- Blogovi

 

Ujak


   Majcin brat, neko poseban...bar za mene...
Pre pola sata zove me majka, koja inace zivi stan pored stana sa mojom sestrom. Pricamo i cujem...jel to moj moj uja ? (divni detinji glasic). Kaze moja majka...da uja je...daj mi da mu kazem, zaljubila sam se. Andjeo moj, 7 godinica...i pocne pricu...

Znas ujo, Dasa (2 godine starija moja sestricina) ima nekog Djoleta, a i ne vidjaju se. A ja ujo ovog mog bas volim...i on mene. Rekoh ok ljubavi, ali vidjate se vi ?

Kaze...ne jos, ali cemo iduce godine ici u isti razred, on ce ponavljati. Galja on je drugi razred, zasto da ponavlja
Ujo...kako ne shvatas...da me saceka.
Uja (ja) zavezao...

Posle 10minuta price mobilnim, kaze ujin andjeo...ajde ujo da ne trosis, dodji u Novi Sad, idemo u Spens, upoznacu te sa mojom simpatijom. I prekine vezu...

Ici ce uja, koliko veceras, ne zbog simpatije...nego zbog svoja 2 andjela. Mnogo je lepo imati sestru, jos lepse je imati dva mala stvorenja koja obozavaju svog uju...i koje uja obozava.Divno je imati nekoga ko ima samo nekoliko godinica i kaze ti ...ujo mnogo te volim.

Divnooooo

Ljubim moja dva andjela, moju Dashu i moju Galju...voli vas uja vise od icega na svetu

Voljena, 12god

Ljepo je to ujo, al popij dva apaurina prije nego odes da upoznas tu simpatiju, i budi njezan, djeca su sve ugovorila {#bigsmile}. Srecom pa kod nas djeca dobiju ocjene tek u 4. razredu, pa nema straha da koje djete ponavlja godinu zbog neke ljubavi.

Salu na stranu, predivno je kad vidis ljubav u ocima djeteta, nema nista ljepse, jer djeca su jedina ziva bica koja vole iskreno, il vole il ne, nema glume kao kod vecine odraslih. Sacekaj kad jednog dana postanes otac, pa kad uzmes u narucje svoje malo cudo, svog andjela, to je neopisivo.

Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.