Admin - Blogovi

Pokvareni telefoni


U svetu postoji jedno carstvo, u kome caruje drugarstvo. A drugari mnogo vole da se igraju, što yamba, što bilijara, što yaya... ali vole i igri pokvarenih telefona više nego hleba da jedu. To se igra tako što neko nekom šapne nešto u poverenju, pa taj prenese drugom, pa drugi trećem, i tako do beskonačnosti... A informacija koja bude na kraju obično ne bude ni blizu one izvorne informacije. Pogotovu kad je izvoj nejasno nešto izgovorio, a onda "zoki sudski tumači" to protumače svako na svoj način.

Ne želim nešto da se pravdam, ali morao sam da sročim ovo čisto da nekima zapušim usta.

Znate da je bio skup u NS pre par meseci. I svi znate da je Logitech donirao određenu svotu. I sad, priča koja se priča je sledeća (kod poslednjeg prenosioca):

Logi je platio sve, 500 evra, a Admin je uzeo svima po 800 dinara i stavio u džep.

Iz cele priče je ispala Shoshana koja je poslala 100 evra za tortu, koja je koštala koji dinar više ali nebitno. Logi je platio 400 evra. Kao deo računa. Skupljali smo po 800 dinara da platimo ceh. Ceh je bio logijevih 400 evra + skupljen harač od 800 dinara + skoro 20.000 dinara koje sam ja platio, naravno. Jer sam i hteo. I dao sam im 90 eura bakšiša (toliko sam imao u eurima u džepu). I skoro 200 eura sam platio 30 šolja i privezaka. I naravno da mi nije žao tih para, jer smo se svi lepo proveli a taj doživljaj nema cenu. Najsmešnije je što je prva karika u lancu bila na skupu

Molim da seleći put igrate pokvarenih telefona sa manje važnim informacijama, tipa "Hej, znaš da Admin ima 100 kila"... pa do kraja telefoniranja mogu da imam i 2 tone, sve jedno je, ne kvari mi reputaciju. Molim da izbegavate teme koje mogu da ruše moju reputaciju jer to neće izaći na dobro.

Sinorita, 1god

Treba da se stide dupeta kad obraza nemaju, sta drugo reci ........ Ocigledno taj nije bio u kafani, restoranu i slicno u Srbiju poslednjih 20godina pa veze nema koje su cene ovde... za onoliki broj ljudi!!!!!! Nazalost svako sebi daje za pravo na tastaturi da napise sve najgore, ali u facu cici mici.... 

aurrora, 1god

A ti drugi put bolje ulozi u vunu i pletace igle nego u salice i privjeske, nek pletu nakurnjake vec kad ne znaju jezikom.

Ziv ti bio i ne zamaraj se onim sto ne trebas!

Hatidza, 1god

slazem se......imaju vise sensa za nakurnjake nego za postenje

hihihihi

luna_lu, 1god

Aurora, ja  nikada   za Vojina  nisam  rekla  da je lopov. A, ti?

aurrora, 1god

U skoro 20 godina koliko postoji ovaj sajt ja s tobom prozborila nisam doslovno 3 rijeci, nikada se nisam kretala u tvojim krugovima niti bila bliska s ikim od vas...tako da mani se corava posla, preskupa ti je minuta s hrvatskom.

luna_lu, 1god

Da  li je  amnezija  ili bezobrazluk? Al nema  veze tu  sam  ja   da te  podsetim. Udji na   fb  u prepisku pa  procitaj sta  si pisala.  Vezano je  za magazin.  Pa  onda  kazi   da  lazem. Mada ti  to  nece   vredeti, jer  na  tvoju   srecu moderator nije  dozvolio  da se prepiska postavi ovde. Ali  je  video  koje  trebao. A mogu   da postavim i na  fb   da  vide i ostali,  tamo  ne moze  niko  da mi zabrani  da postavim. Ti  si poslednja  osoba koja moze  nekoga  da proziva,  obzirom na  sve  sto  si  rekla. I umesto  da  cutis,  kad   si  se  vratila  na  sajt posle  10  godina ti  blatis  nekoga,  a onoga  koga  si popljuvala   sad  mu ponovo glumis  prijatelja. 

aurrora, 1god

Mora bit da je amnezija....jer da si mi bila bitna zapamtila bih te. 

Rekoh ti jednom i ponovit cu, mani se corava posla. Valjda imas pametnijih stvari u zivotu.

Tvoje potezanje necega od prije 100 godina je suludo i nije mu mjesto na ovom blogu, radje fino odgovori tko je i zasto vodio racuna koliko je tko ulozio u tu veceru.

luna_lu, 1god

Ma  jel?  Nije   bitno   sto  si  ga  nazvala   lopovom  da  na  konto  naseg placanja   sajta, on kaci  jos  50  sajtova? Za  razliku  od  tebe, meni  nije   nikada   bio  zabranjen ulazak  na   sajt! A  sto  se  tice   tvog pitanja,mogu  da   ti  odgovorim , a i ne moram.  Ali ajde,  niti   znam  koje  koliko dao,  niti  me  zanima,  a niti  sam  otisla  na skup  da  bih  tracarila. Tako   da  se obaracas  na pogresnu  adresu! I  jos nesto tebi nije  bitno  kad  je  receno, meni   jeste   jer ono  sto  si  rekla  je isto  sto i ovo. Lopov  je lopov  kad  god  da je  receno

aurrora, 1god

Ti bi se kao malo svadjala?

Zao mi je, nisam raspolozena za gluposti. 

