Zokiland - Blogovi

Znam tog lika, čini mi se...


Anegdota...pa pokushao sam da uslikam njega, kewu i timitzu, ali nisu mogli stanu u kadar pa sam pojedinachno sliko i lepio u fotoshopu na zhurtzi u Srpskoj brwnari… a trebalo je samo da smanjim zum.
(tri_praseta)

Voja me podseća na crnca. Radi kao crnac, i plaćen je kao crnac.
(DvorskaLuda)

To je to! Zahvaljujem mu se što je od njega sve ok i što ima dobre živce sa nama. Želim mu sve najbolje.
(Vragolanka) 

Prijatelju SRETAN TI ROĐENDAN! Želim ti puno sreće, sexa i sve što ide uz to.
(castro964) 

Jako draga osoba koju kada osobno upoznaš shvatiš da joj nikada ne možeš u životu okrenuti leđa . Mnogo zdravlja, uspjeha i ljubavi u daljnjem životu.
(jole)

Divan si čovek (iako si me jednom banovao - zasluzeno Ali i bezbroj puta učinio, ne znajući ko stoji iza ovog nika. Hvala za sve
(Vesnockaja)

Kad mi je Zokiland uručivao Oskara, osim što sam prisutnima poželela Mir U Svetu, posebno sam se zahvalila Adminu na tome što mi je, ne samo velikodušno pozajmio specijalno titanijumsko rende, vec i svojeručno “izrendao” film, bez koga tako važno priznanje uz sav trud i rad nikada ne bih dobila.
Admine, menjam avatar za rende.


Šifra: Zajedno smo jači
(Tea_bg) 

 

Voja, za mene jako draga osoba, pun strpljenja i želje da pomogne svakom u svemu, a ja kakva jesam, svaki dan neki novi problem imam ili bar želju da me nauči neku igru u kojoj ga za 100 godina neću moći pobjediti. Samom svojom pojavom mami osmjeh na lice, pa bilo sa svojim nikom, Syskom ili NaN-om. Nekima fali +2, a on je osoba koja ima sve.
(Voljena) 

Odličan je kao dj… dok ne počne sa narodnjacima… onda mi se digne kosa na glavi.
(Anjeze) 

Jeste da nisam plavuša, ali ljubnem ga u ćelavu glavu.
(Divlja) 

Bože mili kakvih djakonija za rodjendan sprema Lothesse,
ajsi i tea papazjaniju prave
džipsi kolač mesi i ubada kolce u kupuse.
gleda Voja slatke djakonije i gledaju zokijevci izjelice
i cudom se načudit ne mogu.
(Lothesse)

 

Prvi put kad te ugledah mislio sam da vidim Jackie Chana iz mladjih dana. Naravno, u pozitivnom smislu al’ to je bilo na prvi pogled al’ kasnije već drugačije sve. Ma sta reći, ponekad malo oštriji u nekim situacijama, no sve u svemu je dobar i simpatičan s tom bradicom.
(kuduz) 

 

Ja sam mu omiljena plavuša dok se ne pojavi druga! Druga, koja će znati obećati više rahat lokuma nego sto sam ja, do tad cemo se sladiti i proslavljati kao da mu je svaki dan rodjendan.
(eldara_eldo ) 

Specijalno za njega je u pripremi debela knjiga(rijecnik) sa kožnim povezom i urezbarenim slovima BISERNICA. Za uzvrat ne tražim mnogo , samo bilijar gdje se pika bijela kugla i jedan bijeli browser.
(Riv) 

U restoranu Stenka, prvo okupljanje, sedimo svi, ulazi jedan zokijevac i kulturno pita “ jel ovo zoki?” a ovaj ni 5 ni 6 nego “ne, ovo je kafana!”
(nesso) 

Malo je ljudi kao što je on, drug i prijatelj… madjionicar drugim rječima.
(eros bosanceros) 

ja : "radi se o tome da neposredno nakon rata majka s dvoje djece živi u dvorcu i pojavljuju se duhovi....bla bla bla...da ti ne otkrivam sada sve…”
vojo : "nemo’ mi pricaš, da ti ne kažem sta je sve Conan radio"
(aurrora)

On je samoooo mooooj drzhach zokija.
(Chichi)

Joj, samo stavim slika njegova ispred sebe ima roman da bude!
Znaš kad smo ga videli u MK prvi put ja i moj konj, a moj konj jos ga zove tako- naš veliki BUDA.
(lila-bt i njen konj)

Otvorim facebook.. kad tamo dve ribe... ispod njih molba... "nemoj da nas smažes" ...hm.. znala sam da nećeš odoleti uprkos molbama... samo me čudi odakle ti ono "žao mi je" ali ajd da te ja zamolim ... nemoj više da diraš one ribe na facbook/u.... bolje ih dovedi na Zoki.
(Kruskaaa)

