veverica - Blogovi

IZNENAĐENJE


„Večeras moraš da ideš sa nama. Imam jedno iznenađenje za tebe ! „

Posle nekoliko bezuspešnih pokušaja da me povedu u provod i mog: „Danas baš ne mogu da se organizujem, bolesna sam, nema ko dete da mi čuva…“ pristadoh. Hmm…zna moja rođa koliko volim iznenađenja i da me odavno niko sem mog deteta i dece u vrtiću nije iznenadio. Jedino sto sam uspela da saznam je da je to neka draga osoba sa Zokija.

„U koliko se nalazimo?“

„U sedam sati.“ (htedoh da kažem da se tako rano se ne nalaze ni tinejdžeri koji prvi put izlaze u grad, ali prećutah)

Spremih se na brzaka da ne bih zakasnila (nisam ja Delta), ali će ovo izgleda biti jedna od onih stvarno retkih situacija kad neću stići na vreme. Neki „delegat“ se parkirao iza mene i nema šanse da prođem. Dok sam psujući u sebi (naglas psujem samo kad vozim) zvonila redom svim komšijama u zgradi posle nekih 15 minuta kad mi je ponestalo i psovki i nade pojavio se dotični pa sam najzad krenula ka Zemunu.

Pošto je na svom terenu Voja je predložio restoran, a mi smo jednoglasno prihvatili. Tu su nas čekali jos i Gipsy i iznenađenje. Dok  je družina Zokijevaca (Sneky, Jazawac, Saxy, Inna, Neci Peci i moja malenkost) ulazila u restoran ja sam ga odmah spazila. Jaooo…pa to je PRASE (samo da znate da je bilo samo jedno, ali drugo dvoje uopšte nisu nedostajali jer je ovo vredelo za trojicu). Prepoznala sam ga sa jedne slike gde se slikao sa nekim kršom od traktora (to je bilo dovoljno da shvatim da je otkačen i gotivan lik). Odmah mi se osmeh navukao na lice i nije me napuštao cele večeri.

Počelo je međusobno upoznavanje i ljubljenje. Dođem do PRASETA i izljubim ga kao najrođenije prase, a on me gleda u čudu. Uplaših se da mu nije dobro ili da ga ne daj bože moje ime nije podsetilo na neku osobu koje se baš rado ne seti. Pokušaću ponovo… možda budem imala više sreće… „Ja sam wewerica “ rekoh sa strepnjom u glasu. Prase poskoči (valjda od sreće) i iz džepa izvadi nešto malo umotano u plavi sjajni papirić sa sve mašnicom. „Izvoli…doneo sam ti orah da mogu lakše da te prepoznam.“ Nasmejah se i pomislih ovo već liči na praseća posla. Još kad mi je rekao da je obišao sve komšije u prečniku od kilometar kako bi pronašao orah u ljusci, vrednost oraha je naglo porasla. A da sam znala da je on to iznenađenje, potrudila bih se i ja da pronađem kukuruz pa makar prešla kilometražu kao Delta kada je išla kod Voje {#bigsmile}.

Restoran se orio od smeha dok nam je Sneki prepričavala razne dogodovštine sa Zokija. Svi smo bili srećni i zadovoljni…Gipsy zato što će Prase imati inspiraciju za novi blog, a moram priznati i ja jer je on moj omiljeni pisac blogova…Inna zbog svojih razvijenih „plućnih kapaciteta“…Saxy zato što nas skoro sve redovno dobija u jambu…Jaza zato što ima Sneky, a Sneky zato što ima Jazu…Neci i Prase zato što su upoznali vevericu (nadam se)…Voja zato što nas ovako otkačene ima na Zokiju…a ja zato što sam upoznala nove prijatelje i što mi je Neci poklonila cvet koji je napravila samo za mene i prase orah sa sve ljuskom.

