whisky03 - Blogovi

Tebi daleka ljubavi


Tebi moja daleka ljubavi ...

Tebi koja praštaš sve moje gluposti, tebi koja si tu uvjek kad mi zatreba, koja me shvatiš kad me nitko ne svhaća, tebi koja mi značiš više od svega.
Daljina nas djeli, ljubav nas spaja. Dvije duše, jedna drugu našla ispod veilkog neba. U masi duša naše se spojile. Spojila nas sličnost naših života, sličnost naših razmišljanja sličnost nas samih.
Još sam djete, veliko djete, koje vjeruje da postoji neka sila, da postoji nešto, sudbina ili nešto poput toga, što nas je tog dana dovelo na isto mjesto u isto vrijeme, što smo se sreli u masi imena.
Svakim kilometrom što si dalje, u meni je veća želja za tobom.
Svakim metrom što nas djeli, volim te više i više.
Znam da se nikada nećemo držati za ruke, nećemo okusiti slast poljupca, toplinu naših tjela, stisak naših ruku, nećemo nikad zaspati zagrljeni, ali to me ne sprječava da te volim više od svega. Da ti kažem da si mi vratila vjeru u život, da si mi jedina nada, jedina osoba koja me razumje. Neki će misliti da pretjeravam, nije me briga mislite što hoćete. Znam da mi je ona moj svjet, da mi je san koji se pretvorio u javu. To što se nećemo vidjeti ne sprječava me da je volim.
Ljubavi, želim tebi pripadati, želim da me zoveš svojim. Imam toliko mana, vrlinu tek pokojiu, i tu vrlinu zasjenim svojim glupostima i nepromišljenošću. Želim ti pripadati ******, želim da me zoveš svojim, da sam tvoj.
Ni jedna djevojka do sada nije bila poput tebe, nisam osjetio to što osjećam s tobom. Mogli smo se držati za ruke, ljubiti, zajedno šetati, ali nisam osjetio ono što osjećam s tobom. Vjeruj mi, nisam.

Oprosti što sam ponekad bezosjećajan, bezobziran prema tebi. Vidim samo sebe, drugo ništa, oprosti mi na tome.

Ljubavi, nazivam se tvojim, bez obzira na udaljenost i prostorne prepreke.
Sa svim svojim manama, znam da ih ima puno, želim pripadati tebi.
Druge ne želim, samo ti, ti i samo ti daleka moja ljubavi.

Možda se jednom naši snovi pretvore u stvarnost. Možda u budućnosti, tko zna, osjetimo naše poglede, dodire, ako ne u ovom svjetu, u onom drugom.
Tad će sve biti drugačije.

Tvoj ******
)))))))))))))))))))))))(((((

(((((((((((((((((((((((:

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.