Ne znam kako ga omandjijala Tea_bg pa je za rodjos od njega dobila Skecka, al’ otkrit ću kad tad i upotrijebiti tu magiju i ja. Neću tražiti mnogo, samo da tom istom Skecku dodaš i neki bot kako bih mogla da razvijem svoj umetničko slikarski talenat. potpis: Pikasoo
(TTajanstvena) 

kockali smo jednom, pa dobih po ušima…
jer, ja ne'am pojma da je on Admin, i da je tu i gospoja Admin
zvali me na yayca … ja lijepo ušla, zdravo se zekili… e onda zokijevci počeli 'aaaaa, družiš se s organima'?
kak'im crnim organima?!?!
elem, onda sam ja 'oprala' zokijevce neke, kako rekoh, nemam pojma, ko je ko, niti me zanima, dođem da se zdravo zekim. Zahvalna zokiju što me spojio s meni dragim osobama, a Voji što zoki postoji.
Skoro mi je pustio pjesmicu 'Tata kupi mi auto', kako bih mu se revanširala prvom neprilikom ću mu pokloniti paket maramica da se češlja.
(Bosank@@)

Excentricni genijalac dobra srca.
(nyxter) 

Imam insajdera koji mi javi kad je -orao sleteo-, pa ga uhvatim na fiksni i davim, davim davim… isključivo kad je u najvećem poslu. Ovako nešto...

  • A šta misliš da ovo zvezdano nebo menja boju u zavisnosti od doba dana? (Of dabome).
  • A da l’ bi mogao da mi napraviš favicon? (A ti ne umeš?) Umem, ali mi ne radi! (Znači, ne umeš) Umem, umem, samo nešto neće (Znači... ,dobro, odmah ću)
  • A što sve tako nešto novo uvodiš kad ja nisam tu? To namerno...? (Naravno, namerno!).
  • A da promenim ja nick, šta misliš? (Ma svakako, sad možeš malo FireHot da budeš).
  • Smislili smo kategorije za blogove: Leptirići, Normalni i Cmizdravi? (Odlično, od koga je i dobro je...).
  • E, sad polako, znaš, ja kad nešto ne skapiram iz prve, treba mi objasniti 101 put. (Primetio sam...).
  • Šta ima? (Eto, ide mačka po krovu...)

(IceCold)

Veliki covek, velikih slova! (kad pijemo sampanjac? )
(zox57_ki) 

Admin je kao Help buton, uvek je tu kad zapne negde.
(KikiT77) 

Vojo voli svoju ženu, al’ ne daj da te otkači od duvana! Izeš čoveka bez poroka xoxoxoxxo.
(Storm) 

Stigavši na Zoki čula sam za Admina i Voju. Rekli su mi da je Admin vlasnik. A onda kasnije drugi mi rekoše, vlasnik je Voja. I naravno, ostadoh zbunjena! Razmišljajući ko je od sagovornika bolje upućen i ko bolje zna... ne skontah ništa! I bilo je tu i komičnih situacija, ali dilema je trajala sve dok mi glasno i jasno ne rekoše da je to jedan te isti čovjek, VOJA JE ADMIN!!! : )))
P.S. Treba li da spominjem kakva je bila moja reakcija i kako sam se slatko nasmijala kada sam čula da napokon otkriveni Admin ima i Adminku koja je takodje na Zokiju?! : ))))
(suzyyy) 

Andjeo nas cuvar zokija***
(andjela2168) 

Ja u tome uopste necu da ucestvujem. Gadno mi se zamerio kad je ukinuo My Zoki!
(mo) 

Voja je super super čovek i veliki drug, ali kad spava što hrče, brate, to vam je za priču !
(pokahontas) 

Živi, vrišti, razbijaj i pleši… Čovijek je rodjen da gubi i greši. Prodivljaj dane, prokockaj noći jer jednom se ni to neće moći.
(@lbatros) 

Moj Admin -Paša, jel ti padnu na um Sarajevski ćevapi... kahva sa rahat lokumom u Morića Hanu... eh ehhh moj…
(Vucko84)


$g=gipsy("G");
if ($g=="Zadovoljna")
echo "Moze da prodje...radovi odobreni";
elseif ($g=="Mrzovoljna")
echo "Nista ovo ne valja!";
else
echo "Brisi sve pa ponovo!";
?>

(soulless) 

Mlogo prozora otvoreno, promaja će me zvekniti. Sajt je OK.
(advent) 

Vans upon a tajm negdje nekom je On objašnjavao dvije osnovne računske operacije ili ti ga sabiranje i oduzimanje (ako neko slučajno ne zna ). Vodio se parolom- što bi prosto kad može komplikovano, pa je to izgledalo ovako ...
Admin: pazi ovo, pretpostavka da su dva broja jednaka a = b Ja: dobro Admin: obe strane pomnozimo sa b i dobijemo ab = b² sad od obe oduzmemo a² i dobijemo ab - a² = b² - a² el tako Ja: da, desno imaš razliku kvadrata Admin: sad razlozimo malo a(b-a)=(b+a)(b-a) jel tako? Ja: da Admin: sad obe strane skratimo za (b-a) i ostaje nam a=b+a posto su a i b isti mozemo da zamenimo b sa a i dobijamo a=a+a tj. a=2a Ja: dobro, tačno Admin: i podelimo obe strane sa a i dobijamo.. 1=2 Ja: sjedi, 5