Kada nas je sve stomak zaboleo od smejanja (kao da smo radili trbušnjake, a ne sedeli u restoranu) Sneky predloži da idemo negde na narodnjake. Pravdajući se neodložnim poslom Gipsy i Voja nas na našu veliku žalost napustiše (ili im se nisu slušali narodnjaci {#bigsmile}), a mi uspesmo da se uguramo na neki splav gde su na sreću nas koji ne slušamo grandovu produkciju, svirali stare dobre narodnjake. Pevalo se, igralo a boga mi i pilo (samo oni koji ne voze) sve do sitnih sati. Malo teže smo izlazili na kraj sa Innom i Jazom koji su bili toliko veseli da su hteli i na sto da se penju {#tongueout}... dok smo se mi ljuljali u ritmu muzike za ples. Već pomalo umorni odlučismo da krenemo odakle smo došli.

Prase nas je zabavljalo pričom o tome kako je više puta „duvao“ pa sad ne sme da pije kad vozi. Ni sama ne znam koji me đavo terao da se pohvalim kako ja NIKAD nisam „duvala“, a obećala sam samoj sebi da ću tu reč izbaciti iz svog rečnika.

Potrpasmo se u tri automobila i krenusmo…Jazo na čelu kolone vozi toliko brzo da jedva prestigne pešaka koji brže hoda, tako da meni nisu smetala ni dva ležeća policajca pored škole da ga preteknem, a ni Prasetu da me u stopu prati… Ali ne lezi vraže…sačekaše nas tri stojeća pandura i poredaše nas kao svatovsku kolonu. A ja još nisam uspela da zaboravim kaznu (prvu u životu) koju mi je pandur pre neki dan napisao. Tešim se samo da je pobegao iz nekog vica i nije uspeo da prepozna moj šarm uz čiju pomoć sam više puta izbegla kaznu. Čak su mi auto skidali i sa pauka, a o ne vezivanju pojasa i korišćenju telefona u toku vožnje i da ne pričam.

„Dobro veče. Molim vaša dokumenta.“

„Dobro veče. Izvolite…jel treba i lična karta?“

„Ako bude trebala reći ću.“

Pih…ala je ovaj neki nadrndan ili možda ne zna da je i lična karta dokument. A možda mu je smetalo što sam bila baš raspoložena i nisam skidala osmeh sa lica….a i on bi bio da je imao društvo kao ja i da je šašava Neci sedela pored njegaa. Dovoljno mi je samo da pogledam u nju i da prasnem u smeh.

„Mogli bi ste da duvate.“

„Mogu, ali ne znam kako se to radi?“

„Objasniću vam…udahnete vazduh i duvate srednjom jačinom dok ne kažem dosta!“

Pruži mi on neku spravicu koja liči na melodiku, a ja od smeha ne mogu da dođem sebi.

„Izvinjavam se…“ pokušavam da obuzdam smeh, ali mi ne ide …samo što nisam…duvam ja u melodika i samo što poče da svira, a on reče DOSTA!(a mogla sam neko kolce da mu odsviram).

Ne verujući svojim očima da ništa nisam pila ipak nas pusti da idemo. Ja izleteh iz kola i trk kod Praseta da vidim da li je on „duvao“…kaže nije… Ajde da pitam i Jazu…nije ni on. Qq pa samo ja „duvala“…sram ga bilo bezobraznik jedan… mene je našao. A možda je samo hteo da budem po nečemu posebna te večeri…

P.S. Samo da znate... slobodno svi možete da mi date dislajk jer vise necu pisati blogove. Ovaj je napisan zbog izgubljeme partije u jambu i svih narednih izgubljenih partija.

I nadam se da je prase zivo i zdravo docekalo moj blog.

 

Edited by veverica, 2013-05-08 17:09:12

tri_praseta, 11god

hahaha zhiw i zdraw sam, samo sam morao da trknem u kafanu na koju s nogu dok chekam blog (ewo dodjoh kutji zhiw i zdraw) lepo si opisala dogadjaje od te wecheri weweritze, samo tako nastawi da nas uweseljawash swojim blogowima i dalje a mene nahwali da me prosto sramota, shto sam owolika swinja kad sam onlajn