Ako te veseli sirenje dezinformacija...samo naprijed, kaci gdje god zazelis. Moj odnos s Adminom je moja osobna stvar koja se tebe ne tice.

luna_lu, 1god

Uopste  se  ne   svadjam. Nego  iznosim   cinjenice,  jer  kad  nekoga  pljujes  bez osnova, ocekuj  da ces  da  dobijes povratnu  istinom  sa argumentima! A  ti  se dogovori  sama  sa  sobom,  da li je  to  bilo  pre  100  godina  sto  si  rekla,,  ili iznosim  dezinformacije. Jer  to jedno  sa  drugim ne ide.  A  sto  se  tice  privatnosti  vase,  tu privatnost si  ti iznela  bez  da   sam te  pitala. U  toj  prepisci  si kevu  spominjala.  Toliko!

Hatidza, 1god

e moj admine....bas si me razorao......sa mnom strpas JP iz tombole u dzep...a vamo, strpas celih 800 dinara po coveka koji se posteno, prejeo, napijo, naslusao se muziku na uvce, dobio solju i majicu za poneti kuci, a mozda nije platio ni prevoz......bas si mi ti neki drugar.........treba da te bude sramota da organizujes sledeci skup, samo da znas....

 au samo novac je problem. sta se u stvari krije iza tog novca?

Sinorita, 1god

Licemerje, zavist, ljubomora, pakost a sve zajedno bolest koja nema leka.

Na jedno pitanje Na sta se zivot sveo? E da stvarno na sta se zivot sveo ? Najedi se, napij se , proveseli i onda noz u ledja.Ovde pojedini nemaju svoje zivote vec samo tidje i bas im je lepo. Lepo se zabavljaju pa makar to bilo i gluvih telefona. ali polako sve ispliva na povrsinu.tako ce i ovde sam mulj ce isplivati. Vesela druzina se pretvorila u vasariste .Zao mi je sto je na tom skupu bilo i finih korisnika Zoki sajta ali i oni su uvuceni u zice gluvih telefona. 

Sinorita, 1god

Hvala Bogu sto mi je signal telefona prekinut... tako da iako sam bila pristuna nisam na mrezi telefonije... a kao sto je napisala sreda trebalo bi javno napisati odakle idu ove bljuvotine, mada nije tesko ni pogoditi

*Wednesday*, 1god

A da lepo napises ko je prva karika u lancu, posto smo ovako svi prozvani. Jer kad sam pocela da citam, prva misao mi je bila 'to sigurno prica neko ko nije ni bio na skupu'. Sad mi nije ni malo prijatno, meni je skup ostao u secanju kao fenomenalan provod. I jako je tuzno da se od te cele veceri neko bavi parama, i to tudjim. Hvala Logiju i Adminu od srca. A za sledeci skup -plati pa se klati-, svako za sebe, pa da vidimo ko ce doci i ko ce sta pojesti i popiti i koga ce oklevetati na kraju. 

Vesnockaja, 1god

Pa, moj dragi Admine, ovi ljidu ne zaslužuju blog ni tvoje vreme. Jesam li u pravu?

Nego ti, blago meni, ne razmišljaj o njima već udri brigu na veselje. Možda da te podsetim na blog koji si napisao pre oko 14 godina jer nalazim neke sličnosti u njemu i ovom sad.

Gluposti je bilo, ima ih i biće ih.

Ja te doživljavam kao dobrog, poštenog i iskrenog čoveka, i na prvom mestu te poštujem jer boravim ovde jako dugo i nekako kao da smo vremenom postali drugari. I ovde, kod tebe se osećam lepo.

Na žalost, zloupotrebljen si.

Neču više pisati jer sam u mrklom mraku pa nabadam kao noćni manijak.

Glavu gore, dobri čoveče!

Art_Alfa, 1god

   Pozdrav. Iskreno žalim ljude kojima je jedina radost u životu stvaranje pomutnje s tako glupim lažima. Osobno mi je žao što nisam bila na tom skupu u Novom sadu ali nakon ovog vidim da je tako i bolje. Svugdje ima zločestih osoba pa tako i ovdje, samo šušur i svađu prave. Na sreću davno sam se od istih maknula. Admine, stvarno nisu vrijedni ni sekunde nerviranja. Neka uzmu nazad svojih 7 eura, nije problem skupiti ćemo im i za troškove "telefona". Lp

Vodolija__, 1god

Admine ti si COOL lik, ne mlati se supljim pricama....cheersssss....

Admin, 1god

Nisam želeo da bude ovoliko komentara i da se prepucavate medjusobno. Nisam nikoga okrivio jer NE ZNAM ko je prva karika. A i da znam nisam siguran da bih napisao. Više je bio "read-only" blog, samo da se "ispucam"...

Nela72, 1god

bas mi zao sto se ovakve stvari desavaj nije bitno koje sta dao vaznoje drziti se i upozna i da se lepo provesele i opste....

IceCold, 1god

Ovakvi nesporazumi su logična posledica tvoje percepcije da su korisnici sajta tvoji prijatelji i potrebe da svaki svoj postupak pravdaš do detalja.

To je doprinelo da te ljudi doživljavaju kao javno dobro i laku metu. Vreme je da naučiš da se ne uzbuđuješ zbog toga. Većina frustracija koje istresemo pred tvoj prag nema veze sa tobom, niti sa ovim sajtom.

 

tri_praseta, 5mes

90 jura baksisa, bahato nema sta A za 100 kg lazes, imas malo vise

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.