Zokiland - Blogovi

Sve naše ljubavi


Sedeći na obali, trenuci će ti misli blagosloviti rimama pesme koju ćeš već u povratku kući zaboraviti. Kako i ne bi kad razdrljena lanena košulja Lune baca bludne poglede na grad, spletkareći sa željama ljubavnika. Dok biraš drugačiji put za povratak kući ritam grada imaće veselu, ipak buntovničku punk-ska notu. Poigravaće ti koraci dok misli budu udarale u svest o lepoti sveta. Pokušaćeš da se setiš one pesme... bez uspeha!
SANJALA SI


Ne znam , nemam objašnjenje ... znam samo ...ma ništa ne znam , u pravu si , potpuno si u pravu  , luda sam ,ne treba ti to a ni meni ali... da uvek postoji ono ''ALI'' ... volim te , nije to ljubav kao iz bajke sa srećnim krajem ili bar iz real life ali je ipak ljubav , budiš osecaje u meni , nedostaješ mi kad te nema , budim se s mislima o tebi , pitam se gde si i kada ćes doci...
ZBUNJENA


Nije ista vrsta osećanja , ali definitivno, vi volite dve osobe. Naravno, uzmimo u obzir vreme koje provodite sa svojim virtualnim partnerom....kako vreme odmiče, to je vasa “veza” jaca. Sve to “pije vodu” jer ne morate da birate...A šta bi bilo kada bi u jednom trenutku morali da odaberete?? Zajebano??
NAJNAŠA


Kažu da je zabranjeno voće najslađe i to je najgnusnija laž koju su ljudi izmislili....Zabranjeno voće je ukusa slatke gorčina ili gorke slasti i to mogu potvrditi svi oni koji su se o njega ogrešili... U svakom slucčaju u tom slatkom ima i dobar deo gorkog... Pa ko voli nek` izvoli... A ja i pelinkovac ne pijem zato što mi je gorak...
PAJAC


Srećna sto sam imala čast tebe da poznajem. Srećna sto si postala deo mog života. Poslednje reči koje si izgovorila su bile: Ja neću umreti. Kaže se da su svi živi dok neko misli na njih, a ti andjele moj ćes živeti dok ja živim.
PRIJATELJI


Cvrkut ptica, koji je poput hora, celodnevno pevao arije, bi naglo zastao. Odjednom bi zavladao muk. A onda bi jutrom, dok sunčev zrak prelazi preko planine sve naglo oživljavalo. Ptice bi opet zapevale. Život bi se nastavio.
NEŽNOST


Или је можда било нешто скроз другачије. Можда им се као у роману о галебу Џонатану Ливингстону пружила прилика да тамо неке `92. изаберу другу стварност у којој нема ратова,нема контроверзних бизМисмена,турбо-фолка , Пинк ТВ,естрадних политичара,нема дрога ни 200 на сат кроз црвено и у којој није већа фаца ко вози скупљи џип него ко зна у друштву засвирати гитару или изрецитовати Емину.
ALEŠANDRO


.......onako blag pogled i neki zaboravljeni smešak na njegovom licu......počnu da naviru sećanja.....setim se jedne cele situacije.......osećam čak miris stana tog dana.......bila sam pekla neke kolače.....mirisalo na  vanilu.....znači, naš stan, nas četvoro i naš duhovnik.....sve je naše, samo mi tudji...
ŠEHEREZADA


Jel to tako lako danas ide? A šta s onim koji je mahao do maloprije? S onim kome se i dve godine nakon razilaska kuneš da nikog toliko silno voljela nijesi? Šta ćemo s njim? On je malo mator da bi baš olako razumio tu modernu i brzu igru u autobusu!
NEPREDVIDLJIV


Polako jednu po jednu duginu boju odvezujem
i od nje ti pravim komad odece... najlepsi koji postoji
da se zna ko je Vilenjak
decak koji ima odecu boje duge,
najlepse note u prstima
i zvezde u krilima.

MESEC U OKU


Znao sam uvek da je volim i da ona mene voli, samo nisam znao da se meni tako nešto može dogoditi. E kad se dogodilo, saznao sam jos nesto... ona je tu... uvek.
SUDBINSKI


Govoriš mi: "sta si to radila na ruci?" sav besan na mene sto sam stavila mali tatto, a ti si sav bio išaran. Kažem ti sto me ne zoveš? Što te nema da dodjes? zaboravio si svoju sestru? Govoriš da putuješ i da ćes uvek u mislila biti tu sa mnom.... čujem... bebo probudi se!
BEZUSLOVNA

 

...biraš momenat da dođes, baš onda kada počnem da dišem ovaj život punim plućima i kada u ogledalu ne vidim ni jednu novu boru.. Objavljujem rat! Suprostavljam se svakom tvome novom dolasku i to zatvorenih ociju. Pretendirajući pobedu, onako kako to samo mom egu i dolikuje...
DA SI SRETNA


