Pravila turnira

Ukupan broj igrača je 51. Fond a nagradu je 5100 uplaćenih zolara + 2550 od strane zoki.com, što je ukupno 7650 zolara.

1. mesto dobija 4370 zolara

2. mesto dobija 2185 zolara

3. mesto dobija 1095 zolara

4. mesto dobija svoju kotizaciju od 100 zolara nazad (nije iz nagradnog fonda) 

 

Turnir počinje sutra, sreda 31. marta (ožujka) kada će i tabele biti kreirane i dat link za tabele da se vidi ko je sa kim u grupi. A i server restartovan u 6 ujutru,

 

1. kolo

1 kolo ce sačinjavati 6 grupa od 8-9 igrača. 3 grupe od 8 i 3 grupe od 9 igrača. U grupi igra svako sa svakim. Po 5 prvoplasiranih iz svake grupe ide u 2. kolo. Igra se na 2 dobijene, svako sa svakim.

2. kolo

2 kolo će sačinjavati 6 grupa od 5 igrača. U grupi igra svako sa svakim. Po 2 prvoplasirana iz svake grupe ide u 3. kolo. Igra se na 2 dobijene, svako sa svakim.

3. kolo

3 kolo će sačinjavati 2 grupe od 6 igrača. U grupi igra svako sa svakim. Igra se na 2 dobijene, svako sa svakim.

Polufinale

Prvoplasirani iz jedne grupe 3. kola igra sa drugoplasiranim iz druge grupe. I obrnuto. Igraju na 2 dobijene.

Finale i borba za treće mesto

Poraženi iz polufinala igraju na 2 dobijene za 3. nagradu. Pobednici igraju na 3 dobijene za prvo mesto. 

 

Opšta pravila

1. Za svako kolo će biti određen rok odigravanja. Svi koji su se prijavili na turnir smatraju se dostupnim za igru, ne u svakom momentu ali generalno dostupnim i ne bi trebalo da bude izbegavanje igranja tako da očekujemo da se svako kolo završi na vreme, ako ne i pre datog vremena.

2. Gledanje igara u sobi je dozvoljeno, ali bez razgovora sa igračima koji igraju. Domaćin sobe može na svoju ruku ili na nagovor suparniak, da odstrani gledaoca(e) iz sobe ukoliko smetaju svojim ponašanjem. Domaćin sobe NE SME da odstrani nikog ko posmatra partije u tišini. 

3. Bugova u jambu ima, ali se igrači mole da igraju kako treba da se igra. Ako bilo ko odigra nešto što ne bi inače mogao da igra (na primer da krene last a još nije odradio najave ili ručne) protivnik može da slika ekran i pošalje meni u inbiox, i ta partija će se registrovati 2:0 za igrača koji je prijavio.

4. Zbog buga (brisanje nasumice nekih polja) mole se igrači da ne švrljaju tokom partije na druge ekrane već da se fokusiraju na igru jer u tom slučaju se to ili neće dešavati ili će biti vrlo retko. Dakle, izdržite 30 minuta bez lobija, fejsbuka, vibera i ostalog.

Vesnockaja, 1mes

Znači, dobijam 4370 zolara )

Vesnockaja, 1mes

Imaću skoro kao Tina hahaha

jedina, 1mes

hahahahah

Tina70, 1mes

hahahaha

soulless, 1mes

Ovo pravilo će biti uvedeno već od sledećeg kola, jer je primećena pojava koja remeti regularnost turnira i kvari opštu atmosferu.

1 . Broj dana za odigravanje nekog kola će se određivati po formuli broj igrača u najvećoj grupi + 1 dan.

2. Ubuduće će obaveza organizatora biti da prati ko je od igrača izbegavao da igra do poslednjeg dana jer će taj igrač biti u obavezi da dogovori najkasnije dan ranije partije koje će igrati tog poslednjeg dana. Ukoliko nije ugovorio unapred, preostale partije će biti sa registrovane 2:0 u korist protivnika iz grupe sa kojim nije odigrao. 

Tako će se izbeći situacija da na primer neko ostavi sve ili većinu partija za poslednji dan i onda svi treba da vise na lobiju i da čekaju da odigraju sa tim igračem partiju koja im je ostala. Pritom, neko ko je revnosno odigrao sve partije a baš tog poslednjeg nije u mogućnosti da igra, rizikuje da se njegova partija upiše 2:0 protiv njega. E to neće moći...

 

 

jedina, 1mes

samo da napomenem da pod broj 1 sam uvijek tako i radila

zavisno od broja igraca u tabeli toliko dana se igralo, tako da iduci krug ce da traje 6 dana

Copyright Zoki Games © 1995-2021. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.