Uloguj se

Razmena MP3 muzike na zokiju

Od sad mozete razmenjivati mp3 fajlove - uploadovati svoje i downloadovati tudje! Slicno kao sto je nekad bilo na my.zoki sa malim izmenama: Pesme koje se uploaduju MORAJU da budu propisno tagovane - da imaju barem tag sa izvodjacem i sa nazivom pesme. Sistem ce po automatizmu da ih stavi u "folder" od izvodjaca. Sama pretraga je izuzetno lagana, i vrlo je sve pregledno.

E sad ono najbitnije. I oni koji nemaju kredita MOGU da rade upload pesama! A zasto? Zato sto na svakih 15 uploadovanih pesama dobijaju 1 kredit, tj bonus dan... tj 24h free Takodje, posle svakih 30 downloada pesama od nekoga taj neko dobija 1 bonus dan! I odmah da napomenem - download svoje pesme se NE racuna, kao ni ponovljeni download neke pesme Bonusi se dobijaju automatski, znaci nakon 15-tog uploada zavrsenog, vec cete imati uknjizen +1 bonus.

Oni koji imaju kredita mogu preslusavati pesme pre downloada, i naravno mogu da downloaduju.

VAZNO:
Mole se svi uploaderi da prilikom uploada obrate paznju na kategoriju u koju uploaduju da ne uploaduju Miroslava Ilica u Disco muziku i sl. Sve takve pesme ce biti obrisane i oduzeti "bonusi". Isto vazi i za duplikate. Pre uploada pogledajte da li vec postoji ta pesma. Svi duplikati ce na isti nacin biti obrisani.

VAZNO:
Albanska muzika takodje nije dozvoljena za upload. Barem ne za sad. Mole se korisnici albanske nacionalnosti da ne rade upload albanske muzike, kako ne bi bili sankcionisani.

Uzivajte uz razmenu mjuze na zokiju

http://www.zoki.com/multiplayer-games/mp3.php