- Blogovi

 

Jedan od onih dana


         Sanjala sam te noćas. I noć pre ove. I onu pre nje...

        A nema zapravo nikakvog razloga..Osim  ovih čudnih jesenjih boja koje me ekspresnim vremeplovom umeju da vrate u neka davna, i odavno zaboravljena vremena nekih nerenoviranih ulica dok se još osećao miris kestena u čežnjivim sokacima.

      Neko grešno jesenje sunce, i ti  moj princ, moje sve..Umeo si da me zasmeješ, umeo si najlepše da optrčiš kola i otvoriš mi vrata, poneseš me da ne uprljam štiklice, onako kao što se nosi nešto najdragocenije. Umeo si da napišeš najpše stihove samo za mene, doneseš ružu uvijenu u mašnu boje moje kose..

      Dao si mi osećaj vrednosti koga još  uvek tražim i danas u nekim jesenjim danima i momentima kad mi misli pobegnu.

     Umeo si ne znam kako, da postaneš deo moje stvarnosti i dugo,  još uvek deo mojih snova.

     Ne znam zašto nismo uspeli. Nisam osetila trenutak šašava i zanesena, blesavo zaljubljena.

    Neću ti pričati koliko sam patila...Ni o neprespavanim noćima, ni o danima sleđenog osmeha.

   Čuvaću uspomenu u kutiji za nakit, gde ponekad odložim i ostale neobuzdane emocije..neprikladne statusu uzorne...Kakva nikad neću biti..

neizbezna, 11god

emic divno kao i uvijek

neizbezna, 11god

P_t_i_c_i_c_a, 11god

prelepo emma_..

tri_praseta, 11god

kad sam prochit`o naslow bloga, zapitao sam se "pa imaju li sirene menstruatziju" i imao wetj spreman komentar na blog, ali ti si me potpuno iznenadila tako da sam ostao bez texta

Voljena, 11god

Predivno Emmice 

Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.