quietly - Blogovi

Neću napraviti piruetu i otići!


Opšte je poznato da Tihana uopšte nije tiha, osim kada strateški priprema teren. Hodajući faktor iznenađenja, koji je ovu vrhunsku tehniku samoodbrane prenela i na svoje ljubljeno čedo. Ko bi rekao da onakvo dete, sa facom umilnijom od babyface ume da otrese svakoga ko pokuša da ugrozi njegovih metar sa metar, prava na ličnu slobodu. Pre neki dan, srce majkino dolazi kući, uplakan, izgreban, vidno oštećen, i kroz razočaranu u sebe facu reče: Majkaaa, pao sam sa trešnje! Znam da je očekivao topao majčinski zagrljaj, ili ono „ a što ti je to trebalo“ a dobio sledeći odgovor: sad bar znaš da te nije roda donela. Prsnem u smeh. A i napokon si kao sva normalna deca počeo da kradeš trešnje, tako da me ne sramotiš po komšilucima.

Ja se trudim, ono baš se trudim, a ima nas još nekoliko, da Blog sekcija Zokilenda koji je nekad čitan od strane milionskog auditorijuma, a sada  (tridesetak aktivnih članova)  ne preraste u „A O POKOJNIKU SVE NAJLEPŠE.“ Sledeći blog biće na temu „Uskopovezanost sexa i politike.“ Najpre se obraćam voajerima, koji svrate u prolazu da posete svoju staru ljubav (sajt), neulogovani bace oko na trenutna zbivanja, i odu upakovani u svoj totalno nemoderan veo tajne (čitaj izgovora zbog kojeg nema vremena za Zoki). Zašto se pobogu kao svi mi normalni, ne ulogujete i ne zaigrate sa nama neku od igrica? Ne smete od devojke?! Ne dolazi ona pa ne smete ni vi? Ne smete od dečka?! Muž i svekrva vam još nisu umrli a ne zna se kad će?! Ma bezbroj razloga možete navesti kao tupavo izgovaranje. Ovaj sajt, ne postoji zbog sebe. I da se ja pitam, a hvala vasioni pa se ne pitam, davno bi bio ugašen. Ali...sa njim bi bio ugašen i svaki osmeh koji se izrodio posredstvom nekih od sekcija i članova.

Mogu i ja da se pravim da sam na Jamajci, pušnjarim neku krdžu, jezivo se provodim na peskovitim žurajama (što i nije daleko od istine) ali dođem ovde zbog meni dragih ljudi, prozborimo po koju, izljubimo i damo živosti koja je neophodna jednom sajtu da živi. Četiri godine sam ovde, i tek pre neko veče shvatim, da sa nekim osobama treba da igram jamb kada su pospani. Eto npr. Ajsi. Baš me prijatno iznenadila svojim neznanjem upakovanim u pospanost kao izgovor za „ne znam da igram jamb. Tihana, bolja si od mene! Neće ona ovo nikada priznati, ali ja sam čitač misli tako da znam šta se skriva u njenoj glavici pametnici. (Očekujem banovanje!)

Umesto što kradom iz bogzna kakvih žbunova čitate blogove, a znam da ih čitate, fino se ulogujete, vašu kreativnost iskažite kroz neku od sekcija, ili napišete kako je recimo na vas uticao Novembar u Maju, i to što je na vlasti ostao onaj koji će pasti, tek kad se ja bacim sa petog sprata komšiji u zagrljaj koji živi u prizemlju. Pišite o paradjzu koji je istina skup za ovo tržište ali ukusan a i nema one čudne niti koji je imao prošle godine. Pišite o višku zimnice koja vam je ostala, kao oličenje vašeg bogatog kućnog budžeta, i šta ste uradili sa istim? Samo prestanite sa voajerisanjem jer Zoki to nije zaslužio.

sanjiva, 8god

Baš nešto prolazim...Tihana ti si!!!!A sasvim "slučajno....))

quietly, 8god

Vidovita? Si to htela reći? Cmok za tebe :*

tony*, 8god

CCC...odlazi Tiha odavde hoću samo ja da pišem blogove 

quietly, 8god

Pisala bi ti ali voliš da gubiš od mene u jambu..tatatiraaaa

tony*, 8god

tony*, 8god

quietly, 8god

Kad bi ostavila mobilni možda bi me i pobedila

tony*, 8god

Pobedjena si idi sad piši novi blog 

quietly, 8god

U pripremi je, nisam ja lenština kao ti

*a i nisi me ti pobedila nego je vodica jednim udarcem eliminisao dve zumzare*

tony*, 8god

Ne izvlači se ja sam dobila srebro. Zato pišeš prva

quietly, 8god

Ti kada me pobediš, pišem u roku od odmah

tri_praseta, 8god

jedwa chekam taj o sexu i politicharima, samo da ne bude kako nas politichari firtzaju godinama.... joj zhiwote kineska pamuchna majitze

quietly, 8god

Pokušaću marionetama da dokažem da postoji lutkar

U sustinskoj nesustini ti vise dodjes kao neki faktor iznenadjenja, a u toj tvojoj tisini znas da zagrmis kao grom iz vedra neba  

I ako jednom odes ipak, toplo preporucujem da napravis kolut napred eventualno zvezdu

quietly, 8god

vežbam

Svasta nesto ti vezbas

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.