veverica, 11god
to vam je sto vam je...vise nema...ovo nije blog nego roman...da vas smorim da vise ne trazite...nikog ja nisam hvalila samo sam pisala onako kako jeste...jel ti porastao EGO?
tri_praseta, 11god
do plafona nego nisam skapir`o da je onaj shto je onako polako wozio bio jaza....ja wetj otworio prozor da ga izgrdim kako wozi k`o prowintzijski pandur kad krene u patrolu
veverica, 11god
pa ti gledao u mene da ne omasis skretanje, a i ja omasila
tri_praseta, 11god
sramota....ja zemunski student a ne mogu da se snadjem po zemunu (shto samo po sebi gowori koliko sam posetjiwao fakultet)...kad si me dowela do skretanja za toshin bunar dalje sam znao i sam
veverica, 11god
sreca nisi pratio deltu
tri_praseta, 11god
machku kad pratish stignesh do segedina
veverica, 11god
ma dobro je da stignes bilo gde...samo za svaki slucaj kad ides sa deltom ponesi nesto da prezalogajis
tri_praseta, 11god
ona je dwoljno slatka da bih mogao bez problema i nju da prezalogajim
queequeg, 11god

Ljubomoran sam. Malo malo pa blog o prasetu. Uzgred, njemu nikad nece porasti...EGO..

veverica, 11god
ko ti kriv kad nisi mogao da dodjes
tri_praseta, 11god
ako si mu rekla
queequeg, 11god
Ko vam kriv kad me zovete u minut do ponoc, skoro pa bukvalno
veverica, 11god
Ja mislim da je problem u tome sto je Mica mlooogo ljubomorna
queequeg, 11god
Kako je zene lako prevariti....
Bosank@@, 11god

veco{#volem}{#flower}gicku {#kiss}što te nagovorio da pišeš Ja tako cmoknuh jednog Zokijevca pri upoznavanju,skoro se čo'ek onesvijestio na po'  Baščaršije Čekamo novi blog{#clap}

tri_praseta, 11god
i meni je malo pomerila tzentar za rawnotezhu kad me kissnula...od tad malo zanosim u lewo
veverica, 11god
džaba lajkujete ...nema vise ...dodji prase da te jubnem u desni pa da ispravimo ravnotezu
Bosank@@, 11god
Ho'š dislike? Et' pametne žene,zna kako da ga stabilizira
veverica, 11god
Ocem, ali sad ne mozes...trebala si pre misliti Zar ti sumnjas u moje sposobnosti?
Bosank@@, 11god
Bosanka koja misli??Utopija Ne,nisam sumnjala
veverica, 11god
Samo da znas da sam i ja bosanka
Bosank@@, 11god
Znam,zato te i volEm
veverica, 11god
Jesi razmislila pre nego sto si napisala ? :*
Bosank@@, 11god
Jok,ne umijem
tri_praseta, 11god
missim da je najbolje da me ljubish po sredini, et chisto zbog rawnotezhe
veverica, 11god
cek prvo da ispravimo nanetu stetu
Soya, 11god

Odlično pišeš! Bravo! {#thanks} Obećaj da ćeš nam još pisati {#smile}

veverica, 11god
Hvala Soyce...samo da pitam jesi ti procitala sve do kraja ?
Soya, 11god
Ja jesam..ali ne obraćam pažnju na ono što nije po mom
veverica, 11god
blago tvom muzu
delta, 11god

Dodjem ja na msn...kad izleće prozor...

-Dej si ti machko tzeo dan danas? Weweritza napisala blog..o meni...{#bigsmile}

Mislim se ja...qq meni...mora da je izgubila u yambu,pa bila primorana {#tt2}

-Jesi prochitala?

-Čekaj bre,čitam...sve do sitnih detalja...pa čak i onih u zagradi {#tt2}

Dopada mi se način na koji si nam svoje iznenadjenje prezentovala...volela bih stvarno da nam se pridružiš u pisanju...pa taman morala da te vodim svake nedelje u pustolovinu...BEZ navigacije(to da imaš temu za blog) {#bigsmile}.

