quietly - Blogovi

Dragi čika Admine,


Kad’ sam mogla da pišem Deda Mrazu, mogu i Tebi.Sreća pa nemaš irvase, a i kažu da si mršaF i zgodan te ne moram da renoviram pola kuće kada budeš došao da probaš moje kolače „podmitljivce“.

Msm brate Admine nisam mogla celu noć da spavam. Nema te na sajtu danima, i onda dođeš K’o Cunami i bre sve oćeš da razneseš. E, ne može ništa da uklanjaš!!  Sve neka stoji. I manje duhoviti posteri, i manje duhoviti video – posteri, ankete, kvizovi, blogovi !!! da nisi taknuo !!! O’š te prebijemo, ili da štrajkujemo glađu, neki da ne pijemo jutarnju kafu, neki da prekinemo sa konzumiranjem alkohola i cigareta, neki sa konzumiranjem lakih… ajme… posle će ti bude žao ali cvrc!

Zamisli samo ako ukloniš neki moj blog ko će sve da pati i da ti napravi sačekušu iza ugla kladionice u koju odlaziš. Paz’ vako, nemoj da te nisam upozorila: prvo će te sačeka Deda Mraz (i nemoj se vadiš na foru da dedica ne postoji-Postoji! ), onda će te sačeka jubaF mo’a, onda će te sačeka moj i dalje najbolji drug tri_praseta(iako ga kuliram danima nakon što mi čačka Bukowskog, i da ako tako nastavi, ubiće ga Tihana..drugarski),pa će da te sačeka Mika Antić(ajd' on je manje opasan), paz’ sad ono glavno-sačekaće te BABE SA KOJIM SAM DELILA SOBU U BOLNICI(ali one nisu živeee…buaaahHh).

Jedino što možeš da uvedeš je foto sekcija. Kiki ideja ti je sjajna! I ja volim dobru fotografiju. Eto npr. objavljujemo godinu dana, i na kraja biramo tri najkvalitetnije i ti nam daš paketić. Zar to ne bi bilo divnooo ?

Ja sam ovo pismo pisala sporo, da imaš vremena da ga polako uz kaficu pročitaš. I ja ću sad da odem i skuvam meni, čekajući tvoj odgovor. Bajjjjj….

                               

                                                              P.S. e, da evo ti jedno od svih Nas !

3MaljenA0, 10god

Dragi cika Admine, ukines li LIKE neboj se Baba vec mene. Ovakav Blog nije zasluzio like vec neki SUPER MEGA GIGA LIKE. Jednostavno divotica sto bi rekla Soya. 

quietly, 10god

to to Majeno mojooo..hahaha ček otkažem BABAMA termin

KikiT77, 10god

Ako hoces da ga podmitis, poslacu ti ja odavde Negotinsku alvu, zaboravice na sve sto je rekao  A za fotografije ce da dobije i paket boze da pije uz alvu  

quietly, 10god

Negotinsku alvu pošalji meni

KikiT77, 10god

Poslacu i za tebe, nemoj da brigas

gipsy, 10god

Meni samo smetaju (uopste, ne samo na zokiju), slike, posteri to gde deca drze flase sa alkoholom il puse i macketine olinjale isto sa pivskim flasama i cuclama i slusalicama i bogapitajsacimsve. Fuj!

gipsy, 10god

msm kome je to smesno?

sicusna14, 10god

Nisma dugo tu .. neznam o cem" se radi..ali gdje vecina i ja sam ZZAAAAAA....

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.