kuduz - Blogovi

Posljednje zbogom, oce


Moj otac je zaspao. Medjutim, ne moze me niko ubijediti da je zaspao zauvijek. Nije i nece. Da me sad nesto zaboli znam da bi prestalo, da me neko povrijedi znam da ne bih bio ljut, znam da bi mi svaki ruzan osjecaj otjerao. Znam da me i kroz ovu bol on tjera naprijed, ne da mi da vristim, da placem, nego mi, upravo suprotno, salje mir. Kao da mu osjetim ruku na svojoj glavi i na svojim ledjima.
 

Hvala ti sto si bio moja podrska, glas razuma, moj oslonac i sto si mi pokazao kako je divno biti tvoj sin, tvoj nasljednik. Hvala ti, oce, za svaku lijepu rijec, za svaki savjet, za svaki zabrinuti poziv, hvala ti sto postojim, hvala ti sto sam to sto jesam. Hvala ti sto si uvijek bio spreman da mi pomognes i sto si svoju neizmjernu ljubav prema meni uvijek pokazivao. 

 

Znam da odozgo pratis svaki moj pokret i ja ti obecavam da cu uvijek biti hrabar, jer znam da si tu negdje i da nikada neces dopustiti da padnem i kada moja krila budu nejaka, ja znam da ce tvoja ljubav biti dovoljno jaka da me ponese i opet podigne. Hvala ti sto si bio najbolji otac na svijetu i nadam se da, negdje gore, znas koliko mi nedostajes.

 
*Wednesday*, 2god

Gargamella, 2god

Hatidza, 2god

Bog da mu dusu prosti, da mu oprosti svako sagresenje svesno i nesvesno i naseli ga blizu sebe, a tebi i tvojima da podari utehu, mir i secanje na njega....

kuduz, 2god

Amin.

Sneky, 2god

Simp@, 2god

Svi smo Allahovi i Njemu se vracamo, Molim  Allaha da se smiluje tvom ocu i  podari mu Dzennet,a tebi Kuduz  da Allah podari sabur Aminn

kuduz, 2god

Amin.

T3RMINATOR, 5mes

zalosno

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.