quietly - Blogovi

NET MOJ NASUŠNI !!


 

Gledam ti ja kišu s’ ove strane prozora. Učini mi se Noje pliva traži brod. Pliva i jedan slon, žirafa, nekoliko kofera pa me zbunilo malo što iz jednog vire tange…

 

Shvatim da posmatranje kiše s’ ove strane prozora nije lak posao i da ako ovako nastavim imaću neka „neodložna posla“ sa psihićima u nameri da dokažem da moj um nije naivno postradao. Uzaludan trud. Složićete se sa mnom. Zar ne?

 

Elem, akcenat na ElEm. Rešim da uzmem razlog zbog kojeg volim kišu (najlepši crveni kišobran koji je kiša ikada videla) i krenem u kafić na čaj. Neplanski. Bez ikakve želje da se neko pridruži da zajedno srčemo čaj.

 

I tako..stignem ja tamo. Naručim čaj od jagode. Preko puta mene dvoje golubčića. Obzirom da nam je separe jedan do drugog, priđem bliže da čujem o čemu ćaskaju. Dokona polovnjača. Šta bi drugo?! Dasa sve vreme drži tablet prikačen na net. Ona nešto priča. Tiho. Ne mogu svaku reč da pohvatam.

 

-Šta hoćeš ti ženska glavo od mene? Da ne idem? E baš ću da idem na tu žuraju sa likovima sa fejsa. Možeš se duriti danima, Ja idemmm. Jasno?! Idem!

 

Balkanski mužjak u poodmaklim pubertetskim godinama glasno se izderao na devojče. A posred mu čela ona velika punomasna bubuljica…fuuujjjj bre..

 

-Dobro. Idi. Ja gasim moj fb nalog.

 

Ustade lepo devojče i ode.             

 

Kad ne prođe malo, eto se vraća. Vrište emocije na njenom licu.

 

-Konjino, nemoj nikada više da bi mi se javio!! U životu!! Jasno?!!

 

Poluglasno je još nešto izgovorila. Ja srećna. Donekle. Bila bih potpuno da je fijuknula onu štiklu u pravcu onog „njenog“.

 

Ispih ja moj čaj i padne mi na um da filozofiram na temu neta. Msm..nije on ni toliko loš. Razbija monotoniju ušuškanih veza, vezica i brakova i leči nezadovoljstvo na ličnom planu. Znam jednog takvog lika koji putem neta na pogrešan način skreće pažnju na sebe. Valjda zato što ogledalo zamagli čim ovaj stane ispred njega. Ako uopšte i stane…

 

Elem..i jopet ELEM…vratim se u topli dom. Rešim da obaspem misli mudrim izrekama o kiši:

 

”Ovako ja to vidim – ako želite dugu, morate podneti kišu.”

 

“Lepe reči i blaga kiša svuda prodru.”

 

“Reke ne piju svoju vodu; drveće ne jede svoje plodove; oblaci ne gutaju svoju kišu. Sve što je veliko, uvek je korist drugih.”

 

I moja omiljena:

 

“Posle kiše sunce jače sija.”

 

                                                                  Vreme mi za kaficu…

tri_praseta, 10god

neko ima probleme sa netom, neko sa prislushkiwanjem tudjih intimnih razgowora, a ja sa poplawom (u selu) i strujom (ukutji)... swe neki problemi jebesh ga

quietly, 10god

Ja uošte nemam problem sa prisluškivanjem. Ide mi odlično.

gipsy, 10god

I magle prave sasvim pristojne duge. Mada mrzim i maglu. Kad ce ona vrucina da je opet malo mrzim...

tri_praseta, 10god

nadam se da tje heroj iz feketitja dotji i u moje malo mesto da nas spashawa od nadolazetje poplawe ewo par slikitza mog malog mesta kako pliwa

slike su od juche u 6 sati popodne, danas je mnogo gore 

gipsy, 10god

Pa ovo more!

tri_praseta, 10god

ma jeziwo, odsecheni smo od sweta skroz. moj kraj nema ni struje ni wode, owde na poslu imamo struju i net, ali nema wode... park pun mrtwih ptitza, ispred poshte oluja ishchupala drwo... apokalipsa danas!!!

quietly, 10god

Imamo i mi Loznicu na vodi.

sledeće fotografije iz Tršića

P_t_i_c_i_c_a, 10god

jezivo je gledat ovako na slikama..da ne pominjem kako je to sve dozivjet..

tri_praseta, 10god

shabatz waljewo loznitza su najgore najebali (a moja kotzeljewa na tromedji)

SANJASDJ12, 10god

Pa kako joj je samo palo na pamet da pokusa da ga spreci da ode na zuraju i to s ljudima sa fb-a Sram je i stid bilo  

 

quietly, 10god

I meni čudno bilo.

mikolas, 10god

quietly, 10god

mikolas, 10god

P_t_i_c_i_c_a, 10god

lepo sroceno.. mrzim kise, magle i sve vremenske nepogode.. a ti prisluskujes A..!!

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.