branka-013 - Blogovi

Nesto kao blog - vise kao cestitka


Religiozna jesam ali ne u tradicionalnom smislu. Verujem u Boga, za mene je apsolutna ljubav, sve sto je pozitivno u apstraktnom smislu reci. Ne idem redovno u crkvu. Naprotiv, vrlo retko. Ne smatram da je redovan odlazak u crkvu neophodan za veru. Svidja mi se onaj poseban mir kojim su ispunjene. Ne svidja mi se pomodarstvo kad je vera u pitanju.

 

Da, ja sam vernica...verujem...i trudim se živeti uz pomoć Božijih zakona...ako pokleknem...iskreno se kajem. Vera je oslonac koji nas nikada neće izneveriti...i mislim da svi ljudi veruju...ako kažu da ne veruju...ipak veruju...bitno je izabrati i verovati u dobro. Za mene je nedelja, Uskrs, Božić, Slava upravo to... jutarnja kafa... zajednička molitva... zajednički ručak... jedini dani  kada  je porodica u mogućnosti da bude na okupu.

Ja to tako doživljavam...kao poseban dan...sveti dan...!

 

Prijatelji!!!


Iz tog razloga želim danas poželeti  Svima Vama ljudima dobre volje, onima prijateljski raspoloženim koji danas slave... želim srećan, čestit i miran Božić!

 

Nadam se da će te  pod jelkom naći beskrajnu ljubav, gomilu sreće, tonu dobre volje, kilometre razumevanja i najviše od svega večno zdravlje. Želim vam da se lepo provedete uz svoje najmilije u toplini vaših domova, da vas vreme obraduje snežnom lepotom: Sve najbolje svima vama i vašim porodicama i najdražima.

 

Kad anđeli

Upale božićnu sveću

To ti ja želim zdravlje i sreću.

Anđeo sreće neka te vodi.

Mir božiji, Hristos se rodi.

Vama i vašim najdražima

Srećan Božić!

dana_so, 15god
divne cestitke koje i ja svima zelim svim ljudima koji slave 

 

kaja39, 15god

hvala na lijepim čestitkama!!!!{#emotions_dlg.001_smile}

Meta, 15god

Brankice i tebi, tvojima -svim ljudima dobrog srca i iskrenih misli  - CESTITKE. Nek je mir u dusi, nek se oko vas skupljaju svi koji se volite i postujete.

_maca, 15god

Hvala i ujedno srecan Bozíc i od mene svima koji slave

 

click to comment

Ateh, 15god

Mila vojcice, ja verujem u tebe, kao i u sve ostale ljude dobrog i čistog srca.

Srećan Božić!

 

 

branka-013

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.