Šta je pisac htio da kaže, vrlo je jednostavno. Pokušao je da dokaže da su 2 + 2 = 4, a ne 5, ali ipak ne bi bilo zanimljivo da je objašnjavao tako što bi računao na prste (recimo), koristeći pasulj, štapiće ili čak digitron da bi nekome dokazao.
Tako da, plavuše i svi ostali koji kada vidite integral i kažete „pu, dlaka“, ako nekada poželite da saznate šta je „to“ uopšte, obratite se njemu, on će sigurno da vam objasni u par minuta. Nema veze što će u svom izlaganju da pominje izvode ili možda čak funkcije, to je skroz nebitno, bitan je konačan cilj, do koga će sigurno doći.
(Vesta) 

Možda Voja nije najbolji veb-gazda na svetu, ali najgolišaviji sigurno jeste; divan primer čuvara svetle srpske tradicije - autoriteta u gaćama.
(najtmer) 

Videh pre neki dan, počeo je da puši neke roza cigarete, pa se pitam da li ih je upario sa čarapicama...
(queequeg) 

Poznato je da posle mene OP-ovi mogu u penziju. Jednom im se tako obratim sa pitanjem, i upute me na Voju, koji navodno jedini to može da reši. Tog momenta vidim ga na FB i kažem da su me uputili na njega. Reče mi „znam, ja sam ti to rekao“.
(AFRODITA) 

Док Војо није дошао у Бијељину мислио сам да знам играти фудбал. Међутим,кад је поред Дрине (док смо мало клопали зелену салату, грашак, боранију и остале вегетарије и попили пар пива) Војо узео лопту....видио сам шта је чаролија. Меси је мала маца за њега.
(Cisilej)

Sreca pa mu je Bog dao vise strpljenja nego snage, inace bi nas sve potamanio.
(ivana_kg) 

Dragi, izvini što sam opet isključila server, morala sam da usisam.
(gipsy)

 

 

 

Vucko84, 12god

Blog je za 10...svaka cast

aurrora, 12god

Ma i vise od pohvala onima koji su radili blog i klip.

A ti Vojo....malo tko ima takvog admina ali moras priznati da niti jedan admin nema ovakve korisnike

Admin, 12god

Bas sam iznenadjen... al ne i uvredjen (anti-Sojitj)

Zahvaljujem svima koji su ucestvovali u projektu

A i ostalima koji su podrzavali projekat (ja nisam {#bigsmile})

Nemam reci...

p.s. priznajem, al nemaju nhi svi korisnici ovakvog admina

kuduz, 12god

Eh tesko kad da neki blog prodje bez mog komentara pa tako i ovaj, eto kao prvo nema na cemu Admine da si ti ziv i zdrav a i mi stobom zajedno, i eto priznacu ja prvi da nema svako Admina kao mi, uprkos tome sta se pisalo ili mislilo valja biti realan, pa eto nek se ostali Admini tamo negdje bogzna gdje ugledaju na tebe. ))

KikiT77, 12god

Super je ispalo Admine sretan ti rodjendan i nek ti se sve zelje ispune, puno zdravlja i uspeha {#birthday}

Voljena, 12god

goca03, 12god

svaka   cast za blog, odlican je

SRECAN RODJENDAN .

gipsy, 12god

Ovo je sve tako slatko ispalo. Bravo! I srećan rodjendan :***

I moj skromni doprinos da rešiš sve serverske probleme   {#bigsmile}


 

Edited by gipsy, 2012-01-31 12:39:00

dragi nas vojine zelim ti sve naj bolje za tvoj rodjen dan takozdje ti zelim uspesan rad jos dalje na tvojem sajtu i sto vise skupova i srece i zdravlja i veselja u tvome zivotu

Lp mladi_slovenac

DvorskaLuda, 12god

Iz opravdanih razloga sam propustio priredjivanje iznenadjenja, zato ovde Srećan ti rodjendan Admin-Vojine )

Tea_bg, 12god

Menjam metlu za usisivac.

sifra server

TTajanstvena, 12god

Tea a da ti poklonis tu metlu onom kome  bas potrebna ?

tri_praseta, 12god

sretjan rodjendan wojo...owo je super ispalo sa komentarima swaka chast

dzipsule owaj razwodnik mi lichi na prase? 

eldara_eldo, 12god

Nisam bila u mogucnosti ranije se javiti,posao zato sa zakasnjenjem jos jednom i ovdje neka je sretan rodjus Admine i da ti se sve zelje ostavare!

Drago mi je da je ovoliko ljudi ucestovalo i dalo pecat,odlicno je ispalo,a damama koje su to sve ovako fino upakovale svaka cast i ljub:****


IceCold, 12god

Menjam metlu za usisivac.

Kakva metla Tea?

Ovde je odavno "dlakolovac" moneta za trgovanje! (i pomoćno vaspitno sredstvo)

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.