quietly - Blogovi

ODE TO MY FRIEND...


  Upoznala sam te. Ili bar mislim da jesam. Mojim očima. Ne želim da zvuči kao otrcana fraza, ali stvarno imam osećaj da te poznajem oduvek.

  Za neke ljude ni sama ne znam kako su mi postali bliski. Za tebe znam. Dobro pamtim onaj trenutak kada si bio razlog mog osmeha na licu. Ti i ja na ovaj šareni svet gledamo istim očima. Ne utapamo se u gomilu. Štrčimo nekako i lako postajemo prepoznatljivi. Ponekad lažemo da ne volimo, onda kada najviše volimo.

  Naučio si me da postoji nebo i planina na kojoj je vazduh drugačiji,oštriji. Pokazao si mi i oblačak pod koji se sakriješ kada pobesne oluje. Zavolela sam lepotu tvoje beskrajne duše. Ponekad pomislim da za tebe ne postoje godine jer su kao takve samo pretvorene u brojke, a brojke su samo pokazatelji nekih egzaktnih činjenica a čovek se teško može svesti na egzaktno.

  Ponekad osetim da imaš želju da vrisneš. Da ti se u srcu ne čuje pesma, već krik. Ma koliko da te poznajem, još puno toga se nedorečenog skriva u tebi. Zato mi je druženje sa tobom kao blagoslov. Ti si moj dar sa neba.

  Zastaću ovde, i umesto jedne dopisaću tri tačke... u znak nastavljanja jednog divnog prijateljstva. Srećna sam što postojiš !!!

  A ti sada čik probaj da me ne voliš......... {#volem}

tri_praseta, 11god

injaaaao tihana pa jel swe owo poswetjeno meni? nisam ja bash tako diwan kao shto si me opisala (ili barem missim da nisam) ewo ti jedna lepa pesmitza na koju me naslow podseti

i

 

 

quietly, 11god
Sve je tebi posvećeno,ali to nije razlog da me ne pobediš u yambiću
veverica, 11god
E prase, nemoj sad da se uobrazis (mislim da te ni rodjena majka ne bi toliko nahvalila) ...i da svaki dan igrate jamb u blog, a mi da uzivamo citajuci
Voljena, 11god
Jesi prasitj, to ti govorim odavno i ja, al ne hajes. Bez zezanja, na mene si ostavio isto jako ljep utisak, jer si otvoren, sto i kad ti nije do sale, nadjes nacin pa sve ljepo upakujes, da svi misle da si ok, sto imas osjecaje, i nije te stid to priznati. Ja sam tebe znala iz tvojih blogova, prije nego sam te upoznala kao nik tri_praseta, pa si me opet ostavio otvorenih usta. Sjeti se, koliko sam puta usla u sobu gdje ste igrali, samo da citam, samo da budem tu negdje, u tvojoj blizini. Puno mi znacis kao osoba, i drago mi je sto i drugi djele moje misljenje. Ti si zasluzio ovaj predivni blog od nase Tihane. Ona te vidi onakvog, kakav jesi.
tri_praseta, 11god
ne igram wish jamb u blogowe... hwala woljenajedina
veverica, 11god

Ma prase je divotica...uspe da izmami osmeh i kad mislis da je nemoguce nasmejati se {#heidy}

tri_praseta, 11god
hwala walhala weweritze
queequeg, 11god

Kako to lepo zvuci...prase je magarac ...kakva je to spona...

tri_praseta, 11god
eo gaaaaaa... widi se da me malo bolje poznaje
queequeg, 11god

Jel bre ...razgovaracemo...

quietly, 11god
Jel u četiri oka ?
queequeg, 11god
mhm
queequeg, 11god

Priznaj, cime te podmitio? Uzgred...nisam ljubomoran

quietly, 11god
Maaa niiiiiije me podmitio
tri_praseta, 11god
mito bekrijo

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.