- Blogovi

 

Svasta covek ovde dozivi


   Resavajuci kvizove, ocenjivajuci iste, ostavljajuci komentare, koji su sasvim legalni, dozivim na jednom kvizu tj. reakciju na taj kviz, da me neko odavde naziva raznim imenima. Posle par komentara, dobih jedno pismo zanimljive sadrzine. Da se odmah razumemo, verovatno ce ovaj blog biti brisan, medjutim smatram da treba svi da znaju ko je ko ovde, i ko je kakav...bar priblizno. Istog trenutka po prijemu pisma, poslah copy Adminu koji je resio to na najbolji mogucu nacin...bar sto se tice kviza. Medjutim problem tu nije resen. Zaista se ruzno osecam gledajuci tog lika ovde. 

  U topicu sajta stoji.......sve sve...sem vredjanja po nacionalnoj osnovi (u slobodnom prevodu), a covek koji je vredjao...hmmm ne vredjao, greska, on je VREDJAO, i dalje slobodno dolazi ovde, igra se i ko zna koga ce opet tako izvredjati. Ko zna koga je do sada, pre mene, tako i izvredjao i verovatno samo ceka da mu neko "naleti".

  Pokusacu da, u ineteresu sajta, u textu koji cu copy (njegovo pismo) izbaciti, prekriti sa xxx neke reci, da ne bi bilo bas ocigledno. Jeste zabranjeno, jeste i ruzno, ali smatram da ovo treba svi da vide...da se vidi ko ovde dolazi i kakav to mozak moze da sroci. Ja po njemu nisam pismen...ok, ja sam moderator koji ocenjuje sve druge ok, a njega ne...ok...ali jedno se zeznuo, John Doe nije cetnik !!!

 
   Copy pisma:


SLUSAJ OVAMO KRETENU JEDAN KO SI POBOGU TI PA DA OSTAVLJAS TAKVE KOMENTARE MOJOJ (censured) STA SE UMISLJAS AKO SI NEKI MODERATER MOZES PISAT SVAKAKVE KOMENTARE I DA VREDJAS SVIMA JEL? E BOGAMI NECES JUCE SAM PRESAO PREKO TOGA STO SI SLAO JOJ KISS U MOJ KVIZ AL VISE NE MOGU DA PRELAZIM KROZ NISTA IDI U PM I TI I CJELU JEBENU STRANICU JEL TI JASNO KRETENU JEDAN CETNICKI KAKO SMIJES DA OSTAVLJAS TAKVE KOMENTARE AKO NJOJ TREBA DA SE ZABRANI ZAKONOM DA PRAVI KVIZOVE TEBI TREBA ZAKONOM DA TI SE ZABRANI DA ZIVIS KRETENU JEDAN I U BUDUCE NEMOJ DA SAM VIDJEO DA SI PISAO NEKI KOMENTAR SLICAN ONOJ STO SI PISAO MALO PRIJE A NI ONAKAV KAKAV SI PISAO JUCE U MOJ KVIZ JER BOGAMI NECES DOBRO PROC OVO MOZES SHVATIT KAO OZBILJNO ILI KAO SALA TVOJ IZBOR MOJE JE DA TI DAM DO ZNANJA DA NIKO SE NE IGRA SA MNOM I SA MOJOM (censured) A NAROCITO NE NEPISMENI KRETEN KAO STO SI TI USTVARI IZVINJAVAM SE NEPISMEN JE MALA RIJEC ZA TEBE ONI BAR SE UCE DA BUDU PISMENI AL TI NIKAD NECES SE NAUCIT LUDJAKU JEDAN IDI U LUDNICI I PRESTANI SMARAT TU PO ZOKI!!!!!!!

 
  P.S.
Ko nadje tacku ili zarez, dobije novog Fitju od mene  

Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.