- Blogovi

 

Koliko mi nedostajes (Spomen na Ceki444)


Kako poceti?Sta reci kada nema reci koji mogu opisati sta osecam.Koji mogu samo priblizno opisati prazninu u meni.Danas na zadusnice svi se mole za svoje naj milije a meni draga Ceki su zadusnice svaki dan od kako si otisla od nas.Prekljuce juce danas sutra prekosutra svaki dan evo sad ce vec 6 meseci.Dok su svi na neki nacin izrazavali svoju tugu ja sam nemo sutila.Zanemela od bola i tuge andjele moj.Trudim se maksimalno da ispostujem sva obecanja sto sam ti dala ali ima dana kada su emocije i osecanja jaca od mene.Kada nazovem Anu pitam se dali sam ja njoj uopste podrska ili je ona ta koja treba meni.Prvo se isplacemo pa se setimo svi tvoji izvala pa se smejemo u sceanju na lepe trenutke ali se uvek rastanemo u suzama.Njen glas je isti tvoj.Ko da si tu.Ko da si tuuuuuuuuu.Kud god da se okrenem nalazim nesto sto si voljela cemu si se radovala smejala pa i besnila od huje tako da niko nezna.Uvek si prvo gledala na druge pa tek onda sebe.U svoj tvojoj muci si pomogla svakome.Gde bi se vecina od nas predala ti nisi ni pomisljala na to.Pored svog bola i tuge koju osecam ipak sam srecna.Srecna sto sam imala cast tebe da poznajem.Srecna sto si postala deo mog zivota.Poslednje reci koje si izgovorila su bile:Ja necu umreti.Kaze se da su svi zivi dok neko misli na njih a ti andjele moj ces ziveti dok ja zivim.Boze KOLIKO MI NEDOSTAJES.I opet sam zanemela {#emotions_dlg.sad}

anjeze, 15god

{#emotions_dlg.10800}

Meta, 15god

Bile smo istu bitku. Cule se, hrabrile. Nikada iz svog telefona necu brisati tvoj broj Ceki.  Secajmo se je sa postovanjem. Svaka ce pomisao biti cvet na njeno zadnje odmaraliste.  Patila je.  Nek spava u miru i bez bolova.

memoar, 15god

Maljena suze  mi idu dok ovo citam ... i ja mislim na  nacu ceki  ... DA ona zivi sve  dok se secamo nje !!!!

Admin, 15god

<img src=(" width="369" height="384" /> {#emotions_dlg.sad}

katastrofa, 15god

{#emotions_dlg.crying}{#emotions_dlg.crying}{#emotions_dlg.crying}

Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.