Zokiland - Blogovi

„Sve tajne ovog karnevala znam... „


   Srećan ti rođendan Tea 

 

Svaka poštena kuća ima ima nekog ko se brine da uvek ima nešto slatko, da je sve oprano, opeglano i složeno, a svi ukućani na broju kad dođe vreme za spavanje. Ona koja o nama brine čistog srca i sa puno ljubavi nikada ne udara u talambase, ne ulazi u kuću kao u kaubojsku krčmu, ne prekoreva nezahvalnu familiju i ne traži pohvale.

Jer ona zna.

U ogledalu samo sebe vidiš. Mera si samog sebe. Tuđa mana - tuđa stvar. Tuđi postupci - mera tuđeg karaktera. Tuđe slabosti - loša moneta za trgovinu. Zato je uvela jedan princip, zove se zagrljajnost. Tu i tamo propere neke sujete lepim rečima i provuče ih kroz bubanj iskrenih zagrljaja. Sinu kao novi! Snazi urođene kulture i dobre namere se jednostavno ne možeš suprotstaviti.

Draga naša Tea_bg, želimo da ti ovaj rođendan donese godinu u kojoj će se uspesi nizati sami od sebe, a ti piti pivce, uživati i razmatrati nove mogućnosti.

Zbog večitog osećaja krivice što ti uskratismo dekoraciju sajta u omiljenoj boji, poklanjamo ti plavu kočiju - za pravu damu naše Bundeve.

P.S. Ako vam se učini da je ova priča o našoj slavljenici malo manje konkretna nego što se dalo očekivati, u pravu ste. Tako je s’ namerom. Sebično neću da delim ništa što je samo njeno, jer ono najbolje volim da sačuvam za sebe. A ona je milion puta bolja od svog internet profila. I lepša. U svakom smislu. Ako ima pravde, ščepaće je neka viša sila i reći:

 „Vraćaj ’vamo ili dupe ili mozak ili dušu, plavušo, malo smo kod tebe preterali!“.

 

IceCold, 10god

Srećan ti rođendan draga Tea

DvorskaLuda, 10god

Srećan rodjendan ZvonTchiTze !!

Ovaj put nije 109, kao obično

nego drugi nakon onog Majanskog proročanstva što si nas plašila.

slika, 10god

gipsy, 10god

SREĆAN ROĐENDAN! BEER BEER :***

 

IngA*, 10god

Draga naša Tea,želimo ti sve najbolje i najljepše za tvoj rođendan!!! Da nam uvijek ostaneš nasmijana i dobra kao dosad!!! Puno :-* od nas!!! 

veverica, 10god

DvorskaLuda, 10god

Moja prija nije tu, ali znam da bi ona ovo uradila da jeste.

Tatjanka, 10god

Sve naj naj lepsee

sofi-mk, 10god

 

cisilej, 10god

Сретан рођендан, Теа!!! Да си нам жива и здрава и весела )

Voljena, 10god

tri_praseta, 10god

ne daj dupeeeeeeeeee i dushu, wrati mozak, bez njega je swet mnogo lepshi...i zabawniji

sretjan rodjendan tea teitze teosawa kissi kiss da putza

Soya, 10god

Srecan rodjendan i ovde draga

P_t_i_c_i_c_a, 10god

Tea_bg, 10god

Vi, prekrasni ljudi,

Hvala vam svima na lepim željama, što ste mi ulepšali ovaj divan dan i što postojite tako divni kakvi jeste :***

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.