Uloguj se

Nove igre na lobiju

Od danas je ubaceno veci broj multiplayer igrica koje su iskljucivo 1:1.

Kako je situacija vec neko vreme da ja stvarno nemam kad da pravim nove igre, cak ni da pokusam da sredim neke bugove, iznajmio sam jedan set igrica koje mozete igrati na lobiju. Spisak igrica vide samo korisnici koji imaju clanarinu - a pod menijem (koji takodje samo oni vide) "Ekstra igre". Da bi se igralo potrebno je oznaciti nekog sa spiska, kao kad pisete PVT (moze i nekog ko nema clanarinu) i izaberete igru, time cete mu poslati poruku da ga izazivate na dvoboj u toj i toj igri. On moze prihvatiti ili ne. Ako prohvati otvorice vam se prozor sa igrom, ako ne, dobicete obavestenje da izazov nije prihvacen.

Kroz samo igru mozete da "betujete" u koliko cete "tokena" igrati, to su neke virtuelne pare tog sajta. Iako u meniju postoji vec pocetni ulog, iz nekog razloga kad pokrenete igre ulog je 0, znaci niko nit dobija nit gubi, osim ukoliko sami u toku igre ne podignete ulog. Verovatno cemo vremenom ispraviti ovo.

Verovatno da neke od igara imaju bugove (sasvim normalna stvar ) Ako primetite da neka igra cesto baguje, prijavite kako bi je uklonili sa spiska.

Rezime: Igraci koji imaju clanarinu mogu da pozovu bilo koga na igru, cak i one bez clanarine, ali igraci koji nemaju ne mogu pozvati, mogu samo biti pozvani.

Uzivajte i dalje uz zoki.com

IceCold pre 9 god

Lista Extra Igara:

http://img714.imageshack.us/img714/6640/unledrhc.png