- Blogovi

 

Subota jutro...Bajkogradska hronika


           Uh kako volim lenja subotnja jutra, kad se posle buđenja još sat vremena izležavam I valjuškam po morskoj peni…Ništa lepše od pucketanja sitnih vodenih kolutića dok onako sanjiva ne otvorim oči I pripremim još jedan “pakleni” plan za današnji dan….

        Hm..Jutros se nešto zaverilo protiv mog uživanja.Moje drage sestre sirene su ranom zorom videle  neki zabludeli brod I iz sve glasa zaurlale pesmu sirena…Auuuuuuuu..Kako to nije prijalo mojim osetljivim ušnim kanalima posle sinoćne proslave rođendana kod princa Filipa u Bajkogradu..

       A sve je počelo tako naivno, Kao I svaka uštogljena dvorska proslava.Ono šampanjac, kavijar I malo ambrozije za kasnije.Pitam se samo koji mi podlac doda alkohol u ambroziju, nikad mu to neću zaboraviti.Od tada se sećam samo nekih fragmenata…Pevaaaam “najlepše od svih”, stavljam glavu u usta lavu…..na stolu sa prasićima..pod stolom s vukom…ili mozda princem ..Sad baš…ne kunem  se u činjenice…al znam da me glava rastura…

        Opet ove guske od mojih sestara,mislim das u vođene onom čuvenom “sve bi seke”, zaurlaju kao kamionske sirene kad vide mornare..A menii ma teško sve I da pevaju kao Monserat Kabalje ili Hor jevreja iz opera Nabuko…ako ih ne podavim dobro prodjoše…

      Sva sreća posle dva aspirina ni glava nije problem….nego..samo da se setim….Gde ono obećah da idem večeras…..

PS  Zapisati u potsetnik:Izbegavati nektar….gubi se pamćenje..

slika, 11god
 
Svaka subota mi je nezaboravna, a nijedne se ne sećam.. (:
slika, 11god

bez ambrozije

Voljena, 11god

Tri praseta su kriva za sve !!!!  

tri_praseta, 11god

bolje shto te rastura glawa, nego da su te rasturali prasitji.... manje boli

laky_sm23, 11god

Popi Jelen. )

P_t_i_c_i_c_a, 11god

Popij Niksicko crno..

Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.