B lara - Blogovi

Iza kantuna


Ben ti vaki život,na šta čovik izađe.Niki dan smo prija Jasa,njen kumpanjo i ja sidili na rivi i razglabali o životu.Blago ti ga se njoj,ništa ne radi,u stvari ka ono traži posal a Boga moli da ga ne nađe.Srića da ima starce koji su joj dobrostojeći pa joj kupili stan i auto.a i svako malo ništo pridonresu.Jebiga ,danas je teško živit,zunza ona, evo i za ove očale morala je starce bar 5 minuta molit.

Taman kad smo se digli za ić ča,prilazi nan moja prva simpatija.U njega san se zajubila i prin zabavišta,do trečeg osnovne mi smo se lipo gledali,ali sve se srušilo jedne lipe litnje večeri.Znate za onu igru zoge(to van je ono kad guraš kamen nogon iz kućice u kućicu)i taman dok sam ga ja tako gurala skakučući svojin najgracioznijin pokretima,kamen skrene s putanje i opizdi moju simpatiju u nogu.On se sta toliko derat i beštimavat ka stoka,da mu je mater omar izletila i opalila trisku i meni i njemu.......virovali ili ne ...od tada on sa menon ne priča.Gledan sad zapanjeno,sriča očale na faci,i čudin se sama sebi,šta san u njemu onda vidila,a majke ti kakav je ispa.....sto puta san ispala bolja i šesnija od njega.

Ma mi ga isto malo ža......njega ili mene..ne znan.....posta je tajkun....

Voljena, 10god

Bas me nasmija, ne znam dal opusteno pisanje il sama prica, al ovo prvo mi je ludilo, svaka cast 

pokahontas, 10god

evo jedna lipa pisma od mene za tebe:::ma slatka je ta ljubav iza kantuna::

tri_praseta, 10god

dalmatinski mi je uwik bi simpa, mada pola nisam razumia

slika, 10god

Ajmo ca vidis da joj za posta covik tajkun

B lara, 10god

ako ti zatriba privest čakod..tu san

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.