavili posao, a ako vam pise 10.1.x.x onda niste, te ponovite postupak (moja preporuka u tom slucaju je restart nakon tacke 3)
7. Uzivajte uz zoki.com