- Blogovi

 

Odlazak u noć


            

              Spojio nas je trenutak. Gladna pažnje i zaboravljenih čežnji usmerila sam ti pogled ka nekim drugim daljinama, za nekim novim prozorima čija su okna naizgled uvek otvorena i nebo uvek plavo i osunčano.Otvorila sam ti vrata bajki, davno preživljenih i ispisanih, zaboravljenih već i od onih koji su ih pisali.

 

           Ti  stojiš preda mnom prinče. U tvojim očima još tinjaju stremljenja. Tvoje su oči željne saznanja. Ti si mladi delfin ispunjen željom za igrom i snovima.Kako da ti kažem, da nisam ja ta koja mogu da te vodim sa sobom do najdalje zvezde i najčuvanije školjke..Kako da te poštedim razočaranja?

 

            Mili,  mene odavno vuku navike. Moji su motivi nežnosti i sitne pažnje. Moje su vode mirna, bez virova. Jezera su davno u svojim koritima, tek poneki blagi povetarac pomeri jedra mojih brodova.

 

            Idi  dragi. Nisam tvoj vetar, nisi moje jedro. Idi , i neka te nose daleki stepski vetrovi prema dalekim svetlima. Neka te kupaju tople prolećne kiše. Pruži svu lepotu svoga bivstvovanja nekome ko je tebi ravan.

 

              Ja to nikada neću biti...

Morrison, 11god

ili menjaj stil pisanja ili nadji novog fraJera,dosadno za citanje

tri_praseta, 11god

a mozhda je samo "pripao taboru drugom"... sudbina je neumoljiwa

Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.