- Blogovi

 

Morala sam


   Sve se više pitam... šta sam ja to pogrešno shvatila. Neverovatnim sticajem okolnosti(čoveka u zabludi) nekako sam došla do zaključka da je Zoki igrački sajt EX YU karaktera.

    Da shvatam ja da su vremena teška, da izazivaju ono nejgore u ljudima, al se utopijski držim da je iza svakog nicka čovek, vredan poštovanja i ljubavi. Došli smo ovde da se igramo ili?

Svi smo ponosni na ono što jesmo..Poštovanje prema verama i nacijama..Uporno nametati bilo koju naciju na ovom mestu je je nezamislivo ružno, u najmanju ruku prostakluk..

   Skoro sam jednog momka stavila na blok.Ko me zna, ja to nikad ne radim. Dislajkovao je postove poslate drugima, kao prilježna učiteljica na radnom mestu ukoliko na postu stoji slika Bude , Budističkog lika ili nekog drugog...Misli biram po lepoti..Znaju oni koji dobijaju moje postove, ne po tome ko ih je rekao i koje je vere bio.Ne gledam niti mi je bitno...Ne deluje mi ni smešno, nastavljati se sa istim jer kako rekoše "Blago ništima duhom,njihovo je carstvo nebesko"..

   Ma imala bih još dosta na tu temu, sve vas molim; Budite ono što jeste i što smatram početnom idejom ovog sajta..Dodjite i uživajte!

 

 

 

 

tri_praseta, 10god

ako si ga bloknula i meni se mish na njega otima k`o sharow na poshtara.... skoro me jedna "prijateljitza" pobrisala sa fejsa jer sam se protiwio njenim fashistichkim idejama i oserawao joj se u zhiwot na swakom postu... jednostawno moram, jache od mene

tri_praseta, 10god

zaigraj zapewaj i za pojas zadeni

IngA*, 10god

_Umaaa_, 10god

_Umaaa_, 10god

ma bas si mi umna mila mojaaaaaa

quietly, 10god

Zar nismo svi... ?

quietly, 10god

Nikako! 

Ne smeš da zavaravaš sebe.

Uuuaaa bajke!

quietly, 10god

SANJASDJ12, 10god

Daj odblokiraj ga da moze da ti udari dislike na blog,cisto da nahrani svoju sujetu a od mene imas ogroman LIKE :*

gipsy, 10god

A sto se pravdas? I kome? Neki likovi ne zasluzuju ni da se o njima razmislja, a kamoli razgovara a jos manje - pise. Blok, zdravo, cao. Ajt!

neizbezna, 10god

P_t_i_c_i_c_a, 10god

Lepo i pametno  ko i uvek.. ljubi te pticica..

slika, 10god

 e neka si ga

Voljena, 10god

Sama opcija dislike mi se ne dopada, ako ti se nesto ne svidja, zaobidji. Nikad ne dislajkujem, jednostavno ne lajkam i gotovo. Neki to rade jer zele privuci paznju a neki cisto da te iznerviraju. Ne obracaj paznju, ti si divna osoba, to znas i sama, kao sto mi svi znamo. Ni ja ne koristim opciju blok, jednostavno ne ulazim u kontakt sa osobama za koje vjerujem, da me bas ne podnose. 

Opusti se, uzivaj. Ne zamaraj se sa onima koji to ne umiju. I oni bi voljeli al... 

kuduz, 10god

Prije svega, super blog Emmice, nikad nisam ni sumnj'o u tebe, da si mi pametna i mudra, udri brigu na veselje i ende!

Macicu, a sto ne rece da ti se opcija 'dislike' ne svidja jer sam ja 'kriv' za tu opciju sto je uvedena! I ne lazi mi moju dragu Emmicu da ne koristiŠ opciju 'blok', kad me vazda blokaŠ, od jutra do sutra! Aj' sad cao!

Voljena, 10god

Moj najveci problem je sto jos nisam nasla dugme "potvrdi" inace  bi te davno bloknula kudo

:***** Emma

kuduz, 10god

Ljooobbb Emmice!

A sto se tice tebe macicu, necemo zeMskoj upropastavat' blog prepiranjem! Ja i ti cemo to rijesit' u 4 oka i 64 zubica (iako ja jedini znam kol'ko si me puta blokala, a sad mi se praviŠ fina)!

VUK_, 10god

za tebe!

Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.