quietly - Blogovi

LJUBAV NA SEOSKI NAČIN


 

   Htela sam ja da napišem nešto ozbiljno. Nije da nisam htela. Ali ne mogu. Izvučem ti ja iz naftalina mojih dogodovština nešto čemu se i danas rado vraćam. Bilo je to davne hiljadu devetsto i neke. Ja imala tada 19 godina. Pukne meni slepo crevo i završim u bolnici. Operacija uspela. Sobu sam delila sa 3 babe:  Radojka, Milojka i Smiljana. Toliko duhovite babe , da sam morala da im posvetim ovaj blog. Naša soba je inače bila najglasnija i najpunija. Često su  nam dolazili i iz susednih soba.

   Jedne večeri, povedoše babe temu o seksu i o tome kako je koja gubila nevinost. To kako babe pričaju o seksu , pa to ne može ni jedan muškarac. Radojka izgubila na njivi , Milojka u štali , Smiljana kao kulturna seljanka u kući . Ovako ide ta njena slikovita priča:

- Pala noć.  Ja se okupala u ono naše korito , obukla belu spavaćicu i čekam mog Milovana . Ja drhtim od straha . Svašta su mi žene pričale . Ulazi moj Milovan i poče se skidati . Majko mila , go golcat.. Gledam ga u glavu , sav se iskezio . Ne smem pogled da spustim dole nikako .

 Ju đavola ! – viknuh.

Dlakavo , ružno , nikakvo.. ko sam đavo !

I moj ti Milovan mic po mic ...i  tako izrodismo petoro dece .

  Za to vreme baba Smiljanine priče , mi smo vriskali od smeha . U jednom momentu , baba Radojka je upala sa njenom pričom o muškim gaćama.

-  Kad sam bila devojka , mene majka savetovala : „ Ćerko , kad nađeš momka , samo da se šetate . Aj dobro , može i ruku pod ruku .  Ako se malo zaljubite , mož se i poljubite i pomazite . Al ako se puno zaljubite , pa se poskidate od radosti .. nemoj slučajno da mu pomirišeš gaće.

-   Ostaćeš trudna !

Smehom odjekuje i soba do naše . Doktor koji je sve vreme bio sa nama , briše suze od smeha i dodaje :

 - Radojka , pa ti nisi normalna !!

 Gledam na sat 23:48 h .

Imajte milosti , valja mi spavati – jedva promrljah . Isteram doktora iz sobe , ciknem na babe  i nastupi tajac . Ali onaj koji poremeti povremeni smeh neke od baba .

Eto dragi moji , ja sam ovo morala podeliti sa vama . Pa ne moram samo ja da plačem od smeha . Plačite i vi sa mnom .

 

Sehel, 11god

Hahaha, nevaljalitze jedna, rasterala babe sa pricama.

Ne bih ja spavala do zore samo da cujem sve te njihove price.

Ova sa mirisanjem gatja me razbila!

quietly, 11god
Morala sam ih rasterati inače bi do zore pričale , rana me bolela zbog njih
Sehel, 11god
Nemoj sada da se vadis - baboterachice. Imam ja jednu babu, ustvari... ne odgovara joj da bude baba, ona je stara ruskinja, Gospodja Olga. Moj boze, kakve ona meni savete daje Udvala se valjda tri puta, i uvek za nekog straaasno bogatog, nikada se nije razvela, sve ih je jaaako volela i sahranila.
slika, 11god
i moj deda se treci put zenio sehee znaci dve babe pokopao sad trecoj daje 20 godina braka reko ja toliko zivim sa zenama ako ti odgovara ma lud je skroz i volim ga puno jako pozitivan i duhovit
queequeg, 11god
Bogami Seh nije lako onom tvom ako te baba Olga savetovala
queequeg, 11god

Ju djavola ! c c c c a posle  Ju andjela !!

quietly, 11god
Pu pu... da ne čuje selo ! hahaha
queequeg, 11god
mic mic ...posle Milovan video di djavo
tri_praseta, 11god

a owe dwe u shtali i na njiwi? njihowa iskustwa nam nisi podelila (kao ni swoje, ali ne bih bash da budem sitnichar owde je rech o babama)

queequeg, 11god
I babe su bile devojke
Tea_bg, 11god

Puuu, izesh blog, kad si 2 price izostavila ) Baš si našla kad da ti se spavka :-D

quietly, 11god
The_ Insider, 11god
Hahahaha, meni je sasvim dovoljna jedna, opisana ispovest. Jutarnja doza smeha je sve, sto mi je trebalo, a to sam nasao u ovom blogu. Quietly, sjajan blog!
quietly, 11god
hvala Insider
Tea_bg, 11god
Da, zaista odličan!
Maritza, 11god

hahahahahahhahaaaaaa...babe su kraljice!!!!

Ali njuškanje gaća, deco moja, nije naivan savet

Oblonsky, 10god

Nikako 

Sofija, 11god

mic po mic...haahhaha presmejala sam se

quietly, 11god
ali..pouka o gaćama je vrh !! hahahah

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.