Uloguj se

aisa - Blogovi

zenske gumene cizme

Kad pomislim na gumene cizme, prva asocijacija su mi klasicne zute cizmice ispod kolena , tufne, kisobran, i recimo, da ih neizostavno vezujem za romantiku.
Onu nenafuranu romantiku, onu u kojoj nije vazno biti isti, u kojoj nije vazno ono spolja vec ono sto moze da se isceprka, i da ne duzim o romantici al ipak...
Mogu da zamislim Barbaru u crvenim cizmicama na tufne, kako trci kroz Preverovo secanje, ili neku Eleonoru, neku Emiliju, kako gumenim cizmicama gaze po secanjima
nekih neobjavljenih pesnika. 
Eh sad, ima tu i manje romanticnih komada, recimo visoki sjaj , karirani print , ljubicasto sive gumene cizme. To ono, da mi se slaze uz manikir?
Obuca ima karakter.
Ima i glamuroznih primeraka, sa animal printom. Ili recimo, krzno ubaceno spolja, kao dezen na gumenoj cizmi. Mogu misliti kako zalosno ta zivotinja izgleda kad pokisne.
Ima i nesretnih providnih primeraka.
Ima onih sa militari printom ali njih ne bih preporucila jer se tesko kombinuju.
Naletela sam skoro u cotonu na zanimljiv model , cizma preko kolena, mat crna , kopca na obodu , znaci srce mi je zalupalo 200 u sekundi. Uzmem cizmu u ruku, a ono gumena.
Zasto je potrebno uzeti nam taj deo romantike?
Zasto nemaju tufne, zasto smo sve komercijalizovali? Kako  da obujem ful cizme i osecam se ludo dok gacam po barama, jer realno , sta ce ti gumene cizme ako neces da zagazis dok te niko ne gleda?

tri_praseta pre 5 mes

Sta ce ti gumene cizme ako ne tovaris stajsko djubre? To je pravo pitanje. Eventualno ides u lov / na pecanje. A da. To je sada fensi

aisa pre 5 mes

a drugo pitanje ?

gumene cizme su brend 

i ne mogu u patikama da gazim po baricama 

logicno 

tri_praseta pre 5 mes

Pravo ne prvo. Jos se nisi probudila I da, moze se patikama gaziti po baricama

aisa pre 5 mes

haooo 

tacno

ne moze se patikama po baricama to je seljacki manir

al gumenim cizmicama to je vec rock and roll

tri_praseta pre 5 mes

Ako si roknrola onda ti uopste nije bitno sta imas na nogama dok sljapkas po baricama

 

aisa pre 5 mes

romanticna sam