jedina - Blogovi

1. juli 2012.


3h ujutro, ne mogu da spavam…mnogi su mi rekli pisi, izbaci to iz sebe , pa evo da pokusam…prvi put

Izgubila sam mnogo prijatelja, poznanika,..ali ni jedan gubitak nije bio bolan kao tvoj. Iako je proslo 3 mjeseca cini mi se kao da je juce bilo…Ustanemo …mislimo bit ce dan kao svaki, ali nije bio. Od tad mislim da se budim sa strahom sta cu danas cuti lose, sta ce me docekati lose. I mozda ne bi ni bilo toliko bolno da tvoja smrt nije bila takva….da se nije desila na takav nacin s cim ne mogu da se pomirim, jer svjesna sam da svi moramo jednog dana…da nam je svima vec odredjena sudbina,pa  ja  sama druge tjesim s tim,koliko se moze to nazvat utjehom. Zaspao si pod vedrim nebom,nasao neki svoj mir, misleci izvan svake opasnosti…cuj opasnosti, ko je na to mogao tad i da pomisli. Nisi izazivao smrt, sudbinu, kao sto kazu, ali ipak se vise nisi probudio.

Grijeh je je pitat se zasto ti, zasto ne onaj, zasto tako mlad…ali ja se samo pitam,zasto na takav okrutan nacin.

Svi smo te voljeli I volimo jos, a i kako ne bi one oci pune vedrine, pune zelje za zivotom, uvijek nasmijan,uvijek iz srca raspolozen. Ne prodje noc da ne mislim o tebi, prijatelju moj…Voljela bih da me mozes cuti, da znas da te nisam i necu zaboravit nikada. Da li znas da je na dan tvoje sahrane palo par kapi kise, samo iznad mjesta gdje si ti lezao…a sunce je peklo. Neki kazu to znaci da nebo place , neko ovo, neko ono…ja ne znam sta znaci ali sam sigurna da ima neki razlog. Ni tad a ni sad nisam svjesna da sam se oprostila zauvijek od tebe,da me vise nikad neces zagrlit, nazdravit i zaplesati sa mnom. Ne znam ni koliko ce mi ovo sve olaksati ali morala sam pokusati.

 

 

Edited by jedina, 2012-10-17 21:09:48

 

Edited by jedina, 2012-10-17 21:11:24

slika, 12god

{#sadsmile}

tri_praseta, 12god

uzmi pushku pa me ubij, nemoj owako polako

jedina, 12god
jok
teodora, 12god

Kako godine budu prolazile, to ce se sve cesce desavati i dragi ljudi ce odlaziti..u vecnost, daleko, u drugi kraj  grada, u novi zivot i ko zna gde sve jos. Zivot je  uopste pun rastanaka, susreta, promena, iznenadjenja..

Sve sto je danas ne  znaci da ce biti i sutra. Svi mi to znamo, ali opet... nista te ne pripremi i na to se nikada covek ne moze navici, na  vecni odlazak voljenih ljudi. Mozda, kazem  samo mozda, ostaje ona neka neodredjena i ne bas jasna pomisao da cemo se jednom tamo negde svi opet sresti. A  opet, ko to zna...

 

jedina, 12god
hvala ti, vjerovat cu u to da cemo se tamo negdje svi opet sresti
teodora, 12god
Koliko god razum i zdrava logiga pobijaju tu pomisao da ima "tamo negde" taj vecni zivot, duboko u srcu ja verujem u to. I zelim da verujem i nista sta god ko bude rekao ili uradio nece to promeniti. A tamo cemo vec videti .
jedina, 12god
e upravo to, i ja vjerujem
teodora, 12god
Samo da znas, razbicu te u jambu "tamo", tj vecno cu te razbijati da ce da mi dosadi .
Sehel, 12god
Dakle, ja ovu Teodoru OBOZAVAM, ali bukvalno! Vidi kako te tesi, kaze ti da ce i drugi umirati i da ces jos cesce biti tuzna... Dakle, genijalna tesiteljka. S drug strane, nema sada tih reci koje te zaista mogu utesiti. Takav gubitak boli jako i to je normalno da boli. Vreme ce to ublaziti i ostace ti samo lepa secanja na druzenje
jedina, 12god
nemoj je, i ja je volim...pa jeste utjesila bar sa ovim 'srest cemo ih tamo'
IceCold, 12god

Za neke gubitke ne postoji zaborav, samo druga dimenzija tuge.

To je sasvim u redu. Čini nas ljudima.

jedina, 12god
Znam samo da ne postoji mjesto gdje smo sigurni
jedina, 11god

jedina

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.