tri_praseta, 11god
krenete wi lepo do mene pa kad zawrshite negde kod tihane ili chak dalje kod teta bosanke, wi napishete blog
delta, 11god
posavetuj me negde izmedju tebe i tihane da sipam plin...da ne ostanemo negde
tri_praseta, 11god
na tzeru od prilike...shta fali lepa priroda, samo ne daj weweritzi da se penje po drwetju
Bosank@@, 11god
BujrumSamo....ako je Bg-Batajnica skoro 300km,koliko bi bilo do mog sela?
tri_praseta, 11god
ne znam koliko rezerwoara goriwa, ali jedno menjanje ulja sigurno
delta, 11god
Rodjo...smanji ribu do Nove godine će biti 500 km
veverica, 11god
primorana sam bila da pisem, a bas nesto i ne volem...ali zato pricam kao navijena ...evo javno obecavam da cu sledeci blog pisati posle pustolovine sa deltom...samo se nadam da necu morati da guram auto usled nestanka goriva
tri_praseta, 11god
sledetji blog nam izretzituj u diktafon
Bosank@@, 11god
Gicko,morat će na servis,o'ma Familijo,ja tako 'čula' Veco,zlu ne trebalo,pones' ti kanister sa gorivom
delta, 11god
Ako nestane plina...ima goriva...ako nestane goriva...sipaćemo vodu...moj auto je ekonomičan...ide bre na šta hoćeš
Bosank@@, 11god
Ako ide na zrak,prodaj mi vozilicu,o'ma
veverica, 11god
vazi prase...bice mloogo brze...a vidis da delta ima supermobil tako da je bolje da ponesem nesto za jelo
delta, 11god
ide ide...ali mora da ima ugradjen solar radi bre kao digitron na svetlos'
delta, 11god
Ja sam drugu Titu isla na sahranu 350 km peske... smejte se vi... A vama trulo da idete kolima 300km Beeeljjjjj
veverica, 11god
ma ja jedva cekam ...nije sigurno da cemo brze stici nego pesice ali cemo se sigurno manje umoriti
Magdalena., 11god

Samo da se zna Jaza i ja smo bili jako veseli,djuskali smo u mislima,i stolici {#clap} I ako sam skocila na Dzejevu song,a ,a Veca se ljuljala levo desno kao da smo na splavu koji se ljulja,pa dobila upalu misica   od ljuljanja) A tvoje atribute cemo u jedan MEGA {#bowl}

tri_praseta, 11god
kad nisi htela djuskanje u krilima, ti djuskaj u mislima
veverica, 11god
jedva smo vas umirili ...
tri_praseta, 11god
drobili bensedine u pitje da se smirite
Magdalena., 11god
Hahhahaha prase ne vuci me za jezik ovako javno Veca me stalno spustala na stolicu,kaze ako zaljuljam odosmo u vodu
veverica, 11god
ma nije ona videla kada smo to radili ...gledala je kako se mi ljuljamo i uzivala
Magdalena., 11god
Uz vase uzivanje,ja skoro zaspala,ali znam krive su benkice i prsuta
Jazawac, 11god

ccc

ja ispadoh crna ovca 

{#nono}

sporo sam vozio jer :

1.  Gledali smo polupani restoran dok sam se provlacio pored nekoliko pandurska vozila ( Zemun c c c )

2.  Cekao da me Veve obidje, da ne promasim skretanje ka N.Beogradu ( jbg ja sam ravnicarski jazawac)

3. Video da panduri zaustavljaju redom sva vozila, pa da ne pomisle da izigravam Shumahera

 

ps.

teo da dislajkujem al mi se okliznuo mish {#plezz}

 

{#hhee}{#hhee}

{#clapping} za blog

veverica, 11god
ma necemo te menjati nizasta na svetu ...i pazi tog misa da se ne polomi
Sjaj U Tami, 10god

 sad sam se nasmejala kako treba 

veverica, 10god

E da znaš da si me navukla da i ja ponovo čitam komentare i da se setim kako smo se ludo proveli. A šta da ti pričam da Sneky nije organizovala ništa od toga ne bi bilo. Čekamo je da dođe opet 

Sjaj U Tami, 10god

Daaa, vidim , super vam je bilo i bas mi je drago a sto se tice Sneky... ona ce u punoj snazi napred posle ponoci a sada voza li ga voza u snovima kroz lobby-je

veverica

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.