quietly - Blogovi

„STVARI KOJE KRIJETE UVEK VAM SE VRATE U LICE“ – Charles Bukowski


Ponosna sam na sebe.  Počinjem da se zaljubljujem u sebe. Nijedan dan protraćen, iza sebe nisam ostavila. Svaki je moj dan bio jedan veliki razlog. Imao je smisla više nego humora.

Nikada nisam odlazila od bilo koga ili se udaljavala od bilo čega tek eto da bi se bar na taj način, primetilo moje prisustvo. Samim tim i čežnjikavo odsustvo. Nisam se vraćala sa lažnim, patetičnim izgovorima, tek eto da masa kliče sa sve sažaljivim  suzicama u očima. Pljujem na sve one koji misle da mogu da manipulišu ljudima. Umobolni bednici. Um im je bolestan. Srce im je bolesno. Namere su im bolesne. Bežite od takvih  nesrećnika da bi vaš život imao one lepe note koje samo bogovi u vama umeju da ih odsviraju.

Evo vam jedne istine. Možemo zajedno da je glodjemo do kosti. Volim da pobegnem u noć, jer krije u sebi posebnu čarobnost.  Momenat kada ugledaš sopstvene misli da se kao prostitutke vucaraju po autoputevima, čekajući da ih neko usput zgrabi i upotrebi. Sebi na dobit ili na štetu.

***

“Kod inteligentnih ljudi uglavnom postoji sklonost da ne veruju u ono u šta veruju mase, i najčešće ih to stavi na nišan.”-Charles Bukowski

 

Soya, 11god

Bravo Tihana

quietly, 11god

:**

tri_praseta, 11god

wish kako je lepo biti zaljubljen u sebe? mada to zna ponekad da predstawlja i problem, jer se predugo zadrzhish ispred ogledala, nemosh da nadjesh "srodnu dushu" i slichno....ali je lepo

Sigmund_Freud, 11god
  • “Ljubav je bajka za budale.” Charles Bukowski  
quietly, 11god

"srodnu dušu?".. nisam ti ja iz te bajke.

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.