L a f f - Blogovi

TRAZIM NEMOGUCE ...


 Setio sam se onih starih dana, kad sam bio srecan. Tvojih ociju koje su uvek
zaljubljeno gledale u mene. Proslo je skoro 9 meseci kako nismo zajedno a ti si i dalje duh mojih secanja. Proganjas mi misli.
Uvek kad zatvorim oci ja sanjam tebe, ja zelim tebe.
Pustio sam te da odes od mene,pustio sam te svugde sem iz svoje glave.
Trudim se al neide.Nisam pisac, i ovo ne pisem da bih tebi pokazao, vec zato sto je trenutno 3 i 15 a ja nemogu da spavam.
U takvom stanju da mi malo fali da zaplacem, malo mi fali da okrenem tvoj broj, pozovem te u moj zagrljaj,
Malo mi fali da te pozovem i molim za ljubav. Jesam, definitivno sam otisao u psihicki aut. Trudim se, ali ne ide. Ziveo sam u nekim snovima iz kojih stvarno nisam zeleo da se budim. Zeleo sam biti srecan.
Zeleo sam biti srecan pored tebe, ali nije islo. Ostavila si me. Bila si sve za mene, Moj BOl, Moja SRECA, MOJE SRCE. Sve si bila za mene. A sad,
kad si komad bolnog secanja koje ne odlazi iz moje glave ja vise neznam kako da prezivim.Trudim se srce ali neide.
Meni je jedini spas tvoj zagrljaj, tvoj osmeh, i tvoj poljubac. Nesto sto nikad vise necu osetiti. I trudicu se da me to prodje
ali jos je to nemoguce. Svaki moj osmeh je lazan, svaki moj smeh je prevara.
Zivim kao zombi, jedno bice kome ni danas ni juce ni sutra ne postoje. Postoje samo sekunde i minuti koje brojim dok vreme prolazi
a ja patim za tobom. Nisi vredna toga i jesi ispala bezosecajna kucka,
ali sam sam kriv sto sam te igubio...

Onda kad sam upoznao tebe shvatio sam srecu, shvatio sam strast, shvatio sam ljubav.
Shvatio sam da je svrha zivota, voleti i biti voljen. Samo onda kad nas vole mi naucimo da volimo na pravi nacin.

Bila si svesna da sam uvek bio u stanju da ucinim sve za tebe. Osetila si kako je biti voljena, cak sam i ja mislio da sam voljen,
ali pogresio sam. Sad shvatam da ti mene nisi nikad volela. Da bio sam ti drag.
Bio sam ti neko ko je je jednom bio sve , a sad nista.

Kad smo se razilazili nikad nisi rekla koliko ce ovo da boli, koliko ce moja dusa da pati.
Koliko cu imati neprespavanih noci provedenih blejeci u prazan zid gde u svojim mislima crtam sliku nas dvoje dok smo bili srecni.
Lepo je Andric rekao. Sve sto ne boli nije zivot i sve sto ne prodje nije sreca. Jbga, Desava se. Zaljubimo se, zavolimo pa patimo. Ko nam je kriv kad smo glupi.
Lepo sam trebao da slusham ljude koji su govorili nemoj da volis patices. I znao sam da su upravu ali ipak ti trenuci srece bili su vredni svog ovog bola.
I nadam se da ce jednom ono srecno secanje pobediti i da onda kad te se setim neces biti upamcena kao osoba zbog koje sam doso do dna zivota,
vec kao osoba zbog koje sam zeleo ziveti i koja mi je vratila veru u ljude, koja me je vratila u realnost i izvukla iz virtuelnog sveta u koj sam zapao.

Kad sam poceo ovo da pisem, nisam imao cilj.
Sad kad se blizim kraju ni dalje nemam cilj.
Volim te pitjko jedna. Volim te iako nisi zasluzila, i jos u meni postoji neka jebena nada koja ceka da mi zazvoni telefon sa tvojim brojem na ekranu.
Da me pozoves i kazes, volim te. Da me pustis da te zagrlim
I budem srecan kao nekada. Zelim te u mom zagrljaju, recima volim te jos kao pre, mislim na nas i zelim te.  ma ja ocu nemoguce
Svi mi zelimo nemoguce. Trazimo neke stvari, neke zelje, neke snove koji se nikad nece ostvariti.

L a f f, 16god

Nisam zeleo da zaplaces Zrno...ne znam ,ostavila si me bez texta..voleo sam je !

 

L a f f
Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.