Plašio sam se da će se probuditi. Na licu je imala zadovoljan izraz malog deteta koje je nakon dugo vremena dobilo igračku koju je dugo priželjkivalo.
A meni su kroz glavu prolazila mnoga pitanja na koje nisam znao odgovore…Kroz tanki zid susjednog stana dopirala je muzika Bijelog dugmeta i pesma “Blues za moju bivsu dragu”

OPČINJEN


Spustila je glavu do moje, i poljubila me u vrh nosa tako nežno da još nisam siguran da li se stvarno desilo ili sam umislio i rekla mi, stvarno mi rekla, znam da to nisam sanjao, rekla mi je... „Ljubavi moja!“
Jednom davno mi rekao moj deda: „Sine Marduk, one najbolje ne slušaju nikog sem Nick Cave-a, gledaju svoja posla i vole loše momke“.
I bio je u pravu.

MARDUKOVA


Imam ja mnogo tih raznih mana, nekad sam opet kao dijete, igram se, ludujem, pravim gluposti. Mozda bi Vas to nerviralo? Ja to, vidite, ne bih mogla da podnesem. Ja moram ponekad i da se igram.
I puno kasnim, stalno me čekaju, to bi Vas zasigurno nerviralo, koliko god da me volite. Totalno sam eto netalentovana za vrijeme.

NESUĐENA


U tom trenutku Ramazzotti je pevao Cose Della Vita, i ja shvatih da je vreme da poradim na finim podešavanjima. Znači, on je lep, intrigantan, drugačiji, ima taman ten i par dubokih bora na čelu od jakog teksaškog sunca, duge noge i široka ramena, ali je onako gorštački vitak, gotovo mršav, kao Highlander neki.
MANIPULATORKA


Ljubav ne moze imati zrno zla, ne moze biti okrutna, ona je jedina iskrena, bez predrasuda, cista, lijepa...
Prava ljubav je poput nevidljivog duha, svatko govori o njoj a malo tko ju je vidio...i ona je jednostavno sve...jer ljubav je nesto sto ne mozemo vidjeti, okusiti, cuti, namirisati...to je najiskreniji osjecaj srca onih koji ga osjete...

U LAVIRINTU


Ne mislim... koje zgovore najgoru kletvu tek rođenoj bebi, ili mala prgava stvorenja nesrećno zaljubljena u Petra Pana, već  na one "prave Vile", lepotice prozirnih krila, bademastih očiju i prelepog glasa, koje svojom pesmom i izgledom mame nesrećne putnike namernike u zemlji Lotlorijen...
ČUVAR MALIH VILA


Sa tugom na licu i jos većom u srcu, shvatam da ćes vječno biti samo moj san! Neko ko je tu, a nema ga, ne postoji, niti je ikad postojao... Nikad te vidjeti neću, nikad te neću dodirnuti, nikad čuti glas, nikad poljubiti, nikad biti tvoje mače, iskrica ili zvjezdica... Ali ću te uvijek sanjati...
ILUZIJA


... preporučili su mi dva puta na dan Vitmana ili Shelia. Pokušala sam čak i šok terapijom protiv fobije i da se utopim u Nerudu i Spensera, ali ništa nije pomoglo, izgleda da je moje ostećenje trajno i neizlečivo.
NASMEJANA


Stara zen legenda kaže da je mudraca jednom presrela grupa razbojnika.
Rekli su mu da se pripremi za smrt.
Ponudili da mu ispune poslednju želju.
“Odseci granu onog drveta”, zamolio je.

LEGENDA


Ti pogledi, tog leta, direktni i jasni, popločali su staze svih njihovih budućih zavođenja bez obigravanja i smišljenih menjanja fokusa. Sa osmehom, širokim i jasnim, bez trunke zajebane nedodirljivosti.
PROŠLOST


Onaj osećaj kada ustaneš sa osmehom na licu jer znaš da imaš nekoga kome si sve, ti si mi ga pružio...pokazao mi šta je prava ljubav, šta znaci ići kroz život zajedno i boriti se do poslednjeg atoma snage da se savladaju sve prepreke...
KAO MAČKA, TI...


...onda se ko svaka prava žena postidim i opsujem život... ali  ne zbog njega već zbog toga što pokušavam biti slaba... što želim biti kao on... i što dopuštam sebi da se raspekmezim zbog nekog tamo...
NEODLUČNA


Tišina je ponovo prekrila sve. Žabac je prestao da razmišlja razumom. Pustio je da ga osećaji preplave i vode. Korak po korak. Kako mu je vera rasla, tako je bio sve bliži vili. Neprimetno, stvorio se kraj nje. Bila je zora, onaj čas kad se noć povlači, a jutro se lagano budi i širi. U tom polusvetlu on ugleda njeno lice. Savršeno mirno.
ŽABAC


