Uloguj se

Emma_ - Blogovi

Morala sam

   Sve se više pitam... šta sam ja to pogrešno shvatila. Neverovatnim sticajem okolnosti(čoveka u zabludi) nekako sam došla do zaključka da je Zoki igrački sajt EX YU karaktera.

    Da shvatam ja da su vremena teška, da izazivaju ono nejgore u ljudima, al se utopijski držim da je iza svakog nicka čovek, vredan poštovanja i ljubavi. Došli smo ovde da se igramo ili?

Svi smo ponosni na ono što jesmo..Poštovanje prema verama i nacijama..Uporno nametati bilo koju naciju na ovom mestu je je nezamislivo ružno, u najmanju ruku prostakluk..

   Skoro sam jednog momka stavila na blok.Ko me zna, ja to nikad ne radim. Dislajkovao je postove poslate drugima, kao prilježna učiteljica na radnom mestu ukoliko na postu stoji slika Bude , Budističkog lika ili nekog drugog...Misli biram po lepoti..Znaju oni koji dobijaju moje postove, ne po tome ko ih je rekao i koje je vere bio.Ne gledam niti mi je bitno...Ne deluje mi ni smešno, nastavljati se sa istim jer kako rekoše "Blago ništima duhom,njihovo je carstvo nebesko"..

   Ma imala bih još dosta na tu temu, sve vas molim; Budite ono što jeste i što smatram početnom idejom ovog sajta..Dodjite i uživajte!

 

 

 

 

tri_praseta pre 5 god

ako si ga bloknula i meni se mish na njega otima k`o sharow na poshtara.... skoro me jedna "prijateljitza" pobrisala sa fejsa jer sam se protiwio njenim fashistichkim idejama i oserawao joj se u zhiwot na swakom postu... jednostawno moram, jache od mene

Emma_ pre 5 god

Pa dakle dokle..Sem ako nije odrastao među ovcama...Svima respect..Al što je mnogo...

tri_praseta pre 5 god

zaigraj zapewaj i za pojas zadeni

Emma_ pre 5 god

Upravo to..

IngA* pre 5 god

_Umaaa_ pre 5 god

Emma_ pre 5 god

_Umaaa_ pre 5 god

ma bas si mi umna mila mojaaaaaa

Emma_ pre 5 god

:* Hvala što tako misliš:*

quietly pre 5 god

Zar nismo svi... ?

Emma_ pre 5 god

Moj fah su bajke..Trebala sam tamo da se vratim...

quietly pre 5 god

Nikako! 

Ne smeš da zavaravaš sebe.

Uuuaaa bajke!

Emma_ pre 5 god

quietly pre 5 god

SANJASDJ12 pre 5 god

Daj odblokiraj ga da moze da ti udari dislike na blog,cisto da nahrani svoju sujetu a od mene imas ogroman LIKE :*

Emma_ pre 5 god

definitivno ću morati))

gipsy pre 5 god

A sto se pravdas? I kome? Neki likovi ne zasluzuju ni da se o njima razmislja, a kamoli razgovara a jos manje - pise. Blok, zdravo, cao. Ajt!

neizbezna pre 5 god

P_t_i_c_i_c_a pre 5 god

Lepo i pametno  ko i uvek.. ljubi te pticica..

Emma_ pre 5 god

slika pre 5 god

 e neka si ga

Emma_ pre 5 god

Voljena pre 5 god

Sama opcija dislike mi se ne dopada, ako ti se nesto ne svidja, zaobidji. Nikad ne dislajkujem, jednostavno ne lajkam i gotovo. Neki to rade jer zele privuci paznju a neki cisto da te iznerviraju. Ne obracaj paznju, ti si divna osoba, to znas i sama, kao sto mi svi znamo. Ni ja ne koristim opciju blok, jednostavno ne ulazim u kontakt sa osobama za koje vjerujem, da me bas ne podnose. 

Opusti se, uzivaj. Ne zamaraj se sa onima koji to ne umiju. I oni bi voljeli al... 

kuduz pre 5 god

Prije svega, super blog Emmice, nikad nisam ni sumnj'o u tebe, da si mi pametna i mudra, udri brigu na veselje i ende!

Macicu, a sto ne rece da ti se opcija 'dislike' ne svidja jer sam ja 'kriv' za tu opciju sto je uvedena! I ne lazi mi moju dragu Emmicu da ne koristiŠ opciju 'blok', kad me vazda blokaŠ, od jutra do sutra! Aj' sad cao!

Emma_ pre 5 god

:* vas:*

Voljena pre 5 god

Moj najveci problem je sto jos nisam nasla dugme "potvrdi" inace  bi te davno bloknula kudo

:***** Emma

kuduz pre 5 god

Ljooobbb Emmice!

A sto se tice tebe macicu, necemo zeMskoj upropastavat' blog prepiranjem! Ja i ti cemo to rijesit' u 4 oka i 64 zubica (iako ja jedini znam kol'ko si me puta blokala, a sad mi se praviŠ fina)!

Emma_ pre 5 god

)))

VUK_ pre 5 god

za tebe!

Emma_ pre 5 god

Prelepa, hvala puno, puno!