quietly - Blogovi

Čvarci su ZAKON!


U sezoni ajvara, mlevenog paradajza i ostalih špajz zajebancija, ja sam odlučila da kupim prase za ziminu. Hvala za aplauz. Znam da sam pametnica! Poruka tom prasetu: živo bilo, imalo si se za šta i roditi….

Kažu da je prase pametna životinja. Ne znam zašto ali ja najviše volim reš pečeno uvence. Dobro, i čvarke. A tek slaninu… Zbog dijete, ja slaninu jedem bez hleba. Sa dosta paradajza, krastavaca, paprike… Jedva čekam novembar pa da ga komšija koljucne.

E, zato ja ne volim život u gradovima. Tamo se život meri na gram. Selo je zakon! Kada smo već kod sela, volim ja i jednu kozu. Posebno jednu Javorku. Komšijinu. Ženu mu ne volim. I ona je koza. Ona karakterna.

Tako. Odoh kod jedne kokoške na kafu. Nju volim. Od milošte joj tepam koka parohijanka. Zna sve šta se dešava u tudjim životima. Msm..nije to razlog zbog kojeg idem kod nje.

Što da prljam moje nove šoljice?!

sanjiva, 10god

plus pranje, ruke, ma idi...Najbolje rešenje))

quietly, 10god

Sve kecelje flekave..uaa zimnica!

sanjiva, 10god

Živela!!!!!!!!!!!!:*

quietly, 10god

tri_praseta, 10god

ma dodji ti kod praseta na kafu pa da te "koljutzne"... al pod rep

quietly, 10god

Ne usuđujem se da kročim na takvo trusno tlo !!

P_t_i_c_i_c_a, 10god

Prelepo.. volim i ja cvarke...

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.