Zokiland - Blogovi

Stavi pravi sajt na pravo mesto!



Dragi naši Zokijevci,


u toku je glasanje za Grand Prix publike- nagradu na WEB FEST-u, najvećem internet festivalu u regionu. Zoki.com se prvi put predstavlja na ovoj manifestaciji, i za sada je na odličnom drugom mestu, u konkurenciji 854 sajta. Do te pozicije smo stigli isključivo putem vaših glasova, a trunčica nam fali da do 10.novembra, kada se glasanje završava, dođemo do vodeće pozicije.
Svaki Facebook korisnik može jednom dnevno glasati za omiljeni sajt, i time mu pomoći da se približi prestižnoj tituli Grand Prix festivala prema izboru publike.


Žiri će odabrati pobednika u sledećih 18 kategorija: sportski sajt, blog, poslovni sajt, modni sajt, informativni sajt, zabava, kultura/umetnost, edukativni sajt, institucionalni sajt, personalni sajt, forum, eksperimentalni sajt, e-trgovina, vizuelni dizajn, Facebook aplikacija, mobilna aplikacija, Internet marketing projekat.
Osim pobednika kategorija, stručnjaci iz regiona- programeri, poslovni ljudi, online novinari, blogeri i ostali koji definišu ovaj interaktivni medij dodeliće i prestižni Grand Prix žirija.


Ukoliko želite da naš omiljeni sajt podržite u borbi za Grand Prix nagradu publike ovog značajnog festivala, dovoljno je da, do 10. novembra, svakodnevno kliknete na link u baneru gore, ili iznad videa dole i jednom u 24h glasate za zoki.com.


Želimo da pobedi najbolji, zalažemo se za fer i poštenu borbu, ali uz puno uvažavanje konkurentskih projekata smatramo da je Grand Prix publike zasluženo naš.
Dovoljan je jedan klik, sa vašeg FB naloga. Svaki dan po jedan, do 10. novembra.


OVDE!




tri_praseta, 11god

jejeje ne mora dzipsule wishe da me podsetja, imam link owde

 

jedina, 11god

{#bowl}

Zaratustra, 11god

Racunam na happy hour.zoki.com i besplatno pivo cim pobedimo {#drink2} Moze doduse i Ice da nam nesto zamesi za meze, cim se ludoj_mami osusi french {#itwasntme}

queequeg, 11god
E zadnje vreme doslo kad Ajsi glavna kuvarica ovde
IceCold, 11god
"Ne kuvam ja loše, nego me ti ne voliš"- moj argument posle svake kritike.
queequeg, 11god
ccccccc
Zaratustra, 11god
Evo, moze i kolacica i ljubav da cveta ...
IceCold, 11god
LoL, "I like you when you give me cookies". Srećica.
Tea_bg, 11god
Vopi moze uveeeek )) beer beer ***
Tea_bg, 11god

Glasalaa !!!

odlican video

gipsy, 11god

Odacu vam jednu tajnu, al' nemoj da bi se neko smej'o! 

Ja ne mogu da gledam na nas Zoki objektivno, ta on je i moje cedo, znam ga jos kad se rodio i prve, nespretne korake pravio. Ali sam probala.... izlogujem se ja, gledam pocetnu stranu i pravim se da sam prvi put tu. Da nista ne znam gde je sta i da pojma nemam ko je ko. Citam onaj tekst dobrodoslice i pravim se da ne prepoznajem tvorca tih redova. Stignem do tacke:  "Čekate da se ukrčka sarma, osuši farba, počne utakmica, prođe radno vreme, ode tašta, izcentrifugira mašina, naraste testo za krofne, poleti avion, odnesu tetki lek, ili se pravite da učite... pa vam treba dobra zanimacija da ubijete malo vremena?" Reko' moj slucaj! Nije bas sarma, nego posna boranija, al' to je to.... sajt za mene!

Odgledam video (i kao nemam pojma ko je reziser)... Nole i Rafa jedva jedva cekaju da se zavrsi ceremonija proglasenja pobednika pa da dotrce na yaya da ih Federer ne opanjkava po sajtu...

Kliknem tamo, kliknem vamo, malo na blog, malo na kviz, malo na ankete, pa postere, pa se opet vratim na pocetnu. Vidim da se tu neki ljudi ludo zabavljaju. Stalno se nesto desava, samo se nesto smeju, vazda neke doskocice.... Pa ljudi, da sam nova, da vas ne znam, pa ja bih sve trcala da se s' vama druzim!

Oni koji su duze ovde, znaju kroz kakve golgote je ovaj nas sajt prolazio. Dosovanja, ucenjivanja, i jedan ozbiljan upad na server kad su svi fajlovi bili obrisani. Zasto toliko diraju bas nas? Ovaj sajt je ceo rukom pisan. Nije gotova platforma. Mnogi bi hteli da je njihov, mnogi bi ga hteli za sebe. I uvek ce biti dokonih bubuljicavih klinaca kojima su dostupne bot mreze, pa misle da mogu da osvoje neka net carstva. Ali neka carstva imaju svog carobnjaka, koji uvek ima snage i volje da nadje neko resenje. Da sam ja na njegovom mestu, do sad bih pukla milion puta i ugasila bih ga, ama trepnula ne bih! ....Ali bi mi srce prepuklo.

Dragi moji, pobedili - ne pobedili, MI znamo da jesmo najbolji, najsadrzajniji, i po sadrzaju najkvalitetniji. Nasa Bundevica ima ono sto niko nema, ima dusu i ima nas!

 

Hmm... ima i mozak neko rece

 

queequeg, 11god
U to ime ziveli !!
flor_pp, 11god
.
delta, 11god
Jaooooo...zeno...al me najezi! Id' bre u persun ))) Hvala dragom Gospodu..te se ne pitas 'oce li se sajt gasiti il' nece Mada..ja znam da je to samo fraza...posle drugog minuta gasenja...bilo bi... Vracaj ga...o'ma! Ja digla flashu(rosa 0,75) i u ime mozga..produzene mozdine i svih onih bandita iz ''Orange'' bande...ziFeli !
gipsy, 11god
Ziveli, nego sta!
IceCold, 11god
Što reče delta, naježi me.
Maritza, 11god
iveli!!! Nema gashenja!!! udrimo po glasanju
Tea_bg, 11god
Pa, mislim... nakozila mi se jeza... svakako pozitivno, al i emocijeeee... Di mi cile, da popijemo koje vopi
TTajanstvena, 11god

pod budnim okom Carice iz oblaka ne mooze bundevi nista da fali


 

 

gipsy, 11god

Zasto ovo remek delo ne stoji ovde?!

Tea_bg, 11god
hahahaaha, sve živa istina
DvorskaLuda, 11god

A i ovaj bi mogao da se smesti tu negde

jedina, 11god

Glasalaaaaaaaaaaaaa

Admin, 11god

S obzirom da smo kasnili 6 dana za svima, dobro se i kotiramo

A dzipsule, svaka casta za post, ne sto si moja, nego eto, onako

A Ajsici.. sta da t' kazem darling... najbolja si po defaultu

Tea_bg, 11god

A, gde je video o našem poslednjem rođosu?


gipsy, 11god

Pa naspi jos jednu, za trecu smenu, za nase drugare!

Nocas se razlika istopila na 180 glasova. Zamahujemo veslima slozno i disciplinovano. Danas bez kormilara jer je lose spavao. Nazuljao ga digitron

DvorskaLuda, 11god

Ja se pitam kod koga ćemo sada u emisiju? Lari se penzionisao, da prihvatimo Opru ili ...?


Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.