3MaljenA0 - Blogovi

Stidim se


Jutros sam se probudila jako nezadovoljna zivotom. Ubja me sto sedim kuci, jedva cekam da prodje porodiljsko da mogu ici raditi. Maki uvek nesto u skoli, juce nije napisao svu zadacu ( dzigere mi pojede to dete) . A Miso ko Miso samo pravi sranja po kuci. A i auto nesto zafrkava kvari se itd itd itd. Sve je to neka svakodnevnica mnogih nas, zar ne ? Nezadovoljni ovaim onim , ovo smeta ono smeta. E onda je zazvonio tel , cujem plac jecaj i reci : "molim te pomozi mi da ju spasimo ".

 

Andjelina Skavic, rodjena 05.05.2010 u Banjaluci.

Andjelina od rodjena ima benigni tumor na guzi, nista zabrinjavacu kazu lekari. Djina kao beba lepo napreduje prava je curica odma muskom rodu pokazuje zube ( i ako ih jos nema ). 

Srecno dete, srecni roditelja sve do .... Tada se sve menja. Kod Andjelininog oca lekari ustanovili su Tumor na mozgu. Odlazi za Bg u nadi da ce sve biti bolje, ali se nazalost nikad nece vratiti svojoj ceri. 

Andjelina je mala sa 6 meseci izgubila tatu. Dete beba sve sto ce imati u zivotu je nasa prica koliko je njen tata nju voli. Ona je zivahna prica kao navijena sve i svasta ju zanima. Aktivan je clan u Vrapcicima a kad poraste bice pevacica. Benigni tumor sto je imala od rodjenja je uspesno jesean odklonjen. Za Bozic je imala svoj prvi nastup sa Vrapcicima, nas Andjeo nasa Andjelina. 

 

 

 

Moja snaha ( Andjelinina tetka ) : "Pomozi mi, neznam gde cu nemoju doci sebi. POMOZI MI !!! Andjelina je Bg ustanovili su Tumor na srednjom mozgu. Lekari kazu da ju mogu operisati u ponedeljak ali nemaju neki saldo noz. Negarantuju da ce preziveti a i treba isti DR da ju operise koji je onda operisao Mikija ( njenog tatu ). Rekli su trazimo negde vani da ju operisu. MOLIM TE POMOZI MI !!!" 

 

Celi dan sam provela telefonirajuci. Nasla sam bolnicui i Dr koji bi Andjelinu operisao. Cenu naravno snosimo mi sto je u ovoj celoj prici i nebitno. Bitno je da zivi. Naravno i ovde niko ne garantuje ali vece su sanse. Sanse Sanse da joj ako nista vise jos malo produzimo zivot. Odluku na kraju njena majka mora doneti. Mi smo ucinili na prvo koliko smo mogli. A mene, mene je sramota. Stidim se svojih problema, kuknjave za zivotom. Jbt imam problema Maki nije napisao zadacu. Auto mi se nesto kvari a u pm. Bas se stidim {#sadsmile}

 

Ustanite od kompa idi te poljubite svoje najmilije (znam da ste ih vec ljubili), reci te hvala bogu sto smo zivi i zdravi. A ja cu se pomolim dragm bogu da nasa Andjelina, nas Andjeo sto duze ostane sa nama. 

nefes, 11god

.. tesko je bilo sto dodati na ovo ... osim ... da osmijeh obasja ovo prekrasno lice

*sonce*, 11god

Zelim malom andjelu da uspesno prodje operacija,da se mala brzo oporavi.Nije im trebalo jos i ovo,al kad je bog nekome majka nekome maceha,mi ne mozemo nista protiv toga Vratila si me Malena 20 godina unazad .... Tuzno{#crying}

Soya, 11god

kako je slatka, kao med molimo se i mi :***

kuduz, 11god

Zivot je itekako okrutan, najvise prema onima koji to najmanje zasluzuju.

Medena, ne trebas se samo ti stidjeti, svi se trebamo stidjeti kada vidimo i cujemo ovako nesto, molit' cemo se i mi Dragom Bogu da spasi Andjelinu, njen zivot je u Njegovim rukama.

A mi ne smijemo dozvoliti da se ugasi jos jedan mladi zivot, trebamo pomoci na bilo koji nacin, pa ako je moguce da se bilo kako pomogne zamolio bih te da nas obavijestis o detaljnijim informacijama.

veverica, 11god

Sigurna sam da ce se izboriti...mora da pobedi...neka je i Bog cuva...andjeo mali  {#bear}

Sehel, 11god

Eeee u... pershun.

Ma sve ja znam, zivot nije fer. Niko nam nije obecao zdravlje, srecu i niko to ne moze da meri i pravilno raspodeli, ali bwe, kada procitam ovako nesto...

Nadam se da ce devojcici biti dobro, da ce, ako nista drugo, bar dobrom lekaru da zapadne.  Deca su nekada pravo chudo, prezive ono gde odrasli ne bi imali nikakve sanse.

Andzelina, drsh' se malac!

Zaratustra, 11god

Drzim pesnice...

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.