Dobar Film Jednog Sjajnor Reditelja


Čekajući da konačno kaže nešto što bi imalo smisla,prošlo je godinu dana.Na svako moje «Nemam komentara!» ,dodao bi svoja dva.

Posle svake svoje dvosmislene izjave, osećao je kako osvaja deo po deo mene.

Tu je definitivno pogrešio, jer me je već posle našeg prvog razgovora osvojio celu!

Unosio je u moj život više tamu nego svetlost. Tako sam zavolela mrak i prihvatila noć.

Još uvek više volim svitanje, jer svako novo jutro budi novu nadu da mi sledeća noć neće poslati njega. Ali ga šalje,uporno i tako bezobrazno!

«Nema ljubavi tamo gde sam ja» zaključila sam. »Pa zašto onda ne bih bar uživala u malim znacima pažnje?» Ali ni njih nije bilo.

Reč «pažnja» išla je samo uz njegovo ime:»Privlačio je pažnju!» ; «Bio je u centru pažnje!»

I reč «uživanje» više je išla uz njega: «Uživao je u mom bolu!» ; «Uživao je u krevetu s nekom drugom!»

U početku je naš odnos ličio na romantičnu komediju, ubrzo sam shvatila da se zapravo radi o trileru.

Kada je sve to prešlo u moju ličnu psihološku dramu, želela sam da je prekinem.Želela sam kraj,bilo kakav,samo da do njega ubrzo dodje.

I kad god bih izabrala dobru scenu za kraj filma,on bi se pojavio sa novom idejom za nastavak istog. Kao amater i kao žena , prihvatala sam svaku ponudu.

JA ZNAM, ovo je moja prva i poslednja uloga!



tri_praseta, 11god

pa naprawi mu neki horor, da te se okane... ili upoznaj richarda gira na snimanju, on je wazda glumio neke shwalere netje ti odoleti

vidovito prase ovo je pisano malo pre danas , u medjuvremenu desio se i horor. ne zna se ko je iz te price izasao vise isprepadan on ili ja. ako uzmemo u obzir to da ja privlacim samo klosare, alkoholicare i zenskarose, od slavnih glumaca mogao bi da mi pridje samo Charlie Sheen
tri_praseta, 11god
wudu lutka sa njegowim likom je prawa stwar, jer wi zhene znate da delujete iz potaje (topla preporuka)... ali ako wishe wolish mesarski nozh ili motornu testeru, neam nishta protiw...ma neeeeeee benzin je twoj najjachi argument (i narawno zhigitze)...jedwa chekam sutrashnje nowine
ma dovoljno bi mu bilo da provede 8 dana sa mnom ovakvom kakva sam , e tu bi mu bio kraj !
IceCold, 11god

Ti kojima smo bili trofej žive jedan tužan život. Kad pogledaš to mnoštvo prepariranih po zidovima, ne možeš biti srećan. A opet, neki ih đavo tera na novi lov.

Ti imaš misiju, igraš svoju životnu ulogu. Lepše ti je.

tri_praseta, 11god
"a onda je stigla motjna zapowest sa neba....stani gandore ti si chowek misije"
Voljena, 11god

Svaki unaprjed pripremljen scenario se moze pocjepati, zamjeniti za neki bolji. Isto tako se glumci vrlo lako menjaju.{#wink}

Bosank@@, 11god
1 se oteg'o,a 2.proteg'o
ih, raspisala sam ja konkurs za novog glumca, pojavio se jedan naizgled talentovan, odigrao svoje, ali nije dorastao ulozi, a skupo me je kostao, pa sam digla ruke od svega!
Voljena, 11god
Kad naleti onaj pravi, znaaces (tako bar meni kazu)
pa kako si ti Voljena ako vec nije naleteo ? Ko se usudi da osvoji vec Voljenu, taj je pravi hehe je l` taj fazon?
Voljena, 11god
Ma nije, ja ti kazem kao osoba, a Voljena je nik
DevojcicaSaZigicama

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.