Uloguj se

Tombola ponovo radi

Zoki Tombola ponovo radi!

Nadam se da je ovo lepa vest za veliki broj igraca tombole

A sad malo detaljnije o igrama tombola, poker i preferans (poker i preferans su u pripremi): Sve ove igre, kako je vec napisano, igrace se u klikere a ne u pare. Svaki igrac koji pristupi igri ce dobiti, na dnevnoj bazi, potpuno besplatno, 1000 klikera kako bi mogao da se igra, imao ili nemao cente ili clanarinu. Ako igrac potrosi klikere, ne moze vise ulaziti u te igre sve dok - ne dodje novi dan pa dobije novi iznos klikera ili dok ne kupi dodatne klikere za igru. Cena klikera bice 1 cent - 10 klikera. Znaci da besplatna dnevna doza od 1000 klikera je u stvari 100 centi, tj 1 euro. Klikeri se NECE MOCI davati drugima niti se konvertovati nazad u cente.

Sistem kupovine jos nije osposobljen, nadam se da ce u toku danasnjeg eventualno sutrasnjeg dana proraditi.

Napomena za tombolu: Tombola se mora pokrenuti iz lobija, a ne kao ranije direktno. Znam da ce neki koristiti i direkt metodu sa tacno odredjenim linkom, ali... ali...

Uzivajte i dalje uz zoki.com

Admin pre 9 god

Zaboravio sam da napomenem (a i da implementiram opciju)... DNEVNI BONUS DOBIJATE SAMO AKO IMATE MANJE KLIKERA OD TOG BONUSA... znaci ako imate manje od 1000, dobicete besplatni bonus, u suprotnom, ne. Tako da ce svima onima koji su dobijali bonus i kad nije trebalo biti vraceno "u kasu"

Admin pre 9 god

Jos jedna novina, koja se uvodi od ponedeljka, 20. juna... Primeceno je da mnogi igraci ulaze sa vise nickova, po 3-4 u toku dana, sto nije u redu, jer na svaki nick dobijaju klikere i mogu da zarade, sto je i slucaj. Od ponedeljka, kad udjete sa jednim nickom, taj nick ostaje upamcen za taj kompjuter i necete moci uci sa drugim nickom i sa tog kompjutera. Iako je sve besplatno, ako se vec igramo, da se igramo fer i korektno. Oni koji su do sada voleli da ulaze sa po 5 nickova i uzimaju nagrade, uz parolu "pa sve je free, igramo se" mogu da se ljute kolko hoce, to nije fer. Zapamtite, nick sa kojim udjete bice zabelezen i NECETE MOCI UCI SA DRUGIM NICKOM! Oni koji imaju jedan kompjuter koji koristi vise igraca (retkost)... sorry, nece moci.