- Blogovi

 

Grejanje,Majstor,Mario oooo zemljo otvori se


Malo nesto o zanimljivosti zivota sa mojim sinom

Pre nekoliko dana je slavio rodjendan,puna kuca dece.Obaveze tamo vamo trka frka nisam ni obracala paznju na grejanje u kuci, nije bilo ni zima toliko.Dosao vikend srce puca koliko je zima.Ja da upalim grejanje neradi.Stacu sad? Nista cuti i pretrpi vikend do ponedeljka.Jutros odma nazovem gazdu da mi posalje majstora za grejanje.Nazovem Majstora kaze doce jutra.Ma sta sutra ja imam malo dete mora odma danas posmrzavasmo se.Nekako se nagodimo.Trcim sa posla kuci dolazi majstor i gleda u mene pa u grejanje pa u mene p au grejanje. kaze covek :"Gospodjo dali ste ikad pomislili na to da pustite Gas?Ako zavrnete ventil grejanje nemoze da radi"  JOJ MARIOOOOO              Zemljo otvori se {#emotions_dlg.laugh}

IceCold, 15god

Meni se desilo potpuno isto, sa ventilom od gasa, s tim shto sam ja tvrdila da jedan radijator radi, a ostali ne. Posle se ispostavilo da je taj radijator bio topao od Sunca koje ga je przilo kroz prozor. Tako da je blam bio za nijansu veci.

katastrofa, 15god

{#emotions_dlg.laugh}

soulless, 15god

{#emotions_dlg.10900}

Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.