makiziki - Blogovi

Treba nam dati orden.


Na ovoj stranici negde pri dnu cete moci videti naslov posta…”Zasto je bolje biti musko”…Citajuci to shvatila sam da ima istine u tome…ali su zaboravili da dodaju jedan deo.

Nama treba dati orden jer smo rodjene da budemo sluge…Tipicni balkanci zele zene kao svoje sluge,za dodavanje raznih stvari,jer im je tesko da pomere svoje dupe sa kreveta.Zele da dorucak,rucak i vecera uvek bude spremljena na vreme,i po njihovoj zelji desert bude serviran..E pa mnogi su se za*ebali kada su otkrili da kako vreme odmice,zene bivaju te koje naredjuju…

Mnogo puta me iznervira ponasanje mog cala kada kaze kevi ili meni-dodaj mi daljinski sa stola…Tipicna lenjost…Ali za to smo krive mi zene sto zelimo svom voljenom da udovoljimo.Zato sam oduvek govorila-E necu imati takvog muza pa kud puklo…I sta se dalje desilo…?Nasla sam takvog!Mislim da me je bog kaznio za sve izrecene reci koje sam govorila.Mada,nisam ni ja luda,zasto navikavati decka na luksuz mojih usluga kada i on ima zdrave ruke i noge,hvala bogu…

Mi zene idemo na posao,vracamo se mrtve umorne kuci,i taman spustimo na krevet umorno telo,kad iza ugla cujes glas od muza/decka-Sta ima da se jede?Aman nismo mi masine roboti.Svi mi zelimo da sve bude sredjeno kako treba,ali cekaj malo,i ti si ziv i zdrav…uradi i ti nesto.Nas ceka pranje,peglanje, usisavanje (moja najveca nocna mora),i jos krs stvari…i to nam dodje kao da radimo jos jedan posao za koji nam na zalost ne placaju…i to muskarci ne razumeju.Zamislite da neka zena radi kao sobarica,ili cistacica,i opet dodje kuci,i sve ponovo.I jos na svu muku dodje muz/decko sa svojim zahtevima.

Ne,ja ne pricam da nam treba platiti za kucni posao ili ti pokoravati muza za to,ipak od davnina to su uvek bili zenski poslovi,ali sada…vise nisu.Sada je sve ravnopravno,hvala bogu.Sada se moze reci-Ne moram uvek ja,uradi nekad i ti.

Ja dodjem kod mog decka,i sudopera je naravno puna prljavih sudova,casa i solja.On mi kaze-E mogla si oprati ono,sad ce doci taj i taj.Molim,rekoh,ti nisi to prao od kako sam ja zadnji put bila ovde?!Ne pada mi napamet,kazem,ja nisam sluga tebi ni bilo kome da mi ostavljas svoje sudove da perem.I tako on je uvideo da mora i on to da radi.I ne samo za sudove,vec i za jelo i slicno.Ako ja nisam u prilici da uradim to,on ce morati.To je car danasnjice )
Ja vec 9 godina zivim sama,i moje obaveze kadkad ostavim za kasnije,cisto iz lenjosti.Znam da nece tako u braku biti,ali racunam i na muzevljevu pomoc.Zato zene,trazite ordene od svojih muzeva,jer oni nikada nisu radili dva posla paralelno ceo zivot.)

tajci13, 14god

ook Antiqua">To ti je uvek tako sta najvise mrzis u zivotu to ti Bog da. Ja nesto ne razmisljah o tome pa dobih vrednicu ) Neki ce reci papucar al boga mi nije sta mu fali da nekad spremi nesto za pojesti ili pocisti nisu njima ruke u d..... ) )

makiziki, 14god

hehehhe...Bas tako...Ja se morala potruditi da postane vrednica...)

KikiT77, 14god

Hehehehe maki super tema. Ovako, lepo je da nadjes nekog ko ce ti pomoci oko kucnih poslova i da nije totalni parazit, ali isto tako meni bi jako smetalo da mi se musko petlja i zabada nos u sve. Ja sam perfekcionista i bilo bi gore da on uradi nesto sto nece biti onako kao sto bi ja uradila, e tu bi ispao kurslus. Da nije totalni parazit i isto tako da nije papucar, da ti pomogne oko tezih stvari kao na primer da se pomeri nesto ili da sam sebi uzme da jede ili da uzme sam sebi casu vode, ali da se mesa u shtipaljke ne hvala. Ali nije sve kao sto mi hocemo, pa kako se kome zalomi, ljubbb i bravos za blog

makiziki, 14god

Hvala Kiki puno...Naravno da i ja mrzim da mi se neko mesa u posao,ali govorim o globalnoj muskoj lenjosti...Mislim da me razumes..)):coctail:

