quietly - Blogovi

Ne preporučujem


Malo..malo pa naletim na komentare sve učestalije sadržine: „O pokojniku sve najlepše.“ Za života su ga hranili fekalijama, najgrđim nadimcima.. Kada je „otputovao“ tamo gde će svako od nas kad-tad, odjednom postuhmno proglase paćenika za sveca i to u svom selu. Da se razumemo..NE PREPORUČUJEM! Budi brate prema čoveku  i nakon smrti isti onaj  serator koji si i do tada bio. Ne piši poetske zbirke,ne kiti sebe njegovim perjem,  ne pičkeći, ne izigravaj dobricu.. Jedan je Dobrica Ćosić.

Humanitarna akcija u jeku. Ako daješ,  to sto si dao sakrij pod kamen. Ako bude trebalo da odjekne u večnosti, veruj mi, kamen će progovoriti. U suprotnom, nije vredno pomena. Ježim se pri pomisli na ljude koji zakorače malim koracima, a krupnim svoje Ja preko reda izbacuju u prvi plan. Ni ovo NE PREPORUČUJEM! Istina je da je čovek viši i od zvezda. Ali samo onda kada taj stupanj dostigne. Zato, rasti čoveče- Mali.

Balkanski mačo sindrom:

-Ja tebe..

-Šta ljubavi ?

-Pa ono..znaš ti..

-Ne znam o čemu govoriš.

-Pa vo…

-Šta vo ?

-Pa vo…li…m…

I gle čuda, mačo Balkanac je preživeo reč koja ima dva sloga. Jeste da ju je razdelio u tri, ali je ipak rekao. Alo bre, i preživeo. Nikada mi neće biti jasno, zašto je toliko teško reći VOLIM TE. Jesi li tada manje fraer ako to kažeš ? Isto važi i kada treba reći Izvini. Izgleda da je lakše i modernije okolišati kao „kiša oko Kragujevca“ Ni ovo NE PREPORUČUJEM!

                                             * * * *

Sajam licemerja je zatvoren. Podložni zdravoj debati, pokušajte me odvratiti od mojih stavova. U suprotnom..strogo je zabrenjen bilo kakav kontakt sa zatvorenikom.

 

 

Edited by quietly, 2013-07-12 23:14:05

Soya, 11god

E draga moja ni kise vise nisu kao sto su nekada bile....ne zaobilaze {#itwasntme}

odlican blog {#flower}

tri_praseta, 11god
kishe isto ne preporuchujem
quietly, 11god
Dobro je da još uvek padaju
IngA*, 11god
bravo za blog guietly eve dobro rečeno/ napisano
quietly, 11god
Hvala Inga :*
IngA*, 11god
nnc *
tri_praseta, 11god

dobritzu tjositja, komunjaru i partizana, marionetu miloshewitjewog rezhima takodje ne preporuchujem

quietly, 11god
Sviđa mi se kako razmišljaš
tri_praseta, 11god
po tzelom prasetu
Soya, 11god
bilo kisno ili ne
tri_praseta, 11god
bez obzira
slika, 11god

{#hoho} ne preporucujem

quietly, 11god
hahaha
quietly, 11god
preporučujem
slika, 11god
eh da je bar poslusao
queequeg, 11god

Sve bolji i bolji blogovi

tri_praseta, 11god
to od kad nas dwojitza ne pishemo, a ti pogotowo
quietly, 11god
Nedostaju mi vaši pisani tragovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.