goca03 - Blogovi

PLESOM DO SNOVA


Mozda ce mnogima naziv bloga cudno zvucati, ali oni koji ga procitaju nadam se da ce deliti moje misljenje i da ce razmisliti o tome zasto bas PLESOM DO SNOVA.

Utorak, dan kao i svaki drugi dan, na Zokoju sam igram, yamb, yaya, cavrljam sa zokijevcima o svemu, upravo igrala sam sa Anom Fox, jednog momenta neznam ni sama kako, upitala me je, da li gledam plesom do snova, naravno da gledam, svaki sam odgledala, rekla mi je tada da njena drugarica plese za nju i da obavezno gledam. Nisam je pitala povod za ples, jer sam smatrala da ako zeli sama ce reci, medjutim ostalo je nedoreceno.

Sreda 22 casa smestam se udobno kraj televizora ocekujuci pocetak serijala, s nestrpljenjem ocekujem da vidim nasu drugaricu sa Zokija i napokon najavise plesni par koji plese za Anu, videla sam i Anu. Istog momenta kad sam je ugledala navalise suze koje nisam mogla zaustaviti, nisam mogla kontrolisati ni glasno jecanje niti emocije koje me vratise u ne tako davnu 1994. godinu, kada sam i sama bila vezana za kolica koja su za mene bila nesto najbolnije u zivotu. Jos uvek se zivo secam vremena koje sam provodila u stolici sa dva tocka, nemocna da se pokrenem, zeljela sam hodati, zeljela sam plesati. ALI sudbina se grubo poigrala, naviru mi secanja na te dana, ne mogu da se otrgnem iz razmisljanja na desavanja te 1994. godine. Iz misli me napokon trgne aplauz koji je dolazio iz TV shvatim da je ples zavrsen, da je aplauz namenjen plesnom paru koji plese za Anu. Pozelim kako bi bilo lepo da je aplauz upucen bas njoj, da je ona otplesala taj ples, ples koji bi nas sve odusevio.

Ja sam svoj ples odavno otplesala, pobedivsi kolica, zelim da se to desi i nasoj Ani da i ona jednog dana otplese svoj ples.

Zokijevci, znam da su mnogi od vas videli nasu drugaricu Anu, znam da mnogi od vas zele isto sto i ja, da pomognemo Ani, da ispuni svoj san, ali da u njenom snu i mi ucestvujemo, da jednog dana vidimo Anu na skupu Zokijevaca, ali tako da ona uspravno stoji zajedno s nama, rame uz rame, da njene noge lete po podijumu za ples.

Pomozimo Ani da ponovo nastavi sa svojom najvecom ljubavi, ljubavi ka folkloru.

Zokijevci nemojmo se oglusiti o ovaj blog plesimo zajedno sa Aninom drugaricom Kacom za njen ples do snova.

Ana budi jaka VOLIM TE

 

 

Ana-Fox, 15god

Malo je reci hvala ali sta drugo mogu osim toga! HVALA TI DO NEBA!!!!

goca03, 15god

dovoljno je hvala, jer znam da dolazi od srca{#emotions_dlg.001_smile}

TTajanstvena, 15god

Drago mi je radi tebe goco stoo je tebi dragi bog pomogao da  zapleses kako ti to kazess,Ana je jedno divno stvorenje  hvala ti Gogi sto si ovaj blog napisala u njemu se vidi i koliki si ti covjek VOLJELA BIH DA ANA BUDE NA SKUPU ZOKIJEVACA I ZAPLESE S NAMA A MISLIM DA ZOKIJEVCI MOGU DOPRINJET ANINOM OSTVARENJU  SNA .ILII BAR POKUSAT DA GA OSTVARE .zokijevci ajde da pokusamo.

luna_lu, 15god

sva sam se najezila dok sam citala blog......uz tebe sam ana

goca03, 15god

tt hvala ti od srca na lepim recima kisssssssss

_bebana_, 15god

Samo napred Ana......sve najboljeeeeeee

goca03, 15god

sunce moje kissssssssss ja tebe tako hladnu )

Nadijamk, 15god

vera ljubav i nada nek uvjik budu us tebe.

netrebamo Anu zaliti to najmanje treba njoj ,

nego ramo uz ramo njeno putujeci ka plesom do snova, pomoci njoj svako kolko moze da odvoi novac mali, a koji je za njoj tako velik.

pomoc je itekako potrebna , pomozimo njoj.

nek ti i bog mogne anice tebi pa i tvojoj familiji

nessokg, 15god

Evo stigla dva glasa za nasu Anchi...od mene i ...

Ana-Fox, 15god

Hvala vam dragi ljudi, ljubim vas sve!!! Najlepsa pomoc je kad citam ovakve komentare, nista vise nije potrebno... Hvala hvala do neba!!!!

katastrofa, 15god

i ja, kao i magayeeeee, nisam nikada gledala plesom do snova sve dok nisam cula da ce kaca plesati za anine snove.. i sad, gledam, pratim, navijam...

i glasam, naravno!!! zato i vi svi telefon u ruke i posaljite 6 na 4443

ljubbbbbb ancikita moja leeepaaaaa!! znas i sama sta ti tvoja kata od srca zeli.. ))

_bebele_, 15god

ana, draga, kiss!

Eliminator, 15god

I od mene 1 glas svaki dan

explorer, 15god

Ana, od mene i moje porodice imas 6 glasova. Cmmmoook!!!

 

Ana-Fox, 15god

Hvala opet puno, zrno, eli, explorer i svi ostali da se neko ne naljuti!!!

goca03
Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.