Istutnji se dan, pregazi vas voz obaveza, završite milion stvari -da, kad bi vas neko za život ucenio- ne biste mogli ponoviti šta ste sve od jutros završili. Sednete u kola i čak ni radio ne palite...bride vam slepoočnice i ni muzika, ni ništa sad ne prija... Samo vam treba tišina i zvuk žmigavca u krivini. Leči vas taj mir i odsustvo misli ...
MUDRA


Bila je neko u koga sam se kleo, oličenje svega lepog sto mogu zamisliti na netu...i podvlacim...na netu. Neko kome sam dušu otvorio, neko ko je uvek imao pravu reč, neko ko je ćutao kada se meni ćutalo, neko kome sam i ja ćutao kad se njoj ćutalo.
PRESLAĐEN


Znam da ga je volela... da ga voli i dalje iako ne želi da prizna. Kad nekog zavoliš na sasvim slučajan način, malo teze u životu ide da se sve to tako lako zaboravi i preboli.
TUĐA


To je bila prva ozbiljna veza, ja u petom osnovne, on u prvom srednje. Svaku večer bismo izlazili, on... ja i njegov zeleni motor. Onda bismo sjeli na klupicu ispod nečijeg prozora i ljubili ubijedjeni da mi to znamo mada je zvučalo kao čepove da otvaramo.
POLARNA SVETLOST


Ali, na žalost idem dalje jer je vreme...Ostavljam sve iza sebe kao da postojalo nije...Pružiću mu ruke ako budu potrebne...zagrljaj ako treba da ga utešim, osmeh ako mu znaci...
RANJENA


Odjednom, pade mi na pamet ljeto 2011. koje sam u slobodno vrijeme proveo na ovom sajtu i počnem razmisljati kako je bilo to ljeto, puno i dobrih i losih stvari se desilo, i smijeha i suza uz neko odabrano društvo koje sam imao ovdje.
DEČAK


Odigraću par partija yaya, napisaću blog, obećaću Tei da ću "ozbiljno da se bacim na ono" i pobrinuću se da vas sutra sačekaju padajuća srca na Bundevi.
NESALOMIVA



 

 

NeznankA, 12god

kakve veze ima sto je copy/paste...ako  mu se blog svideo ....zasto polemika oko toga ..uglavnom da nije ovde to urdjeno a sa kog sajta i sta manje bitno ..bitno je da je citljivo i lepo napisano....meni se licno dopada...

Zokiland, 12god
Sa našeg sajta je. To su naši blogovi.
gipsy, 12god

Muzička numera ti je sela k'o guza na nošu

Zokiland, 12god
Pomoć zvaničnog muzičkog urednika je izostala uz obrazloženje da ... jbg, ipak nisam toliki skot da kažem javno. :roll:
tri_praseta, 12god

meni se mnogo swidelo shto si mene nazwao/la "chuwar malih wila"

Zokiland, 12god
Zar nisi?
tri_praseta, 12god
pa wishe sam pajatz (poshto dworska luda wetj zauzeto), al dobro....owo mi se bash swidelo
kuduz, 12god

Eh imam tu cast da budem uvrsten u ovaj blog, bas lijep naziv 'decak', hvala.

Zokiland, 12god
Za dlaku je izbegnuto da budeš "mezimče".
kuduz, 12god
Hehe, pa otkud bas taj naziv 'mezimce', bas nisam taj.
luda_mama, 12god
Eliminator, 12god
Stara zoki ekipa
Vucko84, 12god
Prelijepo Tasta, nema dalje
luda_mama, 12god

Ima ovome jedno 5 godina...bas nam je bilo veselo) a za ono "najnasa" sam se bas nesto prosula po patosu

Zokiland, 12god
Slobodno. Pažljivo ćemo te sastaviti.
jedina, 12god

svaka cast mam, meni svaki put nesto okice zamagle heheeh kad od tebe ovako nesto gledam , bilo nam je i vise nego dobro, sjecam se sve i jednog detalja....znaci da jest bilo odlicno od dolaska, do jutarnje kafice, do skupa navece, do puta ka Vrelu bosne....pjevanja u autu d-moll ) i spavanja ....s kim ono? haha )

_maca, 12god

Jao mammyyy , ma nemam rechii prelepo je To smo mi zokijevci

ajjj laaaaaaaav ju

Tea_bg, 12god

Nije sto smo naši, ali smo najbolji i najlepši

Kad smo vec nostalgični, da se podsetimo i himne...


cisilej, 12god

Ала вријеме лети ... .Свака част за компилацију.

Sehel, 12god

Neverovatno, neverovatno, peh, bassa, maler, tjorak... pa nikako da napisem i ja tu ljubavnu pricu i da me neko negde uvrsti. {#shake}

Ma napisla bih na nesto, nabacala na ovaj virtuelni papir, ali nemam ni inspiraciju.

Smesta se trazi osoba za inspiraciju! {#plezz}

tri_praseta, 12god
tunj sam

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.