KikiT77, 14god

Samo cvrsta ruka sve resava makice ) kako se postavis na pocetku tako ce ti biti uvek, pozz

Olivera, 14god

Samo da kazem da mi zene mozemo da radimo dve stvari od jednom a da mislimo na trecu, ahahaha!
Negde sam cula, to je fakat.
Zenske imaju vishe konekcija, leva i desna strana mozga.
Ja sam 1.58cm pa ne mogu sve da dohvatim.
A ti budi mushki pa pokazxi se i podigni mi onu teznu!

http://i567.photobucket.com/albums/ss114/aadi1295/funscrape/boys/4.jpg

Nalle9_, 14god

Maki, tema ti je odlicna !!!!!
Muskarci,perite sudove, bice dobrog keksa ))))
Sto se tice famoznog daljinca, ponekad je slatko svom dragom dodati daljinac ali
pazi da nepredje u obavezu......
A sto se tice ordena, neka fala jer bi se odma uplasila da ne zavrsim na (golom Otoku)
ovako mi je najlepse )))))
http://sanjarenja56.blog.rs/gallery/2602/previews-med/22240-Picture1.jpg Velikiiii pozzzzzz

makiziki, 14god

ahahahha dobra je slicica Nalle...pokusacu da je sprovedem u delo...)
Uh Oli...samo to cu reci..:sleeping: :heart:

tri_praseta, 14god

au zhene al ste nawalile sa komentarima....chek da i opozitzija kazhe neshto
e jbga sad sam zaborawio shta sam hteo da kazhem....neshto kao....nisi u prawu maki, nismo mi tkawi, niko sudowe ne pere kao mi mushkartzi, niko ne qwa kao mi mushkartzi (jes widela negde u restoranu da je shef kuhinje zhena? nisiiiiii).....niko ne pegla kao mi mushkartzi (posle pola gajbe piwa i po` litre tekile peglam k`o dete na ekskurziji koje sedi u sharagama)....
eee da....za orden....treba wam dati orden....jer ste proklete nuzhdom...swaki put kad pishkite morate da skinete gatje i da chuchnete (muke su to newidjene, narochito posle pola gajbe piwa i ohohoho tekile)
pozzdraw od prasitja

Nalle9_, 14god

Samo.... Hrabro napred Maki...... izgleda sasavo, al mene
ipak ledja ne bole )))))

Velikiiiii pozzzzzzz

makiziki, 14god

hahahahaha...Prasence bajan si...ne mogu prestati da se smejem... ))))))))))))))))))

tri_praseta, 14god

hwala maki hwala...widish da nisu swi mushkartzi swinje....ima nas i prasitja )

Sigmund_Freud, 14god

Ja bi caffu, (al`sam da je skuvam i samo za sebe)

makiziki, 14god

Opaaaaa....hihihihihi ) Idealna zena je domacica u kuci a riba van nje...kad vec spominjes zidove od pre svetskog rata...

makiziki, 14god

Ahahahaha....more Atake kad ti dodjem tamo...)

luda_mama, 14god




Skoro sam dosla na posao urlajuci kako mi je crkla slavina...pokvarila brava...riknuo auto...(i jos kojesta), uz zadnju histericnu recenicu: TREBA MI MUSKARAC U KUCI... Koleginica je samo trepnula i odgovorila: "Ne draga...tebi treba majstor." Koja istina!!! Kakva mudrost!!! Pa 100% je bila u pravu. I dosla sam do zakljucka da je divno biti zena (pod uslovom da zivis sama i "nabavljas" muskarca po potrebi) i pod uslovom da imas majstore na lageru kada ti nesto crkne.

makiziki, 14god

ahahahhahahah...znas kad bih mu ja titrala j..ca.....ahahahah...totalno si upravu...

tri_praseta, 14god

to onaj fazon "shto zbog jedne kobasitze da drzhim tzelu SWINJU u kutji" a?
mamamamama pozzdrawi koleginitzu

Olivera, 14god

Spiderboy;bt878

auuuuuuuuuu
sta reci, nego DA DRAGA
samo orden vam ne dam, jer cete pored svega onoga sto kacite na sebe i vise slojeva sminke (kao zidovi od pre drugog svetskog rata) i grudi koje pretzu iskriviti kicmu (zaboravih i da se saginjete kad skidate gacice za pi pi). Orden, ipak, moze, ali samo da ga kacite na guzu, jer drugacije nije dobro...
Budite vi meni zive i zdrave i prave i zvocale nam do kraja zivota, jer... to je divota

Spderu tebi treba "broken record" i lots of kisses!

makiziki
Popularni u poslednjih 